- 10 Kasım 2014
- 352
- 179
- 33
BAYILCAM ŞİMDİ KIZLAR
Ben olsam sevinirdim. Hayirli olsunnn insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAYILCAM ŞİMDİ KIZLAR
Canım sonuç 5 e çok yakin..Sen erken yaptığın için bu şekilde..İnşallah hamilesindir,emin olmak için en az 2 gün sonra yeniden yapman gerek.Değerler çifter çifter artar inşallahKIZLAR SONUÇ 4.95 ÇIKTI 5TEN KÜÇÜK AMA 5E DE YAKIN SİZCE NOLUR ERKEN YA İNŞALLAH ARTAR YA NEBİLİM BEN ÇOK HEYCANLANDIM ŞUAN NOLUR BİŞEY YAZIN SONUÇ ÇIKMIŞ
KIZLAR SONUÇ 4.95 ÇIKTI 5TEN KÜÇÜK AMA 5E DE YAKIN SİZCE NOLUR ERKEN YA İNŞALLAH ARTAR YA NEBİLİM BEN ÇOK HEYCANLANDIM ŞUAN NOLUR BİŞEY YAZIN SONUÇ ÇIKMIŞ
AYY İNŞALLAH CANIM YA NEGATİF SONUÇ AMA YİNE ÜMİDİ ELDEN BIRAKMIYORUM :)HAYIRLII OLUR İNŞALLAH.DOKTORA SÖYLESEM GÜLER BANA VE ÇOK KIZARcanımmmmmm yorum yapmak için çok erken
inşallah sağlıklı bi şekilde artmaya devam eder ve asıl kan testi tarihinde süprizzzzzzzzin alası olur
5 e çok yakın ayyyy hadi bakalım bundan sonrasında selametle bekle artık
YARIN YİNE YAPTIRICAM BAKALIM NE ÇIKICAK İNŞALLAH CANIM YA ALLAHIIIM DUY SESİMİ SANA YALVARIYORUM.SİZEDE YALVARIYORUM NOLUR BANA DUA EDİN ALLAH RIZASI İÇİNCanım sonuç 5 e çok yakin..Sen erken yaptığın için bu şekilde..İnşallah hamilesindir,emin olmak için en az 2 gün sonra yeniden yapman gerek.Değerler çifter çifter artar inşallah
İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAH.5.GÜN ÇOK ERKEN GERÇEKTEN NAPCAĞIMI ŞAŞIRDIM ŞUAN.KIZLAR BU BTCH DEĞERLENDİRMELERİ DİYE Bİ TOPİK VARDI ONUN BANA LİNKİNİ ATARMISINIZ BİDE ORAYA SORİM BAKİM NASIL YORUMLARLAR.BENİM GİBİ YAŞAYAN VAR MIben dediiiim sanaaaaaaaaa 5 gibi bişey olucak heycan devm edicek diyeee hadi hayırlısııııııı bekle baska test yapmaaaa
degerler hakkında bilgim yok ama sanki sıfırlarda oluyodu negatif de inşallah yeni yeni gelişiyordurr
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM ÇOK SAOL ANLAŞTIK :)evet zaman geçmiyor bende geçiremiyorum ama burda sohbet ediyorum bi bakmışım hoppp ikindi olmuş :))
sonra mutfaga yemek yapmaya geçiyorum akşam yine burlardayım :))
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
tesbihat bunu çekiyorum aklıma geldikçe
Rabbim bizide anne baba vasfına layık eylesin hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
canım etmez miyim hepimize ediyorum her zaman
tamam ozaman şöyle yapıyorsun sonuç ne olursa olsun iyi düşünüyorsun anlaştık
Yok canim aşilama umudumla alakali kapattim konuyu demedim :) gögüs agrim ve sişliği vardi bunu birseye yorma durumunu kapattim.
doktora sordum kullandigin ilactan gogus sisligi falan dedi. Hormon aldik sonucta.
kiste gelince olusan yumurtalardan 2 si kist olmus yani demekki asilamadan sonra hala buyumus ve kist olmus yumurtam var ama digerleri catlamis. Bu kist olanlar da kullandigin progestanla gidicek dedi doktor.
umut var canim Allah hayirlisiyla hepimizi guldursun bu yaz
hahah dimii moral yukseltmek gerkiyor....
5yıl cok zor yaa allah yardımcınız olsun bizim de 20ay fln oldu...
imkansız gibi geliyor artık 1 yıl korunmadık subat 2015 den beri tadavı ve il asılma inşallah olur asılma ile...
hımm bende dedim umutsuzlugun sebebi kist oldu diye
ozman tamam heycan devam ediyor
bende memlekete gideceğim ailemin yanına
diyorum torunlarıyla birlkte gitsem ne de güzel olurrrrrr:))))
imkansız gibi oldugu, dibe girdiğim çok dönemlerim oldu
5 senedir ^^ ya hamileysem'' şeklinde yaşıyorum hayatı
hasta olunca ilaç almıyorum test yaptırmamışsam
reglim ağrılı olur ya üstüne görüyorsam diye ilaç içmiyorum ağrıyı çekiyorum
yumurtlama dönemlerimde agır kaldırmıyorum halı çırpmıyorum
vs vs vs..... umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin yeterki
ben kaybetmedim ve kaybetmeyeceğim
Cnm insallah guzel sonuc alirsn benide hatirlarsn dr 6. Gun baktrdi 14,5 cikti. 8. Gun baktrdi 8 cikti ve sonuc guzel gidio dedi 2 gun sonra bi tekrar baktr dussr bile uzulme drlar farkli yaklasio bu beta dalgalanmalarina gerci kendm icin umudm yok bugun idrar testi negatif 11. Gunum iinsallah yuzumuz guler...İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAH.5.GÜN ÇOK ERKEN GERÇEKTEN NAPCAĞIMI ŞAŞIRDIM ŞUAN.KIZLAR BU BTCH DEĞERLENDİRMELERİ DİYE Bİ TOPİK VARDI ONUN BANA LİNKİNİ ATARMISINIZ BİDE ORAYA SORİM BAKİM NASIL YORUMLARLAR.BENİM GİBİ YAŞAYAN VAR MI
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.250399/İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAH.5.GÜN ÇOK ERKEN GERÇEKTEN NAPCAĞIMI ŞAŞIRDIM ŞUAN.KIZLAR BU BTCH DEĞERLENDİRMELERİ DİYE Bİ TOPİK VARDI ONUN BANA LİNKİNİ ATARMISINIZ BİDE ORAYA SORİM BAKİM NASIL YORUMLARLAR.BENİM GİBİ YAŞAYAN VAR MI
kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .Canım geleceği vardıysa da bugün on saniye bile ara vermeden ard arda yaşadığım otobüs sarsıntıları sonrası şüpheliyim
cok haklısın..umudumuz herzamn olmalı...
bende "ya hamileysem" diye yasıyorum..dikkatli oluyorum hep,hap içmiyorum fln..
bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin rabbim...
kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .
Cnm cok uzuldum inan Allahm yardimcin olsun ne olur uzme kendini dua et bol bol keseyi gorup nasil dis gebelik oluyo birde sen 4. Kez dis gebelikmi yasadnkızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .
kızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .
SEN BAKTIRDIN MI PEKİ CANIM.AMİN İNŞALLAH TABİ BELLİ OLMAZ ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN.DÜŞÜN YANİ OKADAR UMUDUMUZ VARKİ BENİM NEGATİF ÇIKTI ONABİLE ÜMİTLENİYORUM.HALBUKİ AŞILAMADA KULLANILAN İLAÇLARIN ETKİSİNDEN DOLAYI OLABİLRMİŞ .AMA ARTIK SAKİN OLMALIYIM ÇÜNKÜ SABIRSIZ OLMAKLA GÜNAHA GİRİYORUMCnm insallah guzel sonuc alirsn benide hatirlarsn dr 6. Gun baktrdi 14,5 cikti. 8. Gun baktrdi 8 cikti ve sonuc guzel gidio dedi 2 gun sonra bi tekrar baktr dussr bile uzulme drlar farkli yaklasio bu beta dalgalanmalarina gerci kendm icin umudm yok bugun idrar testi negatif 11. Gunum iinsallah yuzumuz guler...
OYY CANIM BENİM YA ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİNİ TOPLA SAKIN HARAB ETME SENİ ANLIYORUM İÇİNDE FIRTINALAR KOPUYOR AMA NEDENİR BİLEMİYORM YANINDAYIZ HERZAMAN.ALLAHIM SANA SAĞLIK VERSİNCnm cok uzuldum inan Allahm yardimcin olsun ne olur uzme kendini dua et bol bol keseyi gorup nasil dis gebelik oluyo birde sen 4. Kez dis gebelikmi yasadn
çok çok geçmiş olsun canım Allah sağlık versin çok üzüldüm sabırlar diliyorumkızlar benim dünyam yıkıldı perşembe keseye bakmak için gitmiştik salıda görüşmyükl keseyi ama kahverengi kanamam oluyordu perşembe komaya girdim buda 4. dış gebelikmiş ve acil ameliyata alındım bebek gitti tüplerimide aldılar ikisinide artık tek şansım tüp bebek onun içinde iyileşmem beklemem lazım nasip kızlar ben herşeye veda ettim artık .
Yok cnm en sonki sonuctan sonra dr carsamba 14. Gun bakacaz dedi ya zaten bole sonuc hetseferinde beklemekte muthis geriyo beni beta dusiyo dr sonuc guzel dio kafayi yemezsem iidr idrar kan testiyleSEN BAKTIRDIN MI PEKİ CANIM.AMİN İNŞALLAH TABİ BELLİ OLMAZ ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN.DÜŞÜN YANİ OKADAR UMUDUMUZ VARKİ BENİM NEGATİF ÇIKTI ONABİLE ÜMİTLENİYORUM.HALBUKİ AŞILAMADA KULLANILAN İLAÇLARIN ETKİSİNDEN DOLAYI OLABİLRMİŞ .AMA ARTIK SAKİN OLMALIYIM ÇÜNKÜ SABIRSIZ OLMAKLA GÜNAHA GİRİYORUM