Ben çalışıyorum canım ister istemez unutuyorum hareketlerimi
ekstra bir değişiklikte yok canım. seninde bilinmez interfilite miydi.
.Oruç tutuyormusun?ben tutuyorum doktor bir sakıncası olmaz demişti.Bakalım hayırlısı hepimiz için
Kizlar bisey sorcm kanda beta 8 li biseyken idrarda cok silik ikinci cizgi cikar mi?
Anladim canim hayirlisi olsunbu durumda devlet desteği alamıyorsun malesef.
Canim benm 2.19 du ikinci cizgi silik cikmistiKizlar bisey sorcm kanda beta 8 li biseyken idrarda cok silik ikinci cizgi cikar mi?
Takma kafaya bana 15 saat sonra yaptılar iğneden olacaksa olur benimki olmadı amaCok sagol canim evet catlayabaslamis yumurta 2saat sonra yapicak ama bilmiyorum 36 saat sonra yapilir diye okumustum cok taktim kafaya kontrol diye geldim pat diye asilama yapcaz bugun dedi.e
Ben göğüslerime dokunamiyordum kaşık ağrısından acile gittim kimyasal oldu takma yın bunlara yaşlarını z daha çok gencÖf kızlar kasiğimda hiç mi ağrı olmaz yagöğüslerimde sönük resmen benim sonuç kesinlikle negatif bakalım hayirlisi doktor 2.onericek mi yada tüp bebek mi
Canim benim benimde öyle oldu dış gebelik olmadığına sukrettim olacak inşallah biraz yalnız kal iyi geliyorSimdi doktordan geldim kimyasal gebelikle dusuk yapmisim dunhayirlisi olsun ne diyim bugunde dogum gunum dusuk yaptigimi ogrendm cok uzgunum
Ciddi mi ya bu kadar dusuk negatif degerde nasil silik cizgi cikiyo valla neye inanacagimizi sasirdkCanim benm 2.19 du ikinci cizgi silik cikmisti
Benim 90larda silik ikinci çizgi ciktiağır kaldırma canım dikkat etmeye çalış
sebepsiz değil canım eşimde morfoloji sıkıntısı var
benimde geçirdiğim operasyonlar sonrası sıkıntım yok şuan çoook şükür
bir an evvel perşembe olsun ve öğreneyim istiyorum artık
canım testin hassasiyetine göre değişir bence
sen idrar testi mi yaptın ?
hamile olupta reglisi geçtikten sonra çıkmayan da var
reglisi geçmeden çıkan da
hani bu konuda net bişey söylenmesi tuhaf olur
Simdi doktordan geldim kimyasal gebelikle dusuk yapmisim dunhayirlisi olsun ne diyim bugunde dogum gunum dusuk yaptigimi ogrendm cok uzgunum
1 ay dinlen dedi bana bi sonraki ay 2. Asilamayi onerdiGeçmiş olsun desene ıkimzde bida ayı beklycez allah sabır versn hepimize sıkma canını
Benim durumum farkli kimyasal gebelik oldugu icin kanda deger yukselmemisCiddi mi ya bu kadar dusuk negatif degerde nasil silik cizgi cikiyo valla neye inanacagimizi sasirdk
Amin canim cok sagol guzel dileklerin icinyaa canım
dogum günün kutlu olsun
Rabbim seneye dogum gününe kadar anne olmayı nasip etsin sana
Sagol canimmCanim benim benimde öyle oldu dış gebelik olmadığına sukrettim olacak inşallah biraz yalnız kal iyi geliyor
Simdi doktordan geldim kimyasal gebelikle dusuk yapmisim dunhayirlisi olsun ne diyim bugunde dogum gunum dusuk yaptigimi ogrendm cok uzgunum
Cnm nasil oluyo kimyasal bende gecirdm normal yoldan olmstu idrardada kandada pozitif cikti ama bikac gun icinde kanama basladikan degeride dusmeye basladi netten de arastr kan degerinde gorunmeden kimyasaldan bahsedilmezki dr sana ne dedi cnmBenim durumum farkli kimyasal gebelik oldugu icin kanda deger yukselmemis
Bu testlerin en dusuk duyarliligi kac oluyo benim iyice kafam karisti.kan testi pzr 14 carsamba 8 di bugun cuma idrar cok silik ikinci cizgi yani bu testler 5 uzerini falan ikinci cizgi silikmi gosterio oyleyse hic guvenilir degil yaniBenim 90larda silik ikinci çizgi cikti
Kan testini güvenilir bi r yerdemi yaptirdinBu testlerin en dusuk duyarliligi kac oluyo benim iyice kafam karisti.kan testi pzr 14 carsamba 8 di bugun cuma idrar cok silik ikinci cizgi yani bu testler 5 uzerini falan ikinci cizgi silikmi gosterio oyleyse hic guvenilir degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?