• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrr tüp bebekte tek bir tane sağlıklı sperm ve yumurta bizi anne yapmak için yeterli
bozmayın moralinizi :KK20:
evet aşılamada şansımız düşük olabilir ama henüz imkanlarımız bitmiş değilki
tüp bebekde embriyologum ben morfoloji düşük diyince tek bi tanenin sağlıklı olması yeterli dedi haklıydıda.
ne hikayeler okudum tek bir canlı sperm için aylarca bekleyenler var
biz şuan aşılama yaptırabiliyoruz, yumurtamız var Rabbim ol dedikten sonra neden olmasın
hem durum bu kadar vahim olsaydı inanın aşılama bile yapılmazdı? haksızmıyım??
Cnm ne guzel seyler yazmssn..Aklima geldi bu forumda bi yerde okumustm sanirim birinin esine spermde sorun var demsler bayanada 2 tupte tikali demsler normal yolla hamile kalms inanilir gibi degil degil mi ama Rabbim ol desin onunde hicbirsey duramaz...

Köye gtcem kafa dinlycem biraz saolun kızlar hersey için bu arada benm bi arkdsm aşılama yaptığı ay kendilgnden hamile kaldı ne tuhaf dmi kzlar

toparlanmana sevindim canım. güçlü olmamız lazım bu yolda
hazırlıklıyım ztn olmadı diyorum şimdiden
o yüzden olursa süpriz olacak bana ,olmazsada hayal kırıklığı olmucak
çok telkin ettim kendimi bu sefer psikolojik olarak
Iyi yaptin canim insallah gonlune gore versin Rabbim :)

benimde kv görmüş:21:ama bilmio tedavi olduğumu :KK8:
rüyaları hayıra çıksın inşallah nasip olmuştur hayırlı zamandır
bgn agrın geçtimi karnındaki bnm 3.gün yok denecek kadar azalmıştı

İnsallah ruyalari gercek olur..
Bnm asilamdn beri hep vardı. 3.gun cok şiddetlendi ama bugun yok dencek kadr az.iyiyim bugun. Bnm asilamdan sonra kan gelirken et parcasida geldi o önemli bisey deildir dimi. Burda okuyorum kimyasal gebelik de et parcasi geldi fln die.kanama ile gelmistir insallah

Bnm asilamdn beri hep vardı. 3.gun cok şiddetlendi ama bugun yok dencek kadr az.iyiyim bugun. Bnm asilamdan sonra kan gelirken et parcasida geldi o önemli bisey deildir dimi. Burda okuyorum kimyasal gebelik de et parcasi geldi fln die.kanama ile gelmistir insallah
canım adet zamanı gelir parça kan eğer kimyasal gebelik teşiside konduysa vucut kendiliğinden atıyor.ama senin daha günün var ilk aşılama günü kanama olurmuş benim oldu arayıp sormuştum normal demişlerdi

canım adet zamanı gelir parça kan eğer kimyasal gebelik teşiside konduysa vucut kendiliğinden atıyor.ama senin daha günün var ilk aşılama günü kanama olurmuş benim oldu arayıp sormuştum normal demişlerdi

Bnde oyle dusundum kanma ile normaldir die ama okudukca acabaa die dusundm

Bnde oyle dusundum kanma ile normaldir die ama okudukca acabaa die dusundm
yok canım zannetmiyorum.nasıl gidiyo senin var mı değişiklik .pazartesi ben test yaptıracağım sanırım negatif yada pozitif çıkar artık kanda.hiç değilse erkenden bileyim :)

Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini versin kızlar ben yarin test yaptıracam bakalım hayırlısı Rabbim neylerse güzel eyler dualarinizi bekliyorum canlar:KK76:

Rabbim hepimizin hakkında hayirlisini versin kızlar ben yarin test yaptıracam bakalım hayırlısı Rabbim neylerse güzel eyler dualarinizi bekliyorum canlar:KK76:
AMİNNN hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.dualarım isteyen herkese amin

kahve delisi arkadaşım aşılaman hayırlı olsun.peki reşat bey daha önce eşinize test yapmamışmıydı.hareketlilik düşükken deden aşılamayı tercih ettiki.

peki aşılamayı reşat bey muayene yaptığı odadamı yapıyor.

36 saati kafana takma canım.benim iğneden 15-16 saat sonra çatladığı ay olmuştu.sen içini ferah tut.

36 saati kafana takma canım.benim iğneden 15-16 saat sonra çatladığı ay olmuştu.sen içini ferah tut.
Sagol canim biz 6 ay once baska bi hastanede test yadedik. hareket % 5 cikti 6ay ilac kullanin olmazsa asilama yaptirirsiniz dedi bizde 6ay sonra resat beye gittik bizim hareket % 5asilama yaptirmak istiyoruz dedik.tsurec basladi bugun verdigimiz spermde hareket % 2ye düştüğünü gördük oyle...saat 12de yapti odasinda 15 dk yattim kiletleyip kapiyi ciktilar sonra hemsire geldi kalktimcanim boyle..biraz kanamam oldu normalmis ole dedi.

Evet ya stres en buyuk dusman. Ilki tecrube oldu ikincisinde umarim tutar :)

evet ben daha önce tecrübe ettiğim için bu sefer daha bi rahatım
bide kimseye söylemeden yaptırdıgım için de olabilir
ne oldu ne oldu diye soran eden yok
sizlerle olan sohbetim çoook farklı :)) keyifli :))
aynı heycan aynı umut aynı stres birbirimizi anlıyoruz

canım dur daha yeni yeni oluşacak gebelik olsa hemen aklına kötü şeyler getirme

hakkında hayırlısı gönlünden geçen olsun inşallah güzel olur sonucun
dualarım bu yolda mücadele eden herkesle
bizede haber ver sonucunu

Sagol canim biz 6 ay once baska bi hastanede test yadedik. hareket % 5 cikti 6ay ilac kullanin olmazsa asilama yaptirirsiniz dedi bizde 6ay sonra resat beye gittik bizim hareket % 5asilama yaptirmak istiyoruz dedik.tsurec basladi bugun verdigimiz spermde hareket % 2ye düştüğünü gördük oyle...saat 12de yapti odasinda 15 dk yattim kiletleyip kapiyi ciktilar sonra hemsire geldi kalktimcanim boyle..biraz kanamam oldu normalmis ole dedi.

hareketlilik mi morfolojimi bahsettiğin %2 ?
hareketlilik yazmışsın ama acaba yanlış mı baktın diye merak ettim
çünkü bizim tahlillerdede hareket %50 nin üzerindeydi hep ama morfoloji hep %2 idi o yüzden canım
acaba yanılıyomusun diye düşündüm o_O

aşılamada hayırlı ugurlu olsun canım
inşallah Rabbim nasip etmiştir ve sonucu güzel olur

geçmiş olsun canım.umarım güzel haberi alırsın

hareketlilik mi morfolojimi bahsettiğin %2 ?
hareketlilik yazmışsın ama acaba yanlış mı baktın diye merak ettim
çünkü bizim tahlillerdede hareket %50 nin üzerindeydi hep ama morfoloji hep %2 idi o yüzden canım
acaba yanılıyomusun diye düşündüm o_O

aşılamada hayırlı ugurlu olsun canım
inşallah Rabbim nasip etmiştir ve sonucu güzel olur
Hareketlilik canim yanlis yazmadim.
Umudum hic yok ama cok sagol..

Back