• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 Haziran Aşılama Yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm nasil oluyo kimyasal bende gecirdm normal yoldan olmstu idrardada kandada pozitif cikti ama bikac gun icinde kanama basladikan degeride dusmeye basladi netten de arastr kan degerinde gorunmeden kimyasaldan bahsedilmezki dr sana ne dedi cnm
Canim kanda dusuk cikti idrarda pozitif cikmisti silikti snra negatife dondu. Dunde lavobada parca dustu simsiyah kanamam oldu o an anladm zaten. Doktorda muayne etti kimyasal gebelikle dusmus ddi cnku gebelik baslangici vardi ddi. Kendiliginden temizlenir rahim kurtaja falan gerek olmaz bu ay dinlen bidahaki aya tekrar asilama yapalm ddi

Asilama yapildi ama doktor hareket % 2 sansiniz cok düşük dedi tup yaptirsak dedik hareketi arttirmadan tuptede basari elde edemezsiniz once bi urologa gidin o sizi yonlendirsin dedi.dunya basima yikildi cok uzgunum hic umudum yok en cokta esimin uzulmesine uzuluyorum onu oyle gormeye dayanamiyorum

Ya valla gun saymaktan belirti aramaktan ytest yapmaktan test sonucu beklemekten muayene olmaktan drlarin iki dudaginin arasina bakip ne solicek die beklemekten bıktım..Ne zwman gececek bu gunler Allahim yatdim etsn hepimize sinir hastasi oldum yas

Asilama yapildi ama doktor hareket % 2 sansiniz cok düşük dedi tup yaptirsak dedik hareketi arttirmadan tuptede basari elde edemezsiniz once bi urologa gidin o sizi yonlendirsin dedi.dunya basima yikildi cok uzgunum hic umudum yok en cokta esimin uzulmesine uzuluyorum onu oyle gormeye dayanamiyorum

Bendede ayni problem var canm. Canliliktada morfolojidede ileri harekettede sknti var ve sayida dusuk. Tutmadi kimyasal gebelikle dusurdum. Bidahaki aya bidaha asilama yaptircam oda tutmazsa tup bebege gecicem. Esine keci boynuzu yedir canm.

Bendede ayni problem var canm. Canliliktada morfolojidede ileri harekettede sknti var ve sayida dusuk. Tutmadi kimyasal gebelikle dusurdum. Bidahaki aya bidaha asilama yaptircam oda tutmazsa tup bebege gecicem. Esine keci boynuzu yedir canm.

Kızlar bozmayın moralinizi.insallah duzelir.tedavi olmayacak bi sorun yok cok şükür

kaderdaşlarım sizleri o kadar çok iyi anlıyorum ki ilk aşılamamda bende kafayı yemiştim aklımda deli sorular sürekli nette şöyle olursa hamile olunurmu böyle olursa hamile olunurmu diye 15 kafayı yiyerek geçirmiştim biliyorsunuz stres hiç bize göre bişey değil yani kimseye göre değil ama bizim gibi gebe kalmakta zorluk çeken bireyler için hiç iyi değil lütfen bu kadar dert etmeyin sakin olun düşünmeyin benim ikinci aşılamamda 5. günüm bu sefer hiçte dert etmiyorum kafam rahat Allah kısmet ettiyse olur.Allahım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :KK15: açın müziğin sesini yada kitap okuyun dışarı çıkın yürüyün en önemlisi stresten uzak durun ve olmazsada üzülmeyin herşeyin sonu gelmiş gibi davranmayın Allah vakti zamanı gelince bizlerede evlat nasip edecek hayırlı cumalar hepmize sevgiler ...

hayırlısı olsun canım bir ay beklemek bence çok iyi oluyo benimde öyle yaptılar Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlarrrr tüp bebekte tek bir tane sağlıklı sperm ve yumurta bizi anne yapmak için yeterli
bozmayın moralinizi :KK20:
evet aşılamada şansımız düşük olabilir ama henüz imkanlarımız bitmiş değilki
tüp bebekde embriyologum ben morfoloji düşük diyince tek bi tanenin sağlıklı olması yeterli dedi haklıydıda.
ne hikayeler okudum tek bir canlı sperm için aylarca bekleyenler var
biz şuan aşılama yaptırabiliyoruz, yumurtamız var Rabbim ol dedikten sonra neden olmasın
hem durum bu kadar vahim olsaydı inanın aşılama bile yapılmazdı? haksızmıyım??

kızlarrrr tüp bebekte tek bir tane sağlıklı sperm ve yumurta bizi anne yapmak için yeterli
bozmayın moralinizi :KK20:
evet aşılamada şansımız düşük olabilir ama henüz imkanlarımız bitmiş değilki
tüp bebekde embriyologum ben morfoloji düşük diyince tek bi tanenin sağlıklı olması yeterli dedi haklıydıda.
ne hikayeler okudum tek bir canlı sperm için aylarca bekleyenler var
biz şuan aşılama yaptırabiliyoruz, yumurtamız var Rabbim ol dedikten sonra neden olmasın
hem durum bu kadar vahim olsaydı inanın aşılama bile yapılmazdı? haksızmıyım??
Haklisin canim. Allah tan umit kesilmez ol der oluverir. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin bizlere

Haklisin canim. Allah tan umit kesilmez ol der oluverir. Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin bizlere

Amin canım. ben çok hikayeler okudum birebir de şahit oldum oyüzden imkansız diye bişey yok
biz sadece moralimizi yüksek tutalım stres yapmayalım

Kızlar bu ay aşılma yaplmyo bida aya kaldı benmde

hakkında hayırlısı olsun canım
1 ay güzelce dinlennnn hiiiiç kafaya takmadan keyfini çıkar
hem bayramda geliyo zaman çabuk geçer merak etme
bu 1 aylık dönemde stresten uzak dur yumurtalarını diğer aya hazır olsun :KK39:
kaderdaşlarım sizleri o kadar çok iyi anlıyorum ki ilk aşılamamda bende kafayı yemiştim aklımda deli sorular sürekli nette şöyle olursa hamile olunurmu böyle olursa hamile olunurmu diye 15 kafayı yiyerek geçirmiştim biliyorsunuz stres hiç bize göre bişey değil yani kimseye göre değil ama bizim gibi gebe kalmakta zorluk çeken bireyler için hiç iyi değil lütfen bu kadar dert etmeyin sakin olun düşünmeyin benim ikinci aşılamamda 5. günüm bu sefer hiçte dert etmiyorum kafam rahat Allah kısmet ettiyse olur.Allahım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :KK15: açın müziğin sesini yada kitap okuyun dışarı çıkın yürüyün en önemlisi stresten uzak durun ve olmazsada üzülmeyin herşeyin sonu gelmiş gibi davranmayın Allah vakti zamanı gelince bizlerede evlat nasip edecek hayırlı cumalar hepmize sevgiler ...

canım bende zaman geçirmekte zorlanıyorum
ne kdr kitap okusamda film izlesemde sanki beynimin içinde hep acaba tuttumu tutmadımı düşüncesi var
ramazan ayındayız kimseye gidemiyorsun kimse gelmiyor bi başıma kaldım
bu kk da olmasa yani işim çok zordu sohbet etmek ki seni anlayabilen insanlarla sohbet etmek çok ii geliyor
benimde 9.günüm perşembe test yaptıracagım
kısmette varsa olur yoksa demekki Rabbim in takdiri daha hayırlı bi zamanı var diyeceğim
ve sabredip bekleyeceğim elden bişey gelmiyor
belirti aramak kendimi dinlemek asla istemiyorum en başından beri bunu söyledim
ve şuan gerçekten hiçbişey hissetmiyorum bu yüzden mutluyum :KK36:
çünkü kendimi dinlesem illa bi belirti bulurdum :KK56:

hakkında hayırlısı olsun canım
1 ay güzelce dinlennnn hiiiiç kafaya takmadan keyfini çıkar
hem bayramda geliyo zaman çabuk geçer merak etme
bu 1 aylık dönemde stresten uzak dur yumurtalarını diğer aya hazır olsun :KK39:

canım bende zaman geçirmekte zorlanıyorum
ne kdr kitap okusamda film izlesemde sanki beynimin içinde hep acaba tuttumu tutmadımı düşüncesi var
ramazan ayındayız kimseye gidemiyorsun kimse gelmiyor bi başıma kaldım
bu kk da olmasa yani işim çok zordu sohbet etmek ki seni anlayabilen insanlarla sohbet etmek çok ii geliyor
benimde 9.günüm perşembe test yaptıracagım
kısmette varsa olur yoksa demekki Rabbim in takdiri daha hayırlı bi zamanı var diyeceğim
ve sabredip bekleyeceğim elden bişey gelmiyor
belirti aramak kendimi dinlemek asla istemiyorum en başından beri bunu söyledim
ve şuan gerçekten hiçbişey hissetmiyorum bu yüzden mutluyum :KK36:
çünkü kendimi dinlesem illa bi belirti bulurdum :KK56:

Canim aman sakin kendini dinleme. Bende hep dinledm belirtilerde vardi ama olmadi dustu gtti. Yapacak bisey yok hayirlisi degilmis ama dun cok agladm bugun iyiyim cabuk atlattim. Ilk asilamamdi benmde olmadi kismet degilmis. Kendini herseye hazirla baska seylerle oyalan olmazsa olmaz Allah daha iyi bilir de gec. Ve bol bol dua et. Rabbim gonlune gore versin insallah

Sagol canim Allah razi olsun proxeed icti ama daha cok dusmus galiba ameliyat olucak varikosel var.

Canim aman sakin kendini dinleme. Bende hep dinledm belirtilerde vardi ama olmadi dustu gtti. Yapacak bisey yok hayirlisi degilmis ama dun cok agladm bugun iyiyim cabuk atlattim. Ilk asilamamdi benmde olmadi kismet degilmis. Kendini herseye hazirla baska seylerle oyalan olmazsa olmaz Allah daha iyi bilir de gec. Ve bol bol dua et. Rabbim gonlune gore versin insallah

toparlanmana sevindim canım. güçlü olmamız lazım bu yolda
hazırlıklıyım ztn olmadı diyorum şimdiden
o yüzden olursa süpriz olacak bana ,olmazsada hayal kırıklığı olmucak
çok telkin ettim kendimi bu sefer psikolojik olarak

Seninle aynı gidiyoruz cnm.bnde moralimi yuksek tutuyorum.sanki kesin ilcakmis gibi dusunuyorum.stres yapmiyorum. Allah vereceği zamani bilir.bizim icin en guzel zmnda nsip etsin.
Eşim bu gece rüyasında erkek bebek görmüş.daha once hic gormedi.malum mu oluyor bilemiyirum.
Hakkinizda hayırlısı

Seninle aynı gidiyoruz cnm.bnde moralimi yuksek tutuyorum.sanki kesin ilcakmis gibi dusunuyorum.stres yapmiyorum. Allah vereceği zamani bilir.bizim icin en guzel zmnda nsip etsin.
Eşim bu gece rüyasında erkek bebek görmüş.daha once hic gormedi.malum mu oluyor bilemiyirum.
Hakkinizda hayırlısı

benimde kv görmüş:21:ama bilmio tedavi olduğumu :KK8:
rüyaları hayıra çıksın inşallah nasip olmuştur hayırlı zamandır
bgn agrın geçtimi karnındaki bnm 3.gün yok denecek kadar azalmıştı

Back