2015 Eylül annelerinin bebişlerine düşündükleri isimler

Isimlere karar veren var mı ? Birde şöyle birsey sormak istiyorum bebeginize ismini ve ezanı kim okuyacak ? doğar doğmaz mi yoksa 7.gün mü olacak internette okudum biraz ama kafam karıştı sizler de bildiklerinizi paylasirmisiniz?
Bu arada isme halen karar veremedim

Sünnet olan 7. günde isim konup ezan okunması ama çocuğu isimsiz 1 hafta yaşatmak da tuhafıma gidiyor. Ablamın abimin çocuklarında hep hastaneden çıkıp eve geldikleri gün akşam okundu ezanla isimler.

Sünnet olan 7. günde isim konup ezan okunması ama çocuğu isimsiz 1 hafta yaşatmak da tuhafıma gidiyor. Ablamın abimin çocuklarında hep hastaneden çıkıp eve geldikleri gün akşam okundu ezanla isimler.
bana da biraz tuhaf geliyor arkadaşım hastane de okuttu. Bir site de 7.gün kurbanini kesip ismi konur dedi ahh kafam çok karıştı. Ben bebişimi odama getirdiklerinde eşime okutmayi düşünüyordum

Meraba eylül anneleri cinsiyetimiz kesinleşti prensessimiz geliyor :)) daha öncede kiz isimlerini paylaşmıştım :masal ada duru
Fakat hala cok kararsiziz isim önerileri beklioyoruz güzel anneler :)♡

bana da biraz tuhaf geliyor arkadaşım hastane de okuttu. Bir site de 7.gün kurbanini kesip ismi konur dedi ahh kafam çok karıştı. Ben bebişimi odama getirdiklerinde eşime okutmayi düşünüyordum

Hastanede okutmak da tuhafıma gidiyor, o tören özel olmalı, evinde iki tarafın anne-babasıyla yapılmalı bence:) Bir tanıdığınki de hastanede okunmuş, ama yangından mal kaçırır gibi geldi bana, dur bi soluklan evine git rahatla, daha iyi değil mi?

Meraba eylül anneleri cinsiyetimiz kesinleşti prensessimiz geliyor :)) daha öncede kiz isimlerini paylaşmıştım :masal ada duru
Fakat hala cok kararsiziz isim önerileri beklioyoruz güzel anneler :)♡

Hadi hayırlı olsun canım:) Ben de yarın gideceğim, cinsiyeti gösterir pozisyondadır inşaallah çünkü çok merak ediyorum:)

:)) şimdi böyle okuyunca gerçekten yangından mal kacirir gibi oluyor :)) zaten bi benim ailem olacağı için sıkıntı yok da dediğin gibi evde rahat rahat ama o süre de isimsiz oluyor bebis. ben bunu bir hoca ya danışayim :)

Hadi hayırlı olsun canım:) Ben de yarın gideceğim, cinsiyeti gösterir pozisyondadır inşaallah çünkü çok merak ediyorum:)
Seninde bebişin hayırlı olsun canım :) ben ultrasonyona girmeden bol cikolata ve meyve suyu ictim

Seninde bebişin hayırlı olsun canım :) ben ultrasonyona girmeden bol cikolata ve meyve suyu ictim

Kız gibi dedi şimdilik. Erkekse ve penisini sakladıysa içine çektiyse vs. bilemiyoruz o da olabilir dedi, 2-3 hafta sonra tekrar bakacağız. Bizim muayenede önce ultrason, sonra kan idrar tahlili yapılıyor, öyle olunca kan tahlili için aç kalayım diye ultrason öncesi bir şey yiyemiyorum. yoksa aklımdaydı burda yazılanları görüp okudum:)

Neden illa Kur'an- ı Kerim de gecen isimler ariyorsunuz. Cocugumuza guzel isimkoymamiz yani anlaminda karanlik kotuluk kufr ve korku duyuran seyler olmayn iimler koymamiz cocugumuzun bizim uzerindeki hakkidir. Kur'an da geciyor diye cocuklrina arapca olan anlami dini olmayan isimler koyanlar gordum. Cok garip.

Hayirli olsun canim aslinda 18 inci haftada da net biliyor doktorlar.Bana 17 de net kız dedi :) hatta bişeyler bile aldik :) gönlüne göre olsun insallah :)

Hayirli olsun canim aslinda 18 inci haftada da net biliyor doktorlar.Bana 17 de net kız dedi :) hatta bişeyler bile aldik :) gönlüne göre olsun insallah :)

Kesin konuşmaktan kaçındı ya, "kız" dedi ama "20. haftada bi daha bakalım, penisini göstermeyip sakladıysa" filan dedi, "henüz kız için alış veriş yapma" bile dedi. Ultrason bugün bi tuhaftı zaten, çok bulanıktı, net gözükmüyordu, bozuk muydu bilmem... Doktor bozuk filan demedi ama, bozuktu da çaktırmadı mı acaba. Neyse biraz daha bekleyeceğim merak içinde.

Sende konyadasin canm heralde hangi hastaneye gidiosun ? Bana da coo bulanik geldi bu sefer acaba haftadan dolayimi ki :)

Bizde eşimle eski Türk komutanlardan biri olduğu için Bartu ismini düşündük ama tam karar vermedik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…