- 6 Mart 2015
- 441
- 541
-
- Konu Sahibi Luckylover
Anlamı çok güzel adıyla yaşasın sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah..benimde kesinleşti kızımın adı hüda olucak inş
bende anlamı için koyucam sağol canm hepimizin inşallahAnlamı çok güzel adıyla yaşasın sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah..
Isimlere karar veren var mı ? Birde şöyle birsey sormak istiyorum bebeginize ismini ve ezanı kim okuyacak ? doğar doğmaz mi yoksa 7.gün mü olacak internette okudum biraz ama kafam karıştı sizler de bildiklerinizi paylasirmisiniz?
Bu arada isme halen karar veremedim
bana da biraz tuhaf geliyor arkadaşım hastane de okuttu. Bir site de 7.gün kurbanini kesip ismi konur dedi ahh kafam çok karıştı. Ben bebişimi odama getirdiklerinde eşime okutmayi düşünüyordumSünnet olan 7. günde isim konup ezan okunması ama çocuğu isimsiz 1 hafta yaşatmak da tuhafıma gidiyor. Ablamın abimin çocuklarında hep hastaneden çıkıp eve geldikleri gün akşam okundu ezanla isimler.
bana da biraz tuhaf geliyor arkadaşım hastane de okuttu. Bir site de 7.gün kurbanini kesip ismi konur dedi ahh kafam çok karıştı. Ben bebişimi odama getirdiklerinde eşime okutmayi düşünüyordum
Meraba eylül anneleri cinsiyetimiz kesinleşti prensessimiz geliyor :)) daha öncede kiz isimlerini paylaşmıştım :masal ada duru
Fakat hala cok kararsiziz isim önerileri beklioyoruz güzel anneler :)♡
:)) şimdi böyle okuyunca gerçekten yangından mal kacirir gibi oluyor :)) zaten bi benim ailem olacağı için sıkıntı yok da dediğin gibi evde rahat rahat ama o süre de isimsiz oluyor bebis. ben bunu bir hoca ya danışayim :)Hastanede okutmak da tuhafıma gidiyor, o tören özel olmalı, evinde iki tarafın anne-babasıyla yapılmalı bence:) Bir tanıdığınki de hastanede okunmuş, ama yangından mal kaçırır gibi geldi bana, dur bi soluklan evine git rahatla, daha iyi değil mi?
Seninde bebişin hayırlı olsun canım :) ben ultrasonyona girmeden bol cikolata ve meyve suyu ictimHadi hayırlı olsun canım:) Ben de yarın gideceğim, cinsiyeti gösterir pozisyondadır inşaallah çünkü çok merak ediyorum:)
Hadi hayırlı olsun canım:) Ben de yarın gideceğim, cinsiyeti gösterir pozisyondadır inşaallah çünkü çok merak ediyorum:)
Seninde bebişin hayırlı olsun canım :) ben ultrasonyona girmeden bol cikolata ve meyve suyu ictim
Hayirli olsun canim aslinda 18 inci haftada da net biliyor doktorlar.Bana 17 de net kız dedi :) hatta bişeyler bile aldik :) gönlüne göre olsun insallah :)Kız gibi dedi şimdilik. Erkekse ve penisini sakladıysa içine çektiyse vs. bilemiyoruz o da olabilir dedi, 2-3 hafta sonra tekrar bakacağız. Bizim muayenede önce ultrason, sonra kan idrar tahlili yapılıyor, öyle olunca kan tahlili için aç kalayım diye ultrason öncesi bir şey yiyemiyorum. yoksa aklımdaydı burda yazılanları görüp okudum:)
Hayirli olsun canim aslinda 18 inci haftada da net biliyor doktorlar.Bana 17 de net kız dedi :) hatta bişeyler bile aldik :) gönlüne göre olsun insallah :)