- 8 Mayıs 2014
- 2.766
- 2.294
- 36
-
- Konu Sahibi Luckylover
Canım bak bu sitede isim analizi de yapmışlar ve bence ismin anlamıda çok güzel. İnşallah gönlünüze göre bir isim bulursunuz da adıyla bin yaşar...Bende barış ismini çok istedim. Eymen i çok istedim ama Babamız beğenmedi. En son Kayra da karar kıldık. Sence nasıl ? Birde isim analizine bakmak istiyorum ama bazı siteler çok saçma gibi. Onerebilecegin bir site var mı ?
Inşallah Allah meleklerimizin acısını gostermesin.. çok teşekkür ederim buraya da bakmıştım. Birde buna benzer bir site vardı caiz değildir konulmaz gibisi şeyler yazmıştı. Kayra ya karar verdik. Çoğu site de Tanrı dan gelen yardım hediye lütuf diye de geçiyor..Canım bak bu sitede isim analizi de yapmışlar ve bence ismin anlamıda çok güzel. İnşallah gönlünüze göre bir isim bulursunuz da adıyla bin yaşar...
http://ismininanlamine.com/kayra-isminin-anlami-ne-191/
http://www.ismininanlami.com.tr/kayra/
http://ismininanlaminedirki.com/201...stis-siirleri-kayra-isminin-numerolojisi.html
Inşallah Allah meleklerimizin acısını gostermesin.. çok teşekkür ederim buraya da bakmıştım. Birde buna benzer bir site vardı caiz değildir konulmaz gibisi şeyler yazmıştı. Kayra ya karar verdik. Çoğu site de Tanrı dan gelen yardım hediye lütuf diye de geçiyor..
Evet çok haklısın. Son zamanlar da ya dizilerde ki çocukların ismini koyar oldular ya da arapça olsun Kur an da geçsin dediler. Ben karşı değilim tabi ki ama çok cahilce isim koymak çok yanlış bence. Isim koymak çok büyük bir sorumluluk ve iyice araştırmadan anlamını bilmeden sırf Kur an da geçiyor diye isim koymak yanlış. Yada moda diye. Güzel isim koymak anne babalara düşen ilk görev inşallah layıkıyla yerine getiririz..İsmiyle yaşasin inşallah bende gördüm o siteleri ama biraz arap aşığı siteler gibi geldi bana önerdikleri isimler hep arapça isimlerdi. Anlamı kötü olmadıktan sonra koyulabilir diyen sitelerde vardı. İlla kuranda geçiyor diye deve yavrusu koyan da var mesela adını. Ben saçma buluyorum. İçimize sindikten ve evladımıza yakıştıktan sonra her isim olur bence.
Bence alper kaan daha güzel daha uyumlu gibi ama siz bilirsiniz tabiMerhaba kizlar bizde Alper Kaan yada Alp Kaan dudunuyoduk. Alp Kaan gibi simdilik sizce hangisi guzel gerci lohusa tacima Alp Kaan yazdrdm
Evet aynen öyleIsim koymak ne kadar zor biseymis
Geçen sene ikimizin de dedesi öldü benim dedemin adı da ahmet yani ikisini koymak olmuyo Mehmet Ahmet oluyo o zaman önemli olan ismi koymak değil eğer koyarsak baba tarafında mehmet dencek benim çevremdekiler benim koyduğum isimle seslencek çocuğun kafası karışcak sadece mehmet de koymak istemiyorum ilk çocuğum haliyle hevesliyim niye adını babasıyla beraber düşünüp koymayalım ki[/QUO
oğluma isim ararken eşim dedesinin adını koyalım dedi tabii kaynatam çok sevindi bende ikinci isim istedim eşim tamam dedi ama sizin gibi düşünmüştüm eşimin tarafı ismail diyecek benim koyduğum ismi söylemeyeceklerdi oğlum doğmadan herkese söyledim tek ismini kullunmayacaksınız iki ismiyle birlikte sesleneceksiniz şimdi herkes iki ismini kullanıyor ismail bugra