2015 Eylül annelerinin bebişlerine düşündükleri isimler

merhaba,

ben 18 haftalık hamileyim ve kızım olacak inş. Eşimle kız olduğunu öğrendiğimizde ismine karar verdik. Kızımızın adı Elif olacak.

merhaba,

ben 18 haftalık hamileyim ve kızım olacak inş. Eşimle kız olduğunu öğrendiğimizde ismine karar verdik. Kızımızın adı Elif olacak.
benim bebeğimin cinsiyeti belli değil ama elif ela düşünüyorum ama hayirlusi neyse o olsun ins

kızlar bende 18 haftalığım oğlum olaak nasipse isim konusunda hiç beğenemiyorum herkes aynı isimleri koyuyor

kizlar araniza bende katilabilirmiyimmm :))
bende 2015 eylül annesi olacagim insallahhh rabbim nasip kismet ederse
Benim de bebegimin daha cinsiyetini belli degil maalesef ama onemli degil saglikli olsunda onemli olan o :) bi dahaki hafta randevum var belki belli olur kim belir

Bende farklı bir isim arıyorum fakat içime sinen yok. Beegenemiyorum bir türlü. Bir de anlamlarina çok dikkat ediyorum. Daha yolumuz uzun ama bu kararsızlıkla ne yaparız bilmem :)
kızlar bende 18 haftalığım oğlum olaak nasipse isim konusunda hiç beğenemiyorum herkes aynı isimleri koyuyor

Benimde kızım olacak çocukluğumdan beri Elif koycam diyodum. Eşimde öyle düşünüyomuş. Elif Nisa düşünüyoruz bakalım. Hayırlısıyla kucağımıza alalım İnş hepimiz. :)

Bende farklı bir isim arıyorum fakat içime sinen yok. Beegenemiyorum bir türlü. Bir de anlamlarina çok dikkat ediyorum. Daha yolumuz uzun ama bu kararsızlıkla ne yaparız bilmem :)

Ben de hiç kullanılmamış, duyulmamış ama dinî açıdan çok da mânâlı isimler bulmak istiyorum. Araştırıyorum:)

Tabi ki canım, hoş geldin hayırlı olsun hamileliğin:)
Evet sağlıklı olmaları önemli, isim nasıl olsa buluruz bir şekilde. Allah sağlıcakla kucağımıza almamızı nasib etsin.

Bende arastirmadayim.şuan için Serra hoşuma gidiyo.kur-an da geciyo ve anlamı da saadet bolluk bereket demek.

Ay inanır mısın bekarken arkadaşımla bebek ismi düşünürdük, Serra ikimizin de hoşumuza giderdi:) Ben içindeki harfleri, söylenişini çok beğeniyorum ama anlamı da güzel dediğin gibi, "kolaylık, iyilik" gibi anlamları da varmış. Ama aklımı bir şey kurcaladı, Serra'dan vazgeçmiştim. Takıldığım noktaya gülme ama tamam mı canım:) Biraz Arapça biliyorum da Arapça sözlüğü açtım baktım, orjinali nasıl yazılıyor, Türkçeye nasıl geçer, Türkçede nasıl yazılır diye o anlamı vermek için Türkçede Serra'nın a'sına uzatma işareti koymak veya kelimenin sonuna bir a daha koymak gerekli, buna çok takıldım, zor olacak gibi geldi o yüzden vazgeçtim :) (yazarken ben de kendime güldüm evet).. Ama daha iyisini içime sineni de bulamadım... İnternette güvendiğim bir hocaya sormuşlar isim konusunu da o da "Arapça dilbilgisine girecek kadar takılmayın" demiş. Haklı galiba:)

Canım hiç o kısmını bilmiyordum.ama sonda ki a yi uzatarak söylemek hoşuma gidiyor zaten bu işaretler filan sıkıntı dediğin gibi ama hiç değilse türkçe karakter yok..daha başka içine sinen isim olmazsa serra da karar kıldım gibi tabi eşim pek taraftar değil.o da begüm istiyo bakalım artık.sende karar verince yaz lütfen merak ederim.

Evet, Türkçe karakter olmamasını ben de düşündüm, bazı yerlerde yazarken sıkıntı çıkarıyor Türkçe harfler. Begüm, Serra kadar güzel değil sanki ya:) Tamam canım, benim daha cinsiyet de belli değil Ama arayıştayım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…