2015 Eylül annelerinin bebişlerine düşündükleri isimler

Sende konyadasin canm heralde hangi hastaneye gidiosun ? Bana da coo bulanik geldi bu sefer acaba haftadan dolayimi ki :)

Evet Konya'dayım, Farabi'ye gidiyorum, bana ve anneme yakın diye. Bilmiyorum ki:) Sen nereye gidiyordun, bir yerde yazmıştın ama unuttum :)

Selam kızlar biz de kızımızı bekliyoruz..İsim konusu için daha erken dıyordum ama geçen eşimle öylesine konuşurken isim konusunda çok anlaşamadığımızı görünce ! şimdiden düşünmeye başladım.. Ben 'Nil' ismini çok seviyorum ama çok kısa oldugu yanına kısa bi isim daha koysam mı dıyorum.. Eşim de Nehir dedi ama sevmediğim birinin adı oldugu ıcın ıstemıyorum :/ bir de güzel isimleri hep yakınlarım koydu ne kötü ya yakınında aynı isim olması..
Sizce Nil in yanına ne yakışır kızlar

Selam kızlar biz de kızımızı bekliyoruz..İsim konusu için daha erken dıyordum ama geçen eşimle öylesine konuşurken isim konusunda çok anlaşamadığımızı görünce ! şimdiden düşünmeye başladım.. Ben 'Nil' ismini çok seviyorum ama çok kısa oldugu yanına kısa bi isim daha koysam mı dıyorum.. Eşim de Nehir dedi ama sevmediğim birinin adı oldugu ıcın ıstemıyorum :/ bir de güzel isimleri hep yakınlarım koydu ne kötü ya yakınında aynı isim olması..
Sizce Nil in yanına ne yakışır kızlar
bende nil ismini çok seviyorum.ilk kızımın adı nil sena.kısa olduğunu düşündüğümden senayı eklemiştim.nil sena çok uyumlu oldu bazen beraber bazen ayrı kullanıyoruz.

bende nil ismini çok seviyorum.ilk kızımın adı nil sena.kısa olduğunu düşündüğümden senayı eklemiştim.nil sena çok uyumlu oldu bazen beraber bazen ayrı kullanıyoruz.

evet güzel olmuş canım nil sena. uyumlu hem birbirine güzel bulmussunuz bende hala arayıstayım alya nil düşündüm ama onuda bi arkadaşım koydu bakalım ne bulcaz

Bizde eşimle eski Türk komutanlardan biri olduğu için Bartu ismini düşündük ama tam karar vermedik daha
Biz de aynen bu sebepten Bartu düşündük :) kulağa da hoş geliyor bizim aklımıza yattı ama isim ne olacak diye soranlara söylediğimiz de burun kivirdilar rahatsız oldum. Yine de bebiş bizim ismini biz koyacağımız için çok ta takmadım. daha karar vermedik ama şuan en sıcak gelen isim :)

Bebişim kızmış :) İsim arıyorum şimdi :)

Bi oğlumuz olacak inşallah. İsim konusunda baba kafayı yemek üzereyken melih asaf'ı bulduk. :)

Bi oğlumuz olacak inşallah. İsim konusunda baba kafayı yemek üzereyken melih asaf'ı bulduk. :)
İkisi de güzel isimler:) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.

Daha doğuma çok var hatta çoğumuzun cinsiyeti bile belli olmadı ama yine de herkesin aklında bi isim vardır değil mi ? Ama benim yok :KK70:yani aslinda varda ben Çok kararsız kalıyorum. doktor bebeğim için erkeğe benziyor dedi erkek olarak düşündüğüm isim Alaz Kayra ve Bartu.
kız ismi olarak Mira yı çok begeniyordum ama sanırım dinimizce uygun değil. Kız olarak da Alya Ve Ada. tabi bunlar benim düşündüklerim daha Babamız seçmedi. Sizlerin düşüncesi nedir? Belki burdan güzel isimler bulabiliriz ve birbirimize yardimci olabiliriz :KK58::KK54:
Benimde minik sevgilimin oglusumun ismi RABBIMIN IZNILE INSALLAH CINAR DENIZ

bizde eşimle bir kaç güne bir ne olcak oğlumuzun adı diye konuşup duruyoruz:S internetten bakıyoruz sürekli ama hiçbiri içime sinmiyor:KK43: işte bu diyemiyorum.ne zormuş isime karar vermek.tavsiyem evlenmeden önce bile kafanızda bir erkek bir kız ismi bulunsun:)

bizde eşimle bir kaç güne bir ne olcak oğlumuzun adı diye konuşup duruyoruz:S internetten bakıyoruz sürekli ama hiçbiri içime sinmiyor:KK43: işte bu diyemiyorum.ne zormuş isime karar vermek.tavsiyem evlenmeden önce bile kafanızda bir erkek bir kız ismi bulunsun:)
Vardı ya olmaz mı ama o da değişti. Bir arkadaşım a söylemiştim kendi çocuğuna koydu. Şimdi de diyor ki Ohh benden caldin sinir oldum başka bişey koyucam

Aynen cok zor isim bulmak ve biz mesela esimle sevgiliyken o oglumuZ olursa cinar ben deniz hayali kuruyoduk simdi insallah yavrusumun ismini cinar deniz dusunuyoruz

Aynen cok zor isim bulmak ve biz mesela esimle sevgiliyken o oglumuZ olursa cinar ben deniz hayali kuruyoduk simdi insallah yavrusumun ismini cinar deniz dusunuyoruz

canım en iyisini yapmışsınız. yüce rabbim adı gibi uzun ömürler versin bebeğine.darısı benim gibi isim bulamayanların başına:)

Vardı ya olmaz mı ama o da değişti. Bir arkadaşım a söylemiştim kendi çocuğuna koydu. Şimdi de diyor ki Ohh benden caldin sinir oldum başka bişey koyucam

gerçi sende haklısın canım ya çevrede aynı isimden olsun bende istemiyorum beğendiğim isimler hep koyulmuş:KK1:. eymen ismini beğeniyordum mesela eşimin oğlunun adı eymen:s neyse daha zamanımız var biraz azimle bu işin altından da kalkıcaz inşallahEn Büyük KK

Ben
gerçi sende haklısın canım ya çevrede aynı isimden olsun bende istemiyorum beğendiğim isimler hep koyulmuş:KK1:. eymen ismini beğeniyordum mesela eşimin oğlunun adı eymen:s neyse daha zamanımız var biraz azimle bu işin altından da kalkıcaz inşallahEn Büyük KK
eymen i bende düşündüm ama halam arkadaşımın kızının adı eymen ya yok koymayın dedi. Bartu ya da Kayra istiyorum ama bakalım inşallah güzel bir isim koyarız kuzucuklara; )

Ben

eymen i bende düşündüm ama halam arkadaşımın kızının adı eymen ya yok koymayın dedi. Bartu ya da Kayra istiyorum ama bakalım inşallah güzel bir isim koyarız kuzucuklara; )
bu arada eşimin arkadaşının oğlunun adı eymen yanlış yazmışım:KK47:.isim koyarken anlamına ve soyadı uyumunada dikkat edersen daha kafiyeli güzel olur:21:

bu arada eşimin arkadaşının oğlunun adı eymen yanlış yazmışım:KK47:.isim koyarken anlamına ve soyadı uyumunada dikkat edersen daha kafiyeli güzel olur:21:
Ayy evet onu gördüm ama bişey demedim :) eymen bizde çok kafiyeli oluyor soyadimiz da men le bitiyor pek uyumlu olmadı :)

X