- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar Allah kismet edersr bende eylul annesi olucam.Rabbim hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bende haftaya randevu aldim doktordan carsamba gunu gidicem.doktora gittinizmi siz?
bebişlerimizin doğum tarihi aynı kdrl hanım :) ben geçen hafta gittim salı günü kese görülmedi, çarşamba günü tekrar gidicem... tek şikayetim karnımda ve kasıklarımda olan ağrı geçen hafta pazartesi kan testim de 558.60 çıktı. sağlıklı olur inş bebişlerimiz :)
Kızlar adetime 4 güm var bugun test yaptırdım 5-6 gibi çıkar dediler benim için dua edin lütfen bende eylül annesi olmak için sabırsızlanıyorum inşallah öyle olur rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Kızlar doktora gittim bugün sat28 kasim di
arindan ultrason bakti keseyi goremedi
vajinal ultrason gerek yok dedi cumartesi tekrar gel dedi cumartesi gidicem
rahim duvar i kalinlasmis dedi benim yapturdgm kan degerleri bakti normal gidişat dedi endiselnmeyin dedi
hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inşallah canım :)
işte merak ettiğim soruların cevapları cumartesi çağırdı demek bende cumartesi gitmeyi düşünüyordum inşallah ikimizde keseyi görürüz
insallah hiç sıkma canınıbirazcık sabret bende hep okurdum burda paylaşılanları içimden hep dua ederdim ve beklemediğim bı zamanda oldu senınde olur yakında allahım en kısa sürede nasip etsininş. yakında banada kısmet olur bu sayfaya yazmak
ben cumartesi gittim meraklı anne dedi doktorum daha çok erken haftaya cumartesi gel dedi belki o zaman bile göremeyebiliriz dedi :) ama ben cok sabırsızlanıyorumKızlar doktora gittim bugün sat28 kasim di
arindan ultrason bakti keseyi goremedi
vajinal ultrason gerek yok dedi cumartesi tekrar gel dedi cumartesi gidicem
rahim duvar i kalinlasmis dedi benim yapturdgm kan degerleri bakti normal gidişat dedi endiselnmeyin dedi
ben cumartesi gittim meraklı anne dedi doktorum daha çok erken haftaya cumartesi gel dedi belki o zaman bile göremeyebiliriz dedi :) ama ben cok sabırsızlanıyorum
Bilmiyorum ki canım belki kişiye gore degisir gdersen yaz bzeben yarın gitmesem mi o zaman kese görünmez mi acaba
slm kızlar bugün şükür son kan testimi oldum vee bini geçmiş değerim çok iyi dedi drum çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere versin inş.
cumartesi çağırdı benide ultrason için sıkışık gel dedi zaten her anım sıkışıkta wc le akraba oldum resmen... alttanda bakabilirim görünmez se dedi yalnız çok rahatladım ya kaç gündür baya düşünmüştüm