• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de çarşamba gidicem, durumları burada paylaşalım :) iletişimi koparmayalım

Selam kizlar Allah kismet edersr bende eylul annesi olucam.Rabbim hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bende haftaya randevu aldim doktordan carsamba gunu gidicem.doktora gittinizmi siz?

Amin canım inşallah hepimize nasip etsin Rabbim.. ben bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum haftaya kadar bekleyemicem çok sabırsızlanıyorum.. gidince size de yazarım inşallah zaten tarihlerimiz yakın :KK39:

bebişlerimizin doğum tarihi aynı kdrl hanım :) ben geçen hafta gittim salı günü kese görülmedi, çarşamba günü tekrar gidicem... tek şikayetim karnımda ve kasıklarımda olan ağrı :KK43: geçen hafta pazartesi kan testim de 558.60 çıktı. sağlıklı olur inş bebişlerimiz :)

benimde karnımda çok ağrı vardı hatta doktora ilk gidişim ağrılar yüzünden oldu.. şimdi daha iyiyim ağrılar yok denecek kadar azaldı çok şükür.. biraz sabret geçer inşallah seninde ağrıların canım .. bebeklerimiz iyi olsun da ağrıya razıyız dimi ama :)

benim ağrılar hala devam ediyor ama buna değer tabi :) yarın kontrole gidicem çok heyecanlıyım inş keseyi görürüz :)

Mrb arkadaşlar sizin burada ki msj larınızı okurken bile heyecanlanıyorum yakında doktora gidip keseyi görenler lütfen yazın

Kızlar adetime 4 güm var bugun test yaptırdım 5-6 gibi çıkar dediler benim için dua edin lütfen bende eylül annesi olmak için sabırsızlanıyorum inşallah öyle olur rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Kızlar doktora gittim bugün sat28 kasim di
arindan ultrason bakti keseyi goremedi
vajinal ultrason gerek yok dedi cumartesi tekrar gel dedi cumartesi gidicem
rahim duvar i kalinlasmis dedi benim yapturdgm kan degerleri bakti normal gidişat dedi endiselnmeyin dedi

Kızlar adetime 4 güm var bugun test yaptırdım 5-6 gibi çıkar dediler benim için dua edin lütfen bende eylül annesi olmak için sabırsızlanıyorum inşallah öyle olur rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inşallah canım :)

rahim duvar i kalinlasmis dedi benim yapturdgm kan degerleri bakti normal gidişat dedi endiselnmeyin dedi

işte merak ettiğim soruların cevapları cumartesi çağırdı demek bende cumartesi gitmeyi düşünüyordum inşallah ikimizde keseyi görürüz :KK46::KK46:

hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inşallah canım :)

işte merak ettiğim soruların cevapları cumartesi çağırdı demek bende cumartesi gitmeyi düşünüyordum inşallah ikimizde keseyi görürüz :KK46::KK46:

Biz goruruz diye dusunmustuk internet takvime göre 5haftalk hamilym ama inşallah cumartesi görürüz

ben cumartesi gittim meraklı anne dedi doktorum daha çok erken haftaya cumartesi gel dedi belki o zaman bile göremeyebiliriz dedi :) ama ben cok sabırsızlanıyorum

ben cumartesi gittim meraklı anne dedi doktorum daha çok erken haftaya cumartesi gel dedi belki o zaman bile göremeyebiliriz dedi :) ama ben cok sabırsızlanıyorum

Ben ilk defa gittim doktor a hamilelgi evde testler le sonra kan tahlil ogrendk 5.haftada gözüküyor diye okudm ama vajinal bakmadi belki ondan gormemistir biz kan deger artitor diye ikiz umut ediyorken kese yi goremdk hnuz
cumartesi kan degerim 1550 kusurdu

slm kızlar bugün şükür son kan testimi oldum vee bini geçmiş değerim çok iyi dedi drum çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere versin inş.
cumartesi çağırdı benide ultrason için sıkışık gel dedi zaten her anım sıkışıkta :-) wc le akraba oldum resmen... alttanda bakabilirim görünmez se dedi yalnız çok rahatladım ya kaç gündür baya düşünmüştüm

slm kızlar bugün şükür son kan testimi oldum vee bini geçmiş değerim çok iyi dedi drum çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere versin inş.
cumartesi çağırdı benide ultrason için sıkışık gel dedi zaten her anım sıkışıkta :-) wc le akraba oldum resmen... alttanda bakabilirim görünmez se dedi yalnız çok rahatladım ya kaç gündür baya düşünmüştüm

Ben bugün dr asistan sordum sıkışk olmk gerekir mi dye yok dedi
Karindan bakti
canım senn son adet nezamndi ben cumartesi 1500kan degeri görmüştüm

Back