• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhabalaaar insallah bende araniza katilirim ya test yapmak icin sabirsizlaniyorum ama adete daha 10gun war

günaydın hanımlar bende ovülasyon testi yapmaya başladım haftasonu pozitif yok henüz ama yinede biz riske atmamak için çalışmalara başladık:KK23:

Yazdıklarını görünce bir an ne zaman yazmışım bu yorumu dedim :) Bende mayıs ayında aynı hoş olmayan durumu yaşamıştım. Bebeğim 10 haftalıkken, 7 haftalık kadar büyüyebilmişti ve kalp atışları durduğu için almışlardı. Şimdi benimde SAT 26 kasım ve BDT de 2 eylül.. Senin gibiyim sevinemiyorum bile henüz. Naptın doktora gittin mi

Cidden ne kadar da benzermis yasadiklarimiz. Perşembe günü kan tahlili yaptirmistim 300 çıktı beta hcg.. ilk kez yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek. Sen gittin mi hiç herhangi bi şey verdi mi ekstra ilaç fln? Benimle aynı donemde düşük yapan bir arkadaşıma doktor hemen progestan başladı da ondan merak ettim. Umuyorum bu kez sağ salim kavuşuruz bebislerimize

Yazdıklarını görünce bir an ne zaman yazmışım bu yorumu dedim :) Bende mayıs ayında aynı hoş olmayan durumu yaşamıştım. Bebeğim 10 haftalıkken, 7 haftalık kadar büyüyebilmişti ve kalp atışları durduğu için almışlardı. Şimdi benimde SAT 26 kasım ve BDT de 2 eylül.. Senin gibiyim sevinemiyorum bile henüz. Naptın doktora gittin mi

yyee21, post: 38565131, member: 103781"]kızlar merhaba ben de eylül annesi olacağım inşallah.. mayıs ayında 7 haftalık hamileyken düşük yapmıştum.. şimdi tekrar hamileyim ama çok korkuyorum bir şey olacak diye. sevincimi bile yaşayamıyorum. benim de sat 26 kasım.. önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah bir aksilik olmazsa 2 eylül görünüyor internetten yaptığım hesaplamalara göre :)
Yazdıklar8[/QUOTE]

Cidden ne kadar da benzermis yasadiklarimiz. Perşembe günü kan tahlili yaptirmistim 300 çıktı beta hcg.. ilk kez yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek. Sen gittin mi hiç herhangi bi şey verdi mi ekstra ilaç fln? Benimle aynı donemde düşük yapan bir arkadaşıma doktor hemen progestan başladı da ondan merak ettim. Umuyorum bu kez sağ salim kavuşuruz bebislerimize

Kızlar maalesef bu sabah adet oldum aslında yarın test günümdü ama gerek kalmadı...
Bana Eylül annesi olmak kısmet değilmiş...
İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi... Rabbim sizleri ayırmasın...

Kızlar maalesef bu sabah adet oldum aslında yarın test günümdü ama gerek kalmadı...
İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi... Rabbim sizleri ayırmasın...

Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah canım.. Demek ki böylesi hayırlıymış demek lazım... Belki ekim annesi olursun kim bilir :)

Amandacım hakkında hayırlısı cnm yaa:(
Günaydın kızlar nasıl geçti hafta sonu bu gün kan için yada dr giden varmı baya kalabalıklaşmaya başlamışız....:0)

:(( üzüldüm cnm allah hakkımızda hayırlısını versin ümidini yitirme belki ekimde tutar kısmet ;)

Allah en kısa zamanda nasip etsin. Hayırlısı olsun hepimiz için canım

tüp bebek tedavisi ile 2012 eylül annesiydim... kızım 9 seneden sonra oldu..bu ay tekrar tup bebek tedavisine başladık.. Rabbim kısmet eder olursa 2015eylül annesi olacağım inşallah dua edermisiniz bana

Amanda hanım Allahım siz ve sizin gibi bebiş arzulayan tüm değerli anne adaylarının bu isteğini kabul eder inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin. bu arada eylül anneleri bu sürede yaşadıkları birçok şeyi paylaşırsa sevinirim. biz ve gelecek anneler için bilgi olur :) tşkler

Selam kizlar Allah kismet edersr bende eylul annesi olucam.Rabbim hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bende haftaya randevu aldim doktordan carsamba gunu gidicem.doktora gittinizmi siz?

bebişlerimizin doğum tarihi aynı kdrl hanım :) ben geçen hafta gittim salı günü kese görülmedi, çarşamba günü tekrar gidicem... tek şikayetim karnımda ve kasıklarımda olan ağrı :( geçen hafta pazartesi kan testim de 558.60 çıktı. sağlıklı olur inş bebişlerimiz :)

bebişlerimizin doğum tarihi aynı kdrl hanım :) ben geçen hafta gittim salı günü kese görülmedi, çarşamba günü tekrar gidicem... tek şikayetim karnımda ve kasıklarımda olan ağrı :KK43: geçen hafta pazartesi kan testim de 558.60 çıktı. sağlıklı olur inş bebişlerimiz :)
Insallah canim.adet tarihin gecmeden gittin herhalde.benim son adet tarihim 27 kasim.cuma gunu ogrendim evde test yaptim kendim,25 aralikta ogrendim.haftaya gidicem doktora

yok cnm adet tarihim 2 gün geçince gittim. sat 27 kasım benimde :) ama 25 günde bir hasta oluyorum. bakalım 31 inde gittiğimde inş keseyi görürüz :) ofpufafratafra seninde hayırlı olsun allahım sağlıklı bebiş nasip etsin :)

yok cnm adet tarihim 2 gün geçince gittim. sat 27 kasım benimde :) ama 25 günde bir hasta oluyorum. bakalım 31 inde gittiğimde inş keseyi görürüz :) ofpufafratafra seninde hayırlı olsun allahım sağlıklı bebiş nasip etsin :)
Amin canim insallah Rabbim hepimize nasip etsin.bende 28 gunde olurum.insallah gorursun canim.bizde 7 ocakta gidicez insallah hersey yolundadir canim.

Amiin hepimizinki hayırlı olsunn ınsallah kızlaaar.... Bende cars gunu doktora gıdıcem buyuk ıhtımal daha erken dıyecek ama bakalım belkı keseyı gorurum ☺️

Back