Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi savha
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
- 13 Ekim 2008
- 385
- 290
- 133
Yazdıklarını görünce bir an ne zaman yazmışım bu yorumu dedim :) Bende mayıs ayında aynı hoş olmayan durumu yaşamıştım. Bebeğim 10 haftalıkken, 7 haftalık kadar büyüyebilmişti ve kalp atışları durduğu için almışlardı. Şimdi benimde SAT 26 kasım ve BDT de 2 eylül.. Senin gibiyim sevinemiyorum bile henüz. Naptın doktora gittin mi
Cidden ne kadar da benzermis yasadiklarimiz. Perşembe günü kan tahlili yaptirmistim 300 çıktı beta hcg.. ilk kez yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek. Sen gittin mi hiç herhangi bi şey verdi mi ekstra ilaç fln? Benimle aynı donemde düşük yapan bir arkadaşıma doktor hemen progestan başladı da ondan merak ettim. Umuyorum bu kez sağ salim kavuşuruz bebislerimize
- 13 Ekim 2008
- 385
- 290
- 133
Yazdıklar8[/QUOTE]Yazdıklarını görünce bir an ne zaman yazmışım bu yorumu dedim :) Bende mayıs ayında aynı hoş olmayan durumu yaşamıştım. Bebeğim 10 haftalıkken, 7 haftalık kadar büyüyebilmişti ve kalp atışları durduğu için almışlardı. Şimdi benimde SAT 26 kasım ve BDT de 2 eylül.. Senin gibiyim sevinemiyorum bile henüz. Naptın doktora gittin mi
yyee21, post: 38565131, member: 103781"]kızlar merhaba ben de eylül annesi olacağım inşallah.. mayıs ayında 7 haftalık hamileyken düşük yapmıştum.. şimdi tekrar hamileyim ama çok korkuyorum bir şey olacak diye. sevincimi bile yaşayamıyorum. benim de sat 26 kasım.. önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah bir aksilik olmazsa 2 eylül görünüyor internetten yaptığım hesaplamalara göre :)
Cidden ne kadar da benzermis yasadiklarimiz. Perşembe günü kan tahlili yaptirmistim 300 çıktı beta hcg.. ilk kez yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek. Sen gittin mi hiç herhangi bi şey verdi mi ekstra ilaç fln? Benimle aynı donemde düşük yapan bir arkadaşıma doktor hemen progestan başladı da ondan merak ettim. Umuyorum bu kez sağ salim kavuşuruz bebislerimize
- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
Kızlar maalesef bu sabah adet oldum aslında yarın test günümdü ama gerek kalmadı...
Bana Eylül annesi olmak kısmet değilmiş...
İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi... Rabbim sizleri ayırmasın...
Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah canım.. Demek ki böylesi hayırlıymış demek lazım... Belki ekim annesi olursun kim bilir :)
- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
Kızlar maalesef bu sabah adet oldum aslında yarın test günümdü ama gerek kalmadı...
İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi... Rabbim sizleri ayırmasın...
( üzüldüm cnm allah hakkımızda hayırlısını versin ümidini yitirme belki ekimde tutar kısmet
Allah en kısa zamanda nasip etsin. Hayırlısı olsun hepimiz için canımKızlar maalesef bu sabah adet oldum aslında yarın test günümdü ama gerek kalmadı...
- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 34
Amanda hanım Allahım siz ve sizin gibi bebiş arzulayan tüm değerli anne adaylarının bu isteğini kabul eder inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin. bu arada eylül anneleri bu sürede yaşadıkları birçok şeyi paylaşırsa sevinirim. biz ve gelecek anneler için bilgi olur :) tşkler
- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 34
- 29 Ağustos 2014
- 723
- 812
- 53
- 38
Insallah canim.adet tarihin gecmeden gittin herhalde.benim son adet tarihim 27 kasim.cuma gunu ogrendim evde test yaptim kendim,25 aralikta ogrendim.haftaya gidicem doktorabebişlerimizin doğum tarihi aynı kdrl hanım :) ben geçen hafta gittim salı günü kese görülmedi, çarşamba günü tekrar gidicem... tek şikayetim karnımda ve kasıklarımda olan ağrı geçen hafta pazartesi kan testim de 558.60 çıktı. sağlıklı olur inş bebişlerimiz :)
- 2 Mart 2014
- 179
- 89
- 323
- 34
- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 34
- 29 Ağustos 2014
- 723
- 812
- 53
- 38
Amin canim insallah Rabbim hepimize nasip etsin.bende 28 gunde olurum.insallah gorursun canim.bizde 7 ocakta gidicez insallah hersey yolundadir canim.yok cnm adet tarihim 2 gün geçince gittim. sat 27 kasım benimde :) ama 25 günde bir hasta oluyorum. bakalım 31 inde gittiğimde inş keseyi görürüz :) ofpufafratafra seninde hayırlı olsun allahım sağlıklı bebiş nasip etsin :)
- 2 Mart 2014
- 179
- 89
- 323
- 34