• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
içine ferah tut sen Allaha emanet miniklerimiz...
bide sana bişey diyimmi bana kalsa beta meta baktırmazdım sık sık dr istedi diye düşük riskim var benim 2.5 yıldırda bekliyordum yoksa hiç strese girmemek lazım bu şekilde daha kötü ya artmışmı artmamışmı tam 2 katı olmuşmu

Canim seninki de hayırlı olsun inşallah sağlıklıgebelik gecirrz hepimiz:-)

Benım ıdrar testım cok sılık cıktı ve kan testı yaptırdım beta hcg 33.05 cıktı...neden bu kadar az acabaaa. Pazartesı yenı test yaptırcam
5. hafta için 20 en alt değer o zaman senin ki normal , belki geç döllenme olmuştur canım. İçini ferah tut.
Gebelik Haftası
Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

5. hafta için 20 en alt değer o zaman senin ki normal , belki geç döllenme olmuştur canım. İçini ferah tut.
Gebelik Haftası
Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Tesekkür ederımm

Kızlar bişi sorcam aranızda aşılama ile hamile kalanınız var mı? Kaç haftalık olduğumuzu nasıl hesaplıyoruz? Aşılama gününden mi saymamız gerekiyor? Çünkü doktor daha beni çağırmadı. İki kere kan testi yaptırdım hafta içi değerlerin iyi dedi. Yılbaşından sonraki hafta beni ara görüşelim dedi. 1 ayı geçtikten sonra mı çağıracak ki? 8 Aralıkta aşılamam oldu. Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Kızlar bişi sorcam aranızda aşılama ile hamile kalanınız var mı? Kaç haftalık olduğumuzu nasıl hesaplıyoruz? Aşılama gününden mi saymamız gerekiyor? Çünkü doktor daha beni çağırmadı. İki kere kan testi yaptırdım hafta içi değerlerin iyi dedi. Yılbaşından sonraki hafta beni ara görüşelim dedi. 1 ayı geçtikten sonra mı çağıracak ki? 8 Aralıkta aşılamam oldu. Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Canim ben asilama yaptirmadim ama ayni durum bzdede var ben son 28 kasim adet oldum ama iliski 11-12 de hamile kalmış olabilir m ama nette gebelik hesaplama lari son adet tarihine gore 5haftalik gözüküyor m

Kizlar merhaba bende insallah eylul anne adayi olabilurim..adetim 5 gun gecti.birkac gun once idrar testi yaptim negatifti biraz bekleyeyim dedim.suan elimde gebelik testi var ama yapmaya korkuyorum negatif cikar diye.bu arada adetlerim duzenlidir hic gecikmedi simdiye kadar ve adetten bir hafya once başlayan gogus agrilarim olmadi bu ay.dojtorada gitmiştim daha oncesi de bi problemimde yoktu cok sukur.biraz uzun oldu kusura bakmayin :)

Merhaba arkadaslar. Herkese hayirli gebelikler :KK76:Bende 2. Tup tedavisine baslayacakken hamile kalanlardanim dun kan sonucu 1015 cikti. Yarın doktora gitcem kese gorunur mu acaba korkuyorum. Troid yuzundnen.sanirim heralde galuba 4+6 gunluk hamisim. Rabbim sana şükür yazmayi nasip ettin gebe topigine :anneadayı::nazar::KK46:

Merhaba arkadaslar. Herkese hayirli gebelikler :KK76:Bende 2. Tup tedavisine baslayacakken hamile kalanlardanim dun kan sonucu 1015 cikti. Yarın doktora gitcem kese gorunur mu acaba korkuyorum. Troid yuzundnen.sanirim heralde galuba 4+6 gunluk hamisim. Rabbim sana şükür yazmayi nasip ettin gebe topigine :anneadayı::nazar::KK46:
aa çok güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. ama çok güzel olmuş doğal yoldan olması ya çok sevindim inan tüğlerim diken diken oldu... sen kontrole gitti kese gözükmeye bilir ama daha çok küçükler çünkü

kızlar merhaba ben de eylül annesi olacağım inşallah.. mayıs ayında 7 haftalık hamileyken düşük yapmıştum.. şimdi tekrar hamileyim ama çok korkuyorum bir şey olacak diye. sevincimi bile yaşayamıyorum. benim de sat 26 kasım.. önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah bir aksilik olmazsa 2 eylül görünüyor internetten yaptığım hesaplamalara göre :)

Canim tarihlerimiz yakin ben sali günü gidicem bkalm kese gozukcek mi

kızlar merhaba ben de eylül annesi olacağım inşallah.. mayıs ayında 7 haftalık hamileyken düşük yapmıştum.. şimdi tekrar hamileyim ama çok korkuyorum bir şey olacak diye. sevincimi bile yaşayamıyorum. benim de sat 26 kasım.. önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah bir aksilik olmazsa 2 eylül görünüyor internetten yaptığım hesaplamalara göre :)

Hayırlı olsun canım Allah cumlemize hayırlı doğum nasip etsin
düşük sebebin belli miydi çünkü 7 aylık ken pek düşük olmaz diye düşünürdüm geçmiş olsun
sen yeni bebeğin adapte ol sağlıklı gebelik yaşa inşallah

ayy ne güzel eylül anneleri çoğalmış :anneadayı::anneadayı::anneadayı: hoşgeldiniz güzel hamişler .. ben dün ikinci kez beta hcg ye baktırdım çok şükür değer iki katına çıkmış :D600 lere çıkmış dedi doktor sonuç kağıdını görmedim ben, olumlu şeyler söyledi.pazartesi bi daha gel 1000 lere çıkarsa ultrasonla bakalım dedi.. ama ben gitmicem üçüncü kez gerek yok diye düşünüyorum hem muayne olmak istemiyorum malum bi defa düşük yaşadım alttan muayneye bu aşamada gerek yok bence :) cumartesi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum hem biraz daha büyüsün bebiş diye beklicem inşallah.. sizce bu haftalarda muayne sakıncalı olur mu?? nedense bende böyle bi algı var?? belkide ben evham yapıyorumdur !!:KK64:

Hayırlı olsun canım Allah cumlemize hayırlı doğum nasip etsin
düşük sebebin belli miydi çünkü 7 aylık ken pek düşük olmaz diye düşünürdüm geçmiş olsun
sen yeni bebeğin adapte ol sağlıklı gebelik yaşa inşallah

7 aylık değil canım 7 haftalikti. Sebebini bilmiyorum kromozomsal olabilir demişti ozaman doktorum inşallah bu kez sağlıklı bir şekilde kucagimiza alabiliriz

ayy ne güzel eylül anneleri çoğalmış :anneadayı::anneadayı::anneadayı: hoşgeldiniz güzel hamişler .. ben dün ikinci kez beta hcg ye baktırdım çok şükür değer iki katına çıkmış :D600 lere çıkmış dedi doktor sonuç kağıdını görmedim ben, olumlu şeyler söyledi.pazartesi bi daha gel 1000 lere çıkarsa ultrasonla bakalım dedi.. ama ben gitmicem üçüncü kez gerek yok diye düşünüyorum hem muayne olmak istemiyorum malum bi defa düşük yaşadım alttan muayneye bu aşamada gerek yok bence :) cumartesi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum hem biraz daha büyüsün bebiş diye beklicem inşallah.. sizce bu haftalarda muayne sakıncalı olur mu?? nedense bende böyle bi algı var?? belkide ben evham yapıyorumdur !!:KK64:

Hayırlı olsun senin de hamileliğin canım. Ben daha önce dusul yasadigimdan doktor hergün gel dese hergün bakarim bebise.. ama şimdi sen söyleyince tedirgin oldum bi zararı olur mu ki

çok sevindim senin adına .. gerçekten etkileyici bi durum.. inşallah herşey yolunda gider, bende tiroid hastasıyım malesef.. korkma Allah'a emanet et bebişini.. bende bazen çok stres oluyorum -Allah'ım sana emanet bebeğim- diyorum bundan güzel rahatlama biçimi yok inan ki :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ...

Hayırlı olsun senin de hamileliğin canım. Ben daha önce dusul yasadigimdan doktor hergün gel dese hergün bakarim bebise.. ama şimdi sen söyleyince tedirgin oldum bi zararı olur mu ki

valla canım bilmiyorum ki ama annem de ablam da alttan muayne olma dediler .. sonuçta tecrübeliler diye bende onları dinliyorum :) benim yazdıklarımdan dolayı tedirgin olma lütfen. zararlı olsa sonuçta doktorlar bilir... ama bi kere başımıza kötü bişey gelince herşeyden korkuyoruz o yüzden ben muayne olmak istemedim..

Tesekkur ederim kizlar Rabbim bebislerimizi ve bizi korusun. Calistigim kurumda kadin dogumcu var. Bi sansimi deneyim kese icin. Sizede fikir olur. Asıl doktoruma da sonra gidicem :KK55::KK71:azicik oynayim böyle cok agladim onceden

Yazdıklarını görünce bir an ne zaman yazmışım bu yorumu dedim :) Bende mayıs ayında aynı hoş olmayan durumu yaşamıştım. Bebeğim 10 haftalıkken, 7 haftalık kadar büyüyebilmişti ve kalp atışları durduğu için almışlardı. Şimdi benimde SAT 26 kasım ve BDT de 2 eylül.. Senin gibiyim sevinemiyorum bile henüz. Naptın doktora gittin mi

yyee21, post: 38565131, member: 103781"]kızlar merhaba ben de eylül annesi olacağım inşallah.. mayıs ayında 7 haftalık hamileyken düşük yapmıştum.. şimdi tekrar hamileyim ama çok korkuyorum bir şey olacak diye. sevincimi bile yaşayamıyorum. benim de sat 26 kasım.. önümüzdeki hafta kontrole gidicem inşallah bir aksilik olmazsa 2 eylül görünüyor internetten yaptığım hesaplamalara göre :)[/QUOTE]
Yazdıklar8

Back