• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben bugün dr asistan sordum sıkışk olmk gerekir mi dye yok dedi
Karindan bakti
canım senn son adet nezamndi ben cumartesi 1500kan degeri görmüştüm
27 kasım cnm benim sat fakat ben üstüne adet gördüm yada yerleşme kanamasıdı bilmiyorum ne yaşadım :-)
ama bu benim 2 ci çocuğum olucak rabbim kısmet ederse ve bu zamana kadar çok kadı doğuma gittim sıkışıklık meselesine çok aşikarım yani üsten genelde idrar torban dolu olması gerekiyor sanırım altan üste doğru bakı yapıldığından daha rahat görünüyor rahim ama oğlumda ilk 3 kontrolde hep altan bakmıştı drum ki prof tur

27 kasım cnm benim sat fakat ben üstüne adet gördüm yada yerleşme kanamasıdı bilmiyorum ne yaşadım :-)
ama bu benim 2 ci çocuğum olucak rabbim kısmet ederse ve bu zamana kadar çok kadı doğuma gittim sıkışıklık meselesine çok aşikarım yani üsten genelde idrar torban dolu olması gerekiyor sanırım altan üste doğru bakı yapıldığından daha rahat görünüyor rahim ama oğlumda ilk 3 kontrolde hep altan bakmıştı drum ki prof tur

Bende asistan farketmez diyince muayene den önce idrar a cikdim sıkışmış tim
doktor cumartesi tekrar bakalim dedi

Kızlarrr bende yarın gıdecektım ama doktorum yarın yokmus pazartesıye erteledık hem degerınız yukselır daha ıyı olur gorunur belkı dedı asıstan heyecandan ölcemmm

Kızlar ilk kese haberi benden gelsin o halde :) bugün ilk doktor randevum vardı.. daha önce de bir düşugum olduğu için vajinal bakmak istedi doktor olası bir kanama varsa görebilmek için veee 5 mm. Lik küçücük bir kese göründü ekranda sanki yarın doğuma gidicekmisim gibi heyecanlandim.. 2 hafta sonraya kalp atışı için gün verdi. Ayrıca progeStan jel başladık bugün daha onceki olumsuzluk yüzünden.. benden haberler böyle hadi sıra sizlerde :)

yarın sabah erkenden gidicem kızlar. sat 27 kasım inş görünür kese. geçen hafta öğrendiğimden beri folik asit kullanıyorum bakalım başka birsey verirse takviye burada paylaşırım.yarın hayırlı haberlerle paylaşımda bulunurum inş. inş fındığımı görürüm :)

Kızlar ilk kese haberi benden gelsin o halde :) bugün ilk doktor randevum vardı.. daha önce de bir düşugum olduğu için vajinal bakmak istedi doktor olası bir kanama varsa görebilmek için veee 5 mm. Lik küçücük bir kese göründü ekranda sanki yarın doğuma gidicekmisim gibi heyecanlandim.. 2 hafta sonraya kalp atışı için gün verdi. Ayrıca progeStan jel başladık bugün daha onceki olumsuzluk yüzünden.. benden haberler böyle hadi sıra sizlerde :)
Çok sevindim
Çok sevindim ☺inşallah cumartesi bende gorebilirim

yarın sabah erkenden gidicem kızlar. sat 27 kasım inş görünür kese. geçen hafta öğrendiğimden beri folik asit kullanıyorum bakalım başka birsey verirse takviye burada paylaşırım.yarın hayırlı haberlerle paylaşımda bulunurum inş. inş fındığımı görürüm :)
Güzel haberini merakla bekliyoruz

Canim görünür bence yarın senin de.. dönünce yaz mutlaka

Ben ilk defa gittim doktor a hamilelgi evde testler le sonra kan tahlil ogrendk 5.haftada gözüküyor diye okudm ama vajinal bakmadi belki ondan gormemistir biz kan deger artitor diye ikiz umut ediyorken kese yi goremdk hnuz
cumartesi kan degerim 1550 kusurdu
Ben tekrar tekrar kan testi yaptırmadan sadece 1 kez yaptırdım adetim 1 gün gecmisti Dr um gerek yok dedi bakalım vajinal da baktirmak istemiyorum sorun olmaz insallah

Bende asistan farketmez diyince muayene den önce idrar a cikdim sıkışmış tim
doktor cumartesi tekrar bakalim dedi
olsun canım yıl başı telaşı derken bi bakmışsın hafta sonu olmuş zaten...
Kızlarrr bende yarın gıdecektım ama doktorum yarın yokmus pazartesıye erteledık hem degerınız yukselır daha ıyı olur gorunur belkı dedı asıstan heyecandan ölcemmm

kullan cnm faydası var zararı yok bende kullanıyorum vajinal olarak alıyorum hapını daha rahat yerleşiyor ama ne zaman bırakıcam bilmiyorum dr ben sana bırak diyesiye kadar kullan dedi folic 1 var bende 2 doz kulan dedi drum

çok güzel haberler ya şuan zaten hepimizin günleri yakın hatta aynı :) alttan ultrasonla görünür zaten kese

Insallahhhhh evde hep ultrason makinası olsa hep görsek ne güzel olurrrrrvajinal baktirmak tehlikeli olmaz değil mi allah korusn
olmaz cnm korkma zaten onlar zorlamıyor ama için rahat etmezse baktırma üstten ultrasonla baksın sadece muayine sakıncalı kesilikle o şekilde baktırmayın aklınızda olsun....

Netten baktim 30 agustos gosteriyor.dr gittim bugun 6 eylul dedi doguma:)

Biz goruruz diye dusunmustuk internet takvime göre 5haftalk hamilym ama inşallah cumartesi görürüz

ben bugün 5+1 oldum yani 6 haftanın içinde.. ben böyle hesaplanıyor diye biliyorum. gerçekten karışık geliyor hesaplama işleri.. cumartesiye 5+4 oluyor, sat 25 kasım bakalım doktor ne dicek bu hesaplamalara :) inşallah görürüz keseleri... bide kalp atışlarını duyunca rahatlıcam ...

slm kızlar bugün şükür son kan testimi oldum vee bini geçmiş değerim çok iyi dedi drum çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere versin inş.
cumartesi çağırdı benide ultrason için sıkışık gel dedi zaten her anım sıkışıkta :-) wc le akraba oldum resmen... alttanda bakabilirim görünmez se dedi yalnız çok rahatladım ya kaç gündür baya düşünmüştüm

çok sevindim canım Allah devamını getirsin inşallah.. herkes cumartesi gidiyor galiba büyük gün.. acaba bende mi sıkışık gitsem ayyy bişey duyunca hemen aynısını yapasım geliyor :KK70::KK70:

Netten baktim 30 agustos gosteriyor.dr gittim bugun 6 eylul dedi doguma:)

gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin canım.. demek ki bizim hesaplarda tutmayabilir :KK45:keseyi gördü mü doktor ?? bide sat ne zamandı yazar mısın ?? şuan herkesin merak ettiği şey keseyi görebilecek miyiz ? meraklı hamişler grubu :KK48:

Günaydın kızlar ne güzel haberler alıyoruz inşallah hepimiz en kısa zamanda keseyi görür kalp atışını duyarız.benm düşük tehlikem var progestan, folik ve ecopirin kullanıyorum alttan tehlikeli olabilir diye korkuyorum o nedenle biraz daha bekleyip doktora gideceğim:(

Back