• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin canım.. demek ki bizim hesaplarda tutmayabilir :KK45:keseyi gördü mü doktor ?? bide sat ne zamandı yazar mısın ?? şuan herkesin merak ettiği şey keseyi görebilecek miyiz ? meraklı hamişler grubu :KK48:
Keseyi gorduk bir problem yok:)satim 23 kasim

kızlarrrrrrrr :) biliyorsunuz benim sat 27 kasım. keseyi gördük :) 9.6 mm olmuş. resim de yükledim sizin için. 10 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gidicem :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 139
Merhaba güzel annişler . Ben de Allah nasip ederse Eylül annesi olacağım . Biraz sıkıntıdayım çünkü 18 aylık bir kızım var daha çok küçük . 15 yaşında da bir kızım bar . Eşimin ilk evliliğinden de 18 yaşında bir oğlumuz var . Yani bu 4. Çocuk ve sürpriz bebek . Eşime söyleyemedim daha kızlar . Aldır der diye korkuyorum . Dua edin ne olut .

kızlarrrrrrrr :) biliyorsunuz benim sat 27 kasım. keseyi gördük :) 9.6 mm olmuş. resim de yükledim sizin için. 10 gün sonra da kalp atışlarını duymaya gidicem :)

süper bi haber çok sevindim canım valla heyecanım arttı okuyunca :) 10 gün çabucak geçsin inşallah :)

Merhaba güzel annişler . Ben de Allah nasip ederse Eylül annesi olacağım . Biraz sıkıntıdayım çünkü 18 aylık bir kızım var daha çok küçük . 15 yaşında da bir kızım bar . Eşimin ilk evliliğinden de 18 yaşında bir oğlumuz var . Yani bu 4. Çocuk ve sürpriz bebek . Eşime söyleyemedim daha kızlar . Aldır der diye korkuyorum . Dua edin ne olut .
sakın öyle birşey yapma nolur bu forumda bebek sahibi olabilmek için ne çabalar gösteren ne kadar dua eden hanımlar var.. karnındaki bebişe haksızlık, hepsi bir arada büyür giderler ne güzel.. peş peşe doğum yapıp ikiz gibi büyüten çok anne var. kaldı ki oğlunuz ve büyük kızınız kendini kurtarmış özel bakıma ihtiyacı olan sadece bir çocuğunuz var.. inşallah doğru olan kararı verirsiniz...

ben eylul annelerinde deilim malesef.. gebe deilmisim..

Günaydın kızlar ne güzel haberler alıyoruz inşallah hepimiz en kısa zamanda keseyi görür kalp atışını duyarız.benm düşük tehlikem var progestan, folik ve ecopirin kullanıyorum alttan tehlikeli olabilir diye korkuyorum o nedenle biraz daha bekleyip doktora gideceğim:KK43:
korkma cnm bende ecopirin hariç hepsini kullanıyorum dr ona göre ayarlar kendini progestan çok iyi bi ilaç zaten ama 7 ci haftada üstten rahat rahat görünür minişler.

Keseyi gorduk bir problem yok:)satim 23 kasim
aaa ne güzel bi haber darısı inş. bize...

bizim satlar aynı aslında dün bakabilirdi ama yeni yıl kutlaması yapmışlar hastanede bizde geç gitmiştik haliyle geç olunca bakmadı önemli değil gerçi haftasonuna ne kaldı şurda :)
yalnız çok güzel keseniz yaaa maş. :)

hayırlı olsun öncelikle ozman bi kaç hafta söyleme bence sonrada istesede aldıramaz zaten...
ama kızın çok küçükmüş baya zor olucak gerçi 3 yıl sıkıntı çekersin sonra kotarıyorlar kendilerini

kasık ağrısı ara ara oluyor benimde yalnız tam bir gazmanım kendimden nefret ettim :)
3 4 gündür kabızım gibiyim yani gece çok terliyorum ve göğüsler bomba gibi oldular bende ki değişikler bunlar :)

Canim hayirli olsun rabbim bizede nasip etsin adet tarihlerimiz ayni benimkide 27 kasum :) bende carsambayi bekliyorum belki kalp atisini bile duyabilirim.canım ne zaman ogrenmistin hamileligini ben adet gunumde test yaptim cikti.

Benimde cok gazım oluyor karnim patlicak gibi resmen arada bir migdem bulaniyor.bas agrim yok Allahima sukurler olsun.Rabbim hepimize saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin canlar.kim doktora giderse gelismelerden haberdar etsin cok merak ediyoruz hepimizde :):anneadayı::anneadayı:

canım hayırlı olsun 10 günde çabucak geçsin inşallah.benimde dondurulmuşlarla tüp bebek denemem internetten hesaplayınca senin gibi 3 eylül çıkıyor doğum tarihi.bende cuma günü gidicem inşallah bizde görürüz kesemizi.bu arada doktorum altan mı baktı yoksa göbektenmi

Merhaba arkadaşlar bende bir hafta oldu hamislimi ogrenelii bugün keseyi gördük tam 5 haftalıkmisiz 5+0 dedi doktor sat 26 Kasım kese 6.6 mm ölçüldü 16 ocakta kalp atış için gidicem allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsn inşallah hepimize sağlıklı bir gebelik diliyorum:anneadayı::nazar::KK46:

SAğol canım inş. Bebişlerimize birşey olmaz buğün kahvaerngi lekeler gelince korktum doktora gittim doktor karından baktı ve keseyi gördük progestan iğne verdi bebişim 7 milim

Merhaba arkadaşlar bende bir hafta oldu hamislimi ogrenelii bugün keseyi gördük tam 5 haftalıkmisiz 5+0 dedi doktor sat 26 Kasım kese 6.6 mm ölçüldü 16 ocakta kalp atış için gidicem allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsn inşallah hepimize sağlıklı bir gebelik diliyorum:anneadayı::nazar::KK46:
Bızım Sat aynı ayy benımkı kaç mm acabaaa

SAğol canım inş. Bebişlerimize birşey olmaz buğün kahvaerngi lekeler gelince korktum doktora gittim doktor karından baktı ve keseyi gördük progestan iğne verdi bebişim 7 milim
Ay kucucukler ya kocaman olucaklar insallah :) dikkat et kendine bol bol yat :)

Back