AYNEN BENDE YATAKTAN KALKIP ZATEN ZOR GELDİM ŞİMDİDE GÖZÜM AÇIK UYUYORUM :)işyerinde uyuklayanlar kervanına bende katıldım, gözlerimi açamıyorum
benim progestan seviyem yüksek olduğu halde kahverengi lekenlenmem devam ettiği için dr progestan verdi. Acaip başımı döndürüyor yapacak bişey yok dedi dr başın döner dedi. çok zorlanırsan rapor al dinlen dedi.kızlar aranızda progesteranı düşük olan var mı? Doktor bana progestan verdi o da accayip başımı döndürüyor. Ayrıca dün ki hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Allah a şükür eşim daha iyi. Yeni yeni sevincimizi yaşıyoruz da :)
Benim 4+5oldu yaglar icin erken degil mi? Bu konuda deneyimli arkadaslar varsa lutfen yardimci olsunlar
Bu arada 6. haftama girdiğim gün bulantılarım başladı
AYNEN BENDE YATAKTAN KALKIP ZATEN ZOR GELDİM ŞİMDİDE GÖZÜM AÇIK UYUYORUM :)
Hayırlı olsunMerhba arkdslar kismetse bnde eylul annesi olcagim
yas.27
sat.8 aralik
3. Bebegimizi bekliyoruz
Peki içinde sadece tuz ve su bulunan konserveler var. Doğal ürünler içeren (ton vs.). Onlara da yasak var mı canım? Ya da dondurulmuş mesela superfresh, feast gibi sebzeler ya da balık (örnek iglo)??benım doktorum katkı maddlerı dondurulmuş ürün yeme dedi, hamburger etide bu kategoriye giriyor ama bunun sebebi toxoplazma değil katkı maddleri yüzünden... toxoplazma pişmemiş çiğ ette oluyor.
AYNEN BENDE YATAKTAN KALKIP ZATEN ZOR GELDİM ŞİMDİDE GÖZÜM AÇIK UYUYORUM :)
Peki içinde sadece tuz ve su bulunan konserveler var. Doğal ürünler içeren (ton vs.). Onlara da yasak var mı canım? Ya da dondurulmuş mesela superfresh, feast gibi sebzeler ya da balık (örnek iglo)??
Ben de calisiyrm su an raporluyum.haftaya persembe isbasi yapcam. Rabbim calusanlarin ve calismayanlarin da yardincisi olsun ins. Bebeklerimizi sag salim kucaklatimiza aldigimiz gunler gelecek ve insallah eylul anneleri olarak bu mutlulugu beraber yasicazSizin gibi çalışan annelerin Allah daha çok yardımcısı olsun. Umarım bu dönemi rahat geçirirsiniz
cnm ablam solemisti ton baligi yeme diye o yuzden hep balik satsn ayni zamanda pisirilen yerler vat gecen esim sldi guzeldi begendim. Ayrica dilimlenmis somon ayri satiliyor ilerleyen zamanlarda alip firinda ixgara ayarinda pisirmeyi dusunuyotum ya da firin posetinde pisince de cok koku olmuyor cnmbenimde merak ettiğim bir konu bu, balık yememiz gerekiyor diye ton balığı alıp yiyorum bazen.. balık ayıklayıp pişiremiyorum da benher zaman dışarı da çıkılmıyor en azından ton balığı alıp yiyorum ama sonuçta konserve yararı mı var zararı mı bilmiyorum ??
Cnm ck asiriysa dr git. Allah yardimcin olsun.benim agiz tafim bozulmus cok kotu acaba bulantilar mi baslicak? Sende nasil basladi!Allah yardımcın olsun cnm. ben de şuan kalkamıyorum yataktan felaket mide bulantısı var
Haftada en fazla iki kere diye duydum. Konserve tercih edilmiyor ama ton balığı özellikle katkı maddesi içermeyen, kaliteli olanları ben arada yiyorum. Diet olanını bir kitap daha iyi diye yazmıştı ama açıkcası ben yine yağın içinde olanının alıyorum. Teze balığa daha çok önem veriyorum. Aslında konserve de uskumru da çok güzel satılıyor. Hem omega 3 ce yiyin denilen bir balık. Acaba bunun içinde yazılmamıiş bir katkı maddesi var mıdır?benimde merak ettiğim bir konu bu, balık yememiz gerekiyor diye ton balığı alıp yiyorum bazen.. balık ayıklayıp pişiremiyorum da benher zaman dışarı da çıkılmıyor en azından ton balığı alıp yiyorum ama sonuçta konserve yararı mı var zararı mı bilmiyorum ??
cnm ablam solemisti ton baligi yeme diye o yuzden hep balik satsn ayni zamanda pisirilen yerler vat gecen esim sldi guzeldi begendim. Ayrica dilimlenmis somon ayri satiliyor ilerleyen zamanlarda alip firinda ixgara ayarinda pisirmeyi dusunuyotum ya da firin posetinde pisince de cok koku olmuyor cnm
Haftada en fazla iki kere diye duydum. Konserve tercih edilmiyor ama ton balığı özellikle katkı maddesi içermeyen, kaliteli olanları ben arada yiyorum. Diet olanını bir kitap daha iyi diye yazmıştı ama açıkcası ben yine yağın içinde olanının alıyorum. Teze balığa daha çok önem veriyorum. Aslında konserve de uskumru da çok güzel satılıyor. Hem omega 3 ce yiyin denilen bir balık. Acaba bunun içinde yazılmamıiş bir katkı maddesi var mıdır?
balığı taze yemek en iyisi cnm. ama ton balığını da iyice araştırmak lazım. ablam 2 çocuk doğuruduğu için vardır bir bildiği diye dşünüyorumzaten ton balığıyla ilgili şüphem vardı sende söyleyince yiyemem artık, netten iyice bir araştırmak lazım.. bir arkadaşım da söylemişti temizleyip pişirip eve servis yapıyorlar diye, demek ki böyle yerler çoğalmış ne güzel.. iyi bir fikir verdin canım olmazsa bende senin gibi yapayım.. balık önemli Allah'tan seviyorum
canım maalesef pakette olan konservede olan herşeyde mutlaka katkı maddesi vardır, tam mevsimindeyken tazesini yiyelim benceHaftada en fazla iki kere diye duydum. Konserve tercih edilmiyor ama ton balığı özellikle katkı maddesi içermeyen, kaliteli olanları ben arada yiyorum. Diet olanını bir kitap daha iyi diye yazmıştı ama açıkcası ben yine yağın içinde olanının alıyorum. Teze balığa daha çok önem veriyorum. Aslında konserve de uskumru da çok güzel satılıyor. Hem omega 3 ce yiyin denilen bir balık. Acaba bunun içinde yazılmamıiş bir katkı maddesi var mıdır?
doktorum da bana haftada en az 2 kez balık ye dedi, omega 3 de kullanıyorum aslında yaklaşık 3 aydır umarım omega 3 ün de faydasını görürümHaftada en fazla iki kere diye duydum. Konserve tercih edilmiyor ama ton balığı özellikle katkı maddesi içermeyen, kaliteli olanları ben arada yiyorum. Diet olanını bir kitap daha iyi diye yazmıştı ama açıkcası ben yine yağın içinde olanının alıyorum. Teze balığa daha çok önem veriyorum. Aslında konserve de uskumru da çok güzel satılıyor. Hem omega 3 ce yiyin denilen bir balık. Acaba bunun içinde yazılmamıiş bir katkı maddesi var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?