- 17 Aralık 2014
- 168
- 88
- 43
- 34
Egopol de iyi diyorlar[/QU araştırıyorum canım şuan 6 hftalık 2 hafta sonra çağırdı doktor 2 hafta sürem var aslında bir kaç tane denedikten sonra doktor karar vermek istiyorum....
Allahim hepimixi korusun. Epidural belden asagisi uyusturuluyor dimi!?
Ben de seninle aynı durumdayım canım 4+6 günlük kan testi yaptırmadım ben de ama haftaya Çarşamba ya randevu aldımSelam kızlar kendım test yaptım pozitif çıktı fakat daha doktora gitmedim tahminen 4 hfta 4 gunlugum, sizce kese görmek içinmi gitmeli ya da birazdaha buyudugunde mi gitmeli kalp atışını ne Zaman duyuyorduk
Hayırlı olsun canım sana da; ben de senin gibi dört yıl aradan sonra buradayım. Oğlum tüp bebekti; ikinci bebiş dört yıl sonra bize sürpriz yaptı; Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin4 yıl sonra yine buralardayım. Rabbim ikinciyi nasip etti. Sadece kan testi yaptırdım daha doktora gitmedim ama inş ben de Eylül annesiyim. Doğum 20 Eylül görünüyor ama bebeğim bi sürpriz yapıp benim doğum günüm olan 14 Eylül de gelir belki
Allah razı olsun birbirimize hep dua edelim sağ salim kucağımiza alalım minikleri inşAllah korusun canım inşallah bağışıklığın vardır dua edicem senin için
evet belden aşağısı uyuşuyor ve sırta iğne vuruyorlar. çok tehlikeli yaaaaaaaaaaaaa
kızlar birsey sorucam... ben göbek bölgeme şimdiden bio-oil yağ sürmeye başladım çatlak oluşumunu engellemek için benim gibi olan var mı? yada başka ürün kullanan ?
bende epudral sezeryan oldum çok rahat ettim valla. ikincide öyle olur alllah nasip ederse. anestezi uzmanıda önemli tabi.evet belden aşağısı uyuşuyor ve sırta iğne vuruyorlar. çok tehlikeli yaaaaaaaaaaaaa
valla arkadaşım bence henuz çok erken gördüğüm kadarı ile 7 haftalık hamilesin 4. aydan sonra genelde göbüşler çıkar yani 16-20 haftatalarında ki ozaman bile çok gerilme hissetmezsin ama önlem almak için hafiften sürülmeye başlanır. ama7. aydan sonra gerim gerim gerilir o yağların içine yatasın yüzesin gelir. yağlanınca da bi gevşeme olur oh dersin :) sen bilirsin yine de. kullandığın yağların organik olmasına dikkat etmeni öneririm. bu kpnuda çok iyi bildiğim 2 marka var mustela ve lireac. ikiside bitkisel ürünler. ben mustela kullanmıştım. özellikle 7 aydan sonra gerçekten beni çok rahatlattı öncesinde boşuna ziyan etmişim kremi :) maşallah diyim hiç çatlağım yok. tabi çatlamamak içinde bol sıvı tüketilip içtende desteklemeli. genetik bir durumda var oda ayrı..kızlar birsey sorucam... ben göbek bölgeme şimdiden bio-oil yağ sürmeye başladım çatlak oluşumunu engellemek için benim gibi olan var mı? yada başka ürün kullanan ?
Canım bende dr gitmedim 2 hafta sonra gidicem bugün 4+4üm ben kana da baktırmadım bu sabah gebelik testini tekrarlıcam bugün gecikmemin 4. Günüben doktara gitmeyi sömestır tatiline ereteledim.samsuna gidicem ama hava yollar derken iki hafta sonra ancak gidicem umarım cok geç olmaz.benim gibi yedinci haftasında olup doktora gitmeyen var mı arkadaşlar.
Canım merhaba hangi hastaneye gidiyosunCanim ankara dayim ben ve burayi pek bilmiyorum bi özel hast aradim randevu aldim çarşamba günü ne yazarim size ynede
mol gebelik diye bir şey okudum o cok riskli ve ondada hızlı artiyomus eşimle cahillimizden mi bilmiyorum sevinemedk bile ne olcak ne cikcak dye
Benim 4+5oldu yaglar icin erken degil mi? Bu konuda deneyimli arkadaslar varsa lutfen yardimci olsunlarkızlar birsey sorucam... ben göbek bölgeme şimdiden bio-oil yağ sürmeye başladım çatlak oluşumunu engellemek için benim gibi olan var mı? yada başka ürün kullanan ?
Hepinize gunaydunlar. Gece boyunca adet olacakmisim gibi his oldu lavaboya gittim heran adet gelekmis gibi cok korktum.ayak tabanlarim cok sicak. Bi de az once lavaboya gittim kahverengi geldi biraz korktum. Daha once boyle olan var mi? Umarim bi sorun olmaz.fikrinizi almak istiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?