2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
4 yıl sonra yine buralardayım. Rabbim ikinciyi nasip etti. Sadece kan testi yaptırdım daha doktora gitmedim ama inş ben de Eylül annesiyim. Doğum 20 Eylül görünüyor ama bebeğim bi sürpriz yapıp benim doğum günüm olan 14 Eylül de gelir belki

Selam kızlar kendım test yaptım pozitif çıktı fakat daha doktora gitmedim tahminen 4 hfta 4 gunlugum, sizce kese görmek içinmi gitmeli ya da birazdaha buyudugunde mi gitmeli kalp atışını ne Zaman duyuyorduk
Ben de seninle aynı durumdayım canım 4+6 günlük kan testi yaptırmadım ben de ama haftaya Çarşamba ya randevu aldım

kızlar birsey sorucam... ben göbek bölgeme şimdiden bio-oil yağ sürmeye başladım çatlak oluşumunu engellemek için benim gibi olan var mı? yada başka ürün kullanan ?

Hayırlı olsun canım sana da; ben de senin gibi dört yıl aradan sonra buradayım. Oğlum tüp bebekti; ikinci bebiş dört yıl sonra bize sürpriz yaptı; Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

evet belden aşağısı uyuşuyor ve sırta iğne vuruyorlar. çok tehlikeli yaaaaaaaaaaaaa

ben oğlumu epidural anesteziyle doğurdum..İnşallah nasip olursa 2. bebeğimi de aynı yöntemle doğurmak istiyorum
Anneye gayet konfor sağlayan ; ağrının en yoğun olduğu dönemi daha rahat atlatmanızı sağlayan bir yöntem.Tıbbi açıdan bi sakıcanız yoksa tavsiye ederim

kızlar birsey sorucam... ben göbek bölgeme şimdiden bio-oil yağ sürmeye başladım çatlak oluşumunu engellemek için benim gibi olan var mı? yada başka ürün kullanan ?

cidden başlamak gerekiyor yavaş yavaş ..benim 2. hamileliğim çok yırtılmamayı diliyorum :)))

merhabalar,
3 yıl sonra bende tekrar buralardayım. henuz kesin gebelik yok ama ben öyleymişim gibi hissediyorum bakalım kısmet artık. ilkinde bişi anlamamışım sanki hiç gün beklememiştim şmdi regli günümü bekleyip gün sayıyorum resmen. 9 gün kaldı:) rabbim isteyen herkse gönlüne göresini nasip etsin.

evet belden aşağısı uyuşuyor ve sırta iğne vuruyorlar. çok tehlikeli yaaaaaaaaaaaaa
bende epudral sezeryan oldum çok rahat ettim valla. ikincide öyle olur alllah nasip ederse. anestezi uzmanıda önemli tabi.

valla arkadaşım bence henuz çok erken gördüğüm kadarı ile 7 haftalık hamilesin 4. aydan sonra genelde göbüşler çıkar yani 16-20 haftatalarında ki ozaman bile çok gerilme hissetmezsin ama önlem almak için hafiften sürülmeye başlanır. ama7. aydan sonra gerim gerim gerilir o yağların içine yatasın yüzesin gelir. yağlanınca da bi gevşeme olur oh dersin :) sen bilirsin yine de. kullandığın yağların organik olmasına dikkat etmeni öneririm. bu kpnuda çok iyi bildiğim 2 marka var mustela ve lireac. ikiside bitkisel ürünler. ben mustela kullanmıştım. özellikle 7 aydan sonra gerçekten beni çok rahatlattı öncesinde boşuna ziyan etmişim kremi :) maşallah diyim hiç çatlağım yok. tabi çatlamamak içinde bol sıvı tüketilip içtende desteklemeli. genetik bir durumda var oda ayrı..

iyi geceler herkese.kızlar ancak yazabiliyorum.bugün şu kaşıntı nedeniyle yapılan test sonuçları normal çıktı.alt ast normal.doktor karaciğerle ilgili bir sorun yok dedi.progestan yapabilir doktoruna sor dedi ve ben tabii ki yine doktora ulaşamadım.ve en kötüsü de sadece bacakların bi kısmında ve ön kolumdayken şu an her tarafa yayıldı.karnımda göğsümde ayrıca da ödem hızla artıyor.progestanın yan etkilerinde kurdeşen ve ödem varmış.sizce olabilir mi?kullanan ve bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Merhba arkdslar kismetse bnde eylul annesi olcagim
yas.27
sat.8 aralik
3. Bebegimizi bekliyoruz

ben doktara gitmeyi sömestır tatiline ereteledim.samsuna gidicem ama hava yollar derken iki hafta sonra ancak gidicem umarım cok geç olmaz.benim gibi yedinci haftasında olup doktora gitmeyen var mı arkadaşlar.
Canım bende dr gitmedim 2 hafta sonra gidicem bugün 4+4üm ben kana da baktırmadım bu sabah gebelik testini tekrarlıcam bugün gecikmemin 4. Günü

Canım merhaba hangi hastaneye gidiyosun

Benim 4+5oldu yaglar icin erken degil mi? Bu konuda deneyimli arkadaslar varsa lutfen yardimci olsunlar

Hepinize gunaydunlar. Gece boyunca adet olacakmisim gibi his oldu lavaboya gittim heran adet gelekmis gibi cok korktum.ayak tabanlarim cok sicak. Bi de az once lavaboya gittim kahverengi geldi biraz korktum. Daha once boyle olan var mi? Umarim bi sorun olmaz.fikrinizi almak istiyrm

Merhaba arkadaşlarım beni de aranıza alır mısınız, sat 13 aralık, ovulasyonda koyu çizgiyi 16. Gün gördüm bugün 33. Günüm ilk goto pazartesi alşam yapılan alttaki foto bu sabah yapılan test arasında 36 saat var yorumlar mısınız koyulaşma var mı

günaydın canım. gebeliğimi öğrendiğim ilk hafta bende de aynı durum vardı hatta bir çok arkadaş yaşadı sürekli adet olacakmış gibi bir ağrı hatta kahverengi bir leke gelmişti..adet olmaya başladım diye düşünmüştüm, meğer yerleşme kanamasıymış :) bugünlerde normal diye biliyorum bu ağrının olması ama lekelenme devam ederse mutlaka doktoruna sor canım..

günaydın hanımlar
ben de doktora haftaya gidceğim, henüz kan testi de yaptırmadım.. 28inde de türkiyeye gidiyorum orada da doktora gidip önerdiği vitaminleri vs türkiyeden alıp geleceğim..
epidural konusu konuşulmuş, oğlumu epidural sezeryanla doğurdum, normal doğuranlardan da erken ayağa kalktım, sadece ilk gece hastanede annem bebeği kucağıma verdi, ikinci gün evdeydim ve uzanmadım bile, geceleri de kendim baktım oğluma.. çok hızlı iyileştim. doktor ve anestezi ekibi çok önemliymiş.. ben de öneririm açıkcası bebeğin doğum anına şahit olmak da çok güzel, epidural normal doğum zaten en güzeli bence, benim kısmet olmadı normal doğum..

bu sefer sezeryan sonrası normal doğum istiyorum bakalım olabilecek mi..

kızlar bende henüz bulantılar oluşmadı ama endişe hali ve can sıkıntısı tavan yaptı.. herşeyi kafama takıyorum, aylar sonra olacak şeyleri ya şöyle olursa ya böyle giderse diye dert ediyorum.. elimde değil.. mesela bebeğin doğumu hac dönemine gelecek, arabistanda yaşadığımız için ailelerden gelmek isteyenler var, gelirlerse mikrop getirirlerse öperlerse öpmeyin diyemezsem gibi bi milyon tane şey üretiyorum.. bana bişeyler deyin nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…