• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gecmis olsn cnm korkma ilaclsrini duzenli kullan.ben de 10 gun rapor aldm.uzun sure ayakta durunca agrilarim oluyor.gecen persembe ve c.tesi lekelenmlr oldu.p.tesi bebegimi gormeye gidcz insallah bi aksilik olmaz.
hayırlısı olsun. yemek konusunda akşamları 1 bardak sıkma portakal suyu, maden suyu,süt,(eşim zorla içiriyor) ceviz içi, badem , meyvel yoğurt.. birde yeşil biber yararlıymış. koyu yeşil olanlarından ...

Bende yeni doktordan geldim kızlar ultrasonda 7 mm bi kese göründü çok sevinçliyim :KK71: 10 gün sora kalp atışları için yeniden gidicem nası geçer zaman bilmiyorum :KK17:

hayırlısı olsun. yemek konusunda akşamları 1 bardak sıkma portakal suyu, maden suyu,süt,(eşim zorla içiriyor) ceviz içi, badem , meyvel yoğurt.. birde yeşil biber yararlıymış. koyu yeşil olanlarından ...
Yesil biberde c vitamini cok var. Ben de cevizici badem yogurt fistik yiyorum.portakal suyu iciyrm gunlk bir bardk. Peki yatis pozisyonun nasil? Ne zaman dikkat etmeliyiz?

Yesil biberde c vitamini cok var. Ben de cevizici badem yogurt fistik yiyorum.portakal suyu iciyrm gunlk bir bardk. Peki yatis pozisyonun nasil? Ne zaman dikkat etmeliyiz?
yan yatıyorum. yüzüstü yatamıyorum. birde ananan bebeğin tutunması için yararlı diye bişey okudum az önce. yararı varmıdır?

Biliyorum tatlım ben oğlumun geniz eti sorunda gittim şifaya dahada o oldu adamların derdi imanı para kesinlikle berbat bi hastane irembe yide çok duydun tepeciğin dr ları hep ordaymış yani cnm uzun lafın kısası güvenilir dr bulmak çok zor nedim karadadaşa gittim ben oğlumun doğum dr odur ama çoook pahalı neyse kuzum kadın doğumcu olmak varmış artık bulduğumuz iyi ve uygun ve güvenilir ellere teslim edecez kendimizi...
tepecik hastanesini iyi diyorlar annede çocukta tüm kontrolleri yapılınca çıkartıtoyrlarmış ben aslında orayıda düşünüyorum ama belirli bir doktorum olsunda istiyorum geçenlerde eşime kasaphane orası gitmeyin demişler güvenilir doktor bulmak zor canım.......

tepecik hastanesini iyi diyorlar annede çocukta tüm kontrolleri yapılınca çıkartıtoyrlarmış ben aslında orayıda düşünüyorum ama belirli bir doktorum olsunda istiyorum geçenlerde eşime kasaphane orası gitmeyin demişler güvenilir doktor bulmak zor canım.......
sizde izmirdesiniz sanırım.Ben palmiye şifa polikliniğine gidiyorum.Bağkurluyuz muayene ücretim sadece 25 tl.mesela bugün dr um bazı kan tahlilleri istedi onlara ücret alınmadı.Dr um Övgü Doğan

Aman sakın cnm ha berbat Allah düşürmesin oraya kan tahlili için ilk oraya gittim gece mecbur acile yani aman aman doğum kontrol falan düşünemiyorum ya iyi bir dr şart ama...

ınsallah ıyı seyler duyarsın kotu seyler yasamıs hamılelıklerınsorunlu gecmıs bırı olarak bunu soylıyebılırım ınanmıyorsun sankı saglıkla doguramayacaksın kucagına alamayacaksın gıbı gecıyor bır bakıyorsun dogum anı ve parlak gozlerını sana dıkıp aglayan bır melek sana muhtac kokuna sen ona muhtac alıp emzırıyorsun dıyorsun kı evet ıste tum yasadıgım acılar uctu gıttı allahım herkese nasıp et
amin canim...insallah dedigin surecleri yasariz...

sizde izmirdesiniz sanırım.Ben palmiye şifa polikliniğine gidiyorum.Bağkurluyuz muayene ücretim sadece 25 tl.mesela bugün dr um bazı kan tahlilleri istedi onlara ücret alınmadı.Dr um Övgü Doğan
Orası nerde cnm balçova tarafındamısın ?

Orası nerde cnm balçova tarafındamısın ?
ben güzelbahçedeyim dolayısıyla balçova şifaya gidiyorum.Oranın açılması bana yaradı.Iki oğlumu Buca Dorukta Ayşe Inmez doğurttu.Ama şimdi Ayrancılarda Medifema hast. sinde çalışıyor.Orası çok uzak bu nedenle Övgü hanıma gidiyorum.

Benim ki de normalde hap ama benim doktorum üstten değil o hapı alttan kullandırıyor.daha etkiliymis.herkes görsün bebislerin keselerini kalp atışlarını sonra ayrıntılı ultrason da sağlıklarını sonra cinsiyetlerini sonrada bebeğin kendisini kucaginda..bu forumda bulunan tüm arkadaşlarıma tüm yoldaşlarıma bunları nasip eyle yarabbim:)
Amin

ewet izmirliyim canım doktor arıyorum muayene ücreti iyiymiş ben buca tınaztepe hastanesine gidiyorum muayene ücreti 57 tl doktordan pek eletrik alamadım hiç tahlilden faln bahsetmedi pek açıklayıcı değildi..

Arkadaşlar merhaba, çiğ ete bağışıklık olup olmadığını anlamak için hangi testi yaptırmak gerekiyor?

ben 3.gebelıgımde kızımı kucagıma aldım sukur alana kadar her dr muaynemde acablarla gıdıyordum kendıme zından etım her muaynede ıyı seyler duyunca aglıyordum tansıyonum fırlıyordu tanaıyon ılacı kulanmaya basladım ayrıntılı ultrAsonda radyolojı uzmanı bıle acıdı bana o ıyı dedıkce agladım sukur kızım kucagımda her anımız zehır etmısım sakın olumsuz dusunme veren allah verıyor suanda hamıleyım 4.kez ıkıncı bebegım olacak tum kotu dusuncelerı sıldım zorda olsa ama olumsuz bıse dusunmuyorum gerek yok ıyı dusun ıyı olsun ıcındekı melek okadar etkılemıyorkı nasıp olsun ınsallah kucagın al herseyı yasıycaksın mutlulugun tadına var
İyi düşünmeye çalışıyorum canım.teşekkür ederim..iyiki varsınız..

Merhaba arkadaşlar. SAT ım 5 aralık. 6 ocakda kan testimde 300 kusurdu, 8 ocakta 600 küsur olmuş. fakat bugun akşam saatlerine doğru hafif ir kahverengilik geldi. çok korktum . hemen halkalı acıbadem hastanesine gittim. yakında diye. doktor ultrasona aldı. keseyi gördük çok şükür. fakat istirahat etmemi söyledi rapor aldım. (bugun okulda nöbetçiydim ve ayakta bayağı durdum. belimde ağrıdı) dr. beklemek ve istirahatten başka yapacak bir şey yok dedi. akşamlaarı 200 lük progestan, 1 aspirin, 1 folikasit, 1 de bebek için vitamin gibi bi şey içiyorum. çok tereddütteyim ve korkuyorum.
benim gibi belirtisi olan var mı acaba. midemde hala bulanma falan yok.
Arkadaşım tehlike sinyalleri vermiş bunları bende kullanıyorum doktorum ağrılardan dolayı işi bile birak dedi bende bıraktım valla.Benim kanamam gelmedi.şimdi evde 5 dk is yapıyorum belim ağrıyor hemen dinleniyorum doktorum dedi valla

Sonunda bende kesemi gördüm. Dün doktora gittim. sata göre 5+5 ama kese sanki 4+? dedi. Kaç günlük dedi hatırlamıyorum çünkü o sırada rahim içi kanama gördü düşük tehlikesi var dedi. progestan yazdı saban 1, gece 2 alıyorum. 10 gün sonra yine çağırdı, bebeği görebilirmişiz. Kalp atışlarını bekliyorum merakla, ilk bebeğimi o sebepten kaybetmiştim çünkü. Çokta korkuyorum. TSH yüksek çıktı birde perşembe günüde onun için gidicem endokrine bakalım ne diyecek.
Canım kanda pıhtılaşma testi yapıldımı oda çok onemli

Back