- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 34
Pişmemiş,az pişmiş et iyi yikanmamis meyva sebze yemek te yasak bende geçirdim geçen hamileligimde
eğer sorun olursa dr ilaç tedavisi mi önerecek cnm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişmemiş,az pişmiş et iyi yikanmamis meyva sebze yemek te yasak bende geçirdim geçen hamileligimde
Tsk ederim canım Allah hepimizin bebeğini bize bagislasinevet önceden geçirdiyesen vücut bağışıklık kazanmış oluyor, inşallah sorun çıkmaz dualarımız seninle..
bende gebeliğimin ilk gününden beri kullanıyorum sabah akşam alttan ama yan etki yapmıyor onun için ve drum daha etkili alttan alman dedi....kızlar aranızda progesteranı düşük olan var mı? Doktor bana progestan verdi o da accayip başımı döndürüyor. Ayrıca dün ki hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Allah a şükür eşim daha iyi. Yeni yeni sevincimizi yaşıyoruz da :)
bebeği görmek için çok erken,kese zaten ancak oluşuyor.adetin geçeli kaç gün oldu? doktorum adet 3 gün geçtikden sonra belki keseyi görürüz dedi,6. haftadan sonra kalp atışı duyulur dedi
Gördünüz mü kızlar 4+6yım normal mi bu. Keseyi gördünüz mü siz
bu da benim 5 haftalıkken ki ultrason görüntüm. herkese göre değişir. dr birsey demediği sürece sorun yok demektir cnm
Doktor biraz korkuttu hamilelikte kaptiysan hastalığı çocuğun sakat olma riski var dediönceden kaptiysan sıkıntı yok dedi bir daha tahlil yapıcaz 15 gün sonra çıkarmış tahlil söylediğiniz şeyleri lütfen bana dua edin
3420ydi benim canım. Bakalım haftaya karından bakıcaz. Rabbim inşallah hepmize hayırlı haberler nasip etsin. Heycanla bekliyorum bir haftayıikinize de maşallah kızlar darısı bizlerin başına
beta hcg değerleriniz kaçtı usg çekilirken merak ettim
Stres ya da takıntı değil benimkisi doktorda gördüm eşime kadını hamile görünce bu kadın in yaşı var baya dedim.neyse doktorla görüşürken biraz önceki hastam 41 yaşımda bak senelerdir uğraşıyor dedi.şimdi az kaldı bebeğini eline alacak dedi umudunu yitirme dedi.eşime baktım o sırada içimden geçti ya kadın kaç yaşında diye doktorun mu içine doğdu benim mi kalbim fazla temiz kadının yaşını öğrendim.çıkışta esimede olmuyor işte senle benim genlerim birleşmiyor var bi problem dedim.en iyisi gidelim çocuk evlat edinelim dedim.vazgeçcem bu gidişle hep korkuyla karnimda onu hissetmek acı vercek bana
Geçen hafta ultrason ölçümüne göre salı günü 5+1 di bir hafta geçti işte 6+1 olması lazım ama 5+4 gibi ölçtü.tek umudum açığı cumaya kadar kapatması.bebişim orda gozukuyorda küçücük..kesenin ortasında durup duruyor
canim benim de 2 kaybim var yarin dr.a gidecegim simdi oturup agladim kotu seyler duymaktan cok korkuyorum...elimizde olsa da kendimizi kontrol etsek...gecmisi okurken hepinizin neler hissedebildiginizi anliyorum...insallah guzel haberlet alacagimiz gunler yakindir...ben 3.gebelıgımde kızımı kucagıma aldım sukur alana kadar her dr muaynemde acablarla gıdıyordum kendıme zından etım her muaynede ıyı seyler duyunca aglıyordum tansıyonum fırlıyordu tanaıyon ılacı kulanmaya basladım ayrıntılı ultrAsonda radyolojı uzmanı bıle acıdı bana o ıyı dedıkce agladım sukur kızım kucagımda her anımız zehır etmısım sakın olumsuz dusunme veren allah verıyor suanda hamıleyım 4.kez ıkıncı bebegım olacak tum kotu dusuncelerı sıldım zorda olsa ama olumsuz bıse dusunmuyorum gerek yok ıyı dusun ıyı olsun ıcındekı melek okadar etkılemıyorkı nasıp olsun ınsallah kucagın al herseyı yasıycaksın mutlulugun tadına var
canim benim de 2 kaybim var yarin dr.a gidecegim simdi oturup agladim kotu seyler duymaktan cok korkuyorum...elimizde olsa da kendimizi kontrol etsek...gecmisi okurken hepinizin neler hissedebildiginizi anliyorum...insallah guzel haberlet alacagimiz gunler yakindir...
Gecmis olsn cnm korkma ilaclsrini duzenli kullan.ben de 10 gun rapor aldm.uzun sure ayakta durunca agrilarim oluyor.gecen persembe ve c.tesi lekelenmlr oldu.p.tesi bebegimi gormeye gidcz insallah bi aksilik olmaz.Merhaba arkadaşlar. SAT ım 5 aralık. 6 ocakda kan testimde 300 kusurdu, 8 ocakta 600 küsur olmuş. fakat bugun akşam saatlerine doğru hafif ir kahverengilik geldi. çok korktum . hemen halkalı acıbadem hastanesine gittim. yakında diye. doktor ultrasona aldı. keseyi gördük çok şükür. fakat istirahat etmemi söyledi rapor aldım. (bugun okulda nöbetçiydim ve ayakta bayağı durdum. belimde ağrıdı) dr. beklemek ve istirahatten başka yapacak bir şey yok dedi. akşamlaarı 200 lük progestan, 1 aspirin, 1 folikasit, 1 de bebek için vitamin gibi bi şey içiyorum. çok tereddütteyim ve korkuyorum.
benim gibi belirtisi olan var mı acaba. midemde hala bulanma falan yok.
Cnm havucu soy ve ye mide bulantisina iyi gelir.bi de tuzlu fistik. Cok bulaniyorsan ve cikariyorsan doktora git cnm.kızlar selam ya benim midem çok kötü. hem ağrıyor hem bulanıyor bikaç kere çıkarttım ne yapacağımı şaşırdım bulantı için ilaç kullanan varmı çok da halsizim kafamı kaldıramıyorum işe nasıl gidecem bilmiyorum her şeyden tiksindim çubuk krakerden bile su bile içemiyorum
Allahim hepimixi korusun. Epidural belden asagisi uyusturuluyor dimi!?haberlerde izledim epidural doğum yapmış kadın ve hastahane yüzünden felç geçirmiş. şaka gibi yaaa. Allah bildiği gibi yapsın. çok üzüldüm. azcık aklımın bir kenarında vardı şimdi tamamen silindi...