2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gecmis olsn cnm korkma ilaclsrini duzenli kullan.ben de 10 gun rapor aldm.uzun sure ayakta durunca agrilarim oluyor.gecen persembe ve c.tesi lekelenmlr oldu.p.tesi bebegimi gormeye gidcz insallah bi aksilik olmaz.
hayırlısı olsun. yemek konusunda akşamları 1 bardak sıkma portakal suyu, maden suyu,süt,(eşim zorla içiriyor) ceviz içi, badem , meyvel yoğurt.. birde yeşil biber yararlıymış. koyu yeşil olanlarından ...

Bende yeni doktordan geldim kızlar ultrasonda 7 mm bi kese göründü çok sevinçliyim 10 gün sora kalp atışları için yeniden gidicem nası geçer zaman bilmiyorum

Yesil biberde c vitamini cok var. Ben de cevizici badem yogurt fistik yiyorum.portakal suyu iciyrm gunlk bir bardk. Peki yatis pozisyonun nasil? Ne zaman dikkat etmeliyiz?

Yesil biberde c vitamini cok var. Ben de cevizici badem yogurt fistik yiyorum.portakal suyu iciyrm gunlk bir bardk. Peki yatis pozisyonun nasil? Ne zaman dikkat etmeliyiz?
yan yatıyorum. yüzüstü yatamıyorum. birde ananan bebeğin tutunması için yararlı diye bişey okudum az önce. yararı varmıdır?

tepecik hastanesini iyi diyorlar annede çocukta tüm kontrolleri yapılınca çıkartıtoyrlarmış ben aslında orayıda düşünüyorum ama belirli bir doktorum olsunda istiyorum geçenlerde eşime kasaphane orası gitmeyin demişler güvenilir doktor bulmak zor canım.......

sizde izmirdesiniz sanırım.Ben palmiye şifa polikliniğine gidiyorum.Bağkurluyuz muayene ücretim sadece 25 tl.mesela bugün dr um bazı kan tahlilleri istedi onlara ücret alınmadı.Dr um Övgü Doğan

Aman sakın cnm ha berbat Allah düşürmesin oraya kan tahlili için ilk oraya gittim gece mecbur acile yani aman aman doğum kontrol falan düşünemiyorum ya iyi bir dr şart ama...

amin canim...insallah dedigin surecleri yasariz...

sizde izmirdesiniz sanırım.Ben palmiye şifa polikliniğine gidiyorum.Bağkurluyuz muayene ücretim sadece 25 tl.mesela bugün dr um bazı kan tahlilleri istedi onlara ücret alınmadı.Dr um Övgü Doğan
Orası nerde cnm balçova tarafındamısın ?

Orası nerde cnm balçova tarafındamısın ?
ben güzelbahçedeyim dolayısıyla balçova şifaya gidiyorum.Oranın açılması bana yaradı.Iki oğlumu Buca Dorukta Ayşe Inmez doğurttu.Ama şimdi Ayrancılarda Medifema hast. sinde çalışıyor.Orası çok uzak bu nedenle Övgü hanıma gidiyorum.

Amin

ewet izmirliyim canım doktor arıyorum muayene ücreti iyiymiş ben buca tınaztepe hastanesine gidiyorum muayene ücreti 57 tl doktordan pek eletrik alamadım hiç tahlilden faln bahsetmedi pek açıklayıcı değildi..

Arkadaşlar merhaba, çiğ ete bağışıklık olup olmadığını anlamak için hangi testi yaptırmak gerekiyor?

İyi düşünmeye çalışıyorum canım.teşekkür ederim..iyiki varsınız..

Arkadaşım tehlike sinyalleri vermiş bunları bende kullanıyorum doktorum ağrılardan dolayı işi bile birak dedi bende bıraktım valla.Benim kanamam gelmedi.şimdi evde 5 dk is yapıyorum belim ağrıyor hemen dinleniyorum doktorum dedi valla

Canım kanda pıhtılaşma testi yapıldımı oda çok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…