Aman işler bitmez uyu bi kaç saat sonra yaparsın.uyusun da büyüsün bebişin :) keşke brn de yapabilsem
Masallah canim sanahiç sıkıntı değil bende hatta yemek yemek paha biçilemez o derece iştahlandım 80 gidicem sanırım doğuma :)
ama kokular çok keskin hele sarımsak kokusu
yok cnm benimde midem fena ama açlıktan sanki yemek yiyince nasıl rahatlıyorum tatlıdan nefret ediyorum ver tuzluyu gitsin :)Masallah canim sanainsallah bulantin olmaz boyle devam edersin.benim migde cok hassaslasti herseyi yiyemiyorum.canim bisey istesin onu yapiyim oturup yiyemiyorum.icim almiyor.
Kızlar hem mutlu hem kaygılı yim kalp atışını duyduk elhamdulillah fakat oxoplazma diye birşey pozitif çıktı böyle birşey duyan var mi
HADİ BAKALIM HAYIRLI OLSUN TEKRAR.. DR'UNUN BU SONUÇTAN BİLGİSİ VAR MI?Kızlar hem mutlu hem kaygılı yim kalp atışını duyduk elhamdulillah fakat oxoplazma diye birşey pozitif çıktı böyle birşey duyan var mi
etten bulaşan bi parazit ama nasıl tedevi edilir ne yapmak gerekir bilmiyorum dr konuşmadınmı ?Kızlar hem mutlu hem kaygılı yim kalp atışını duyduk elhamdulillah fakat oxoplazma diye birşey pozitif çıktı böyle birşey duyan var mi
. Toxoplazma canım hayvan pisliğinden ,Çiğ etten salam sucuk gibi iyi yıkanmamış sebzeden bulaşan bir enfeksiyon hastalığı.buna Bağışıklık kazanmamışsan çok dikkat etmelisin .doktorun ne dediKızlar hem mutlu hem kaygılı yim kalp atışını duyduk elhamdulillah fakat oxoplazma diye birşey pozitif çıktı böyle birşey duyan var mi
Hayirli olsun kardesim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bi parazit hastaligi sanirim kedi diskisindan ve iyi yikanmayan sebze meyve,cig etten bulastigini duymustum.Buradaki degerleriniz onemli doktorunuzun yorumunu ogrenin. Bu test gebelik oncesi olmasi gerekiyormus,geleliktede yapiyolar benimde dun aklima geldi okadar saglik ocagina gittim yapmam gereken testleri yazin dedim kagidima baktim bi dunya test var o parazit testi yok. Sonra kadin dogumcuya gittim Tahlil sonuclarimi gosterdim iyi falan dedi ektradan bi tahlile gerek varmi dedim yok dedi. Ve ben bu parazit tahlilin onemli oldugunu internetten dun ogrendim. Ve kararsiz kaldim hastaneye gidip yaptirsammi diyee olmadi yarin sabah giderim. Illa doktorlara biz bizzat hatirlaticaz herseyiKızlar hem mutlu hem kaygılı yim kalp atışını duyduk elhamdulillah fakat oxoplazma diye birşey pozitif çıktı böyle birşey duyan var mi
Gozun aydin canim darisi bize olsun.hic boyle bisey duymamistim doktoruna sormadinmi canim?Kızlar hem mutlu hem kaygılı yim kalp atışını duyduk elhamdulillah fakat oxoplazma diye birşey pozitif çıktı böyle birşey duyan var mi
Teşekkür eederim canım.çok sevindim senin adına cnm, gözün aydın
Çok teşekkür ederim arkadaşlarımda buna benzer şeyler söylediler, iş yerinde bir arkadaşım rüyasında hamile olduğumu görmüş, ben evde raporluydum dün heyecanla anlattı, iki günde geçince günüm hemen test yapayım dedim, antibiyotik kullandığım için geciktiğini sanıyordum hala yarın için bir randevu alıp doktora gidicem benim için dua adin, çok teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı...
canım ben de 5.haftadayım bugün ağzımda garip bi tad var ağzımın tadı değişti,acaba akabinde bulantılar mı başlicak? aslında belirtiler bulantılar kişiden kişiye değişiyor,olsun biz erken başlasak da hoşuma gidiyor,bebişlerimiz sağlıklı olsun da biz katlanırız herşeyeAcaba daha çok mu erken mide bulantısı yaşamak için??
sağlık ocakları yapıyor cnm sabah aç karnına gitmelisin bende kalp atışlarını duyayım gidicem birde zaten kayıt yaptırmak zorundayız ordan da takip ediliyor gebeliğimiz...
canım allahtan umut kesilmez. belki de hcg büyümen hızlanır. doktor ne dedi tam olarak ? hcg yükselebilir dedi mi?Geçen hafta ultrason ölçümüne göre salı günü 5+1 di bir hafta geçti işte 6+1 olması lazım ama 5+4 gibi ölçtü.tek umudum açığı cumaya kadar kapatması.bebişim orda gozukuyorda küçücük..kesenin ortasında durup duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?