- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
öncelikle gözün aydın canım..yazdıklarını okuyunca takip ettiğim bir site var orada yazan bilgiler aklıma geldi.. aynen yapıştırıyorum alta:kızlar bende dün test yaptım evde hamileyim, çift çizgi ama kafam o kadar karışık ki; daha geçen hafta çok hastaydı bir sürü ilaç kullandım korkudan ölüyorum ne yapacağımı bilmiyorum doktora bile gidemiyorum sitresten, yani böyle bir ihmali nasıl yaptım diye, hamile olabileceğim aklıma gelmemişti milyonda bir ihtimal işte. Temmuz ayında kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimizin kalbi oluşmamıştı. Allah hepimize hayırlısını versin.
Bu hafta hamile olduğunuzu öğrendiğinizde aklınıza geçen ay boyunca içtiğiniz ilaçlar, çektirdiğiniz bir röntgen filmi, katıldığınız "içkili-bol dumanlı" bir toplantı veya yaptığınız ağır bir egzersiz gelebilir. Doğa bu konuda şöyle demektedir:
"Ben seni uyarmadan önce (adet kanaman gecikmeden önce) yaptığın şeylerden sorumlu değilsin, ancak ben sana adet kanamanı geciktirerek mesaj verdiğimde günlük yaşamında dikkatli olmalısın".
Bunun tıbbi çevrimi "ya hep, ya hiç" kuralıdır.
inşallah bir sorun olmaz canım içini ferah tut Allah'a emanet bebeğin..