- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
öncelikle gözün aydın canım..yazdıklarını okuyunca takip ettiğim bir site var orada yazan bilgiler aklıma geldi.. aynen yapıştırıyorum alta:kızlar bende dün test yaptım evde hamileyim, çift çizgi ama kafam o kadar karışık ki; daha geçen hafta çok hastaydı bir sürü ilaç kullandım korkudan ölüyorum ne yapacağımı bilmiyorum doktora bile gidemiyorum sitresten, yani böyle bir ihmali nasıl yaptım diye, hamile olabileceğim aklıma gelmemişti milyonda bir ihtimal işte. Temmuz ayında kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimizin kalbi oluşmamıştı. Allah hepimize hayırlısını versin.
gözün aydın darısı başımıza inş...Kızlar bugün ilk kontrolümüz vardı.Keseyi ve kalp atışlarını gördük maşallah sağlıklı.karından bakıldı.aslında ağustos sonu doğum dedi dr um ama ben bu topiği takip edicem.
sağlık ocakları yapıyor cnm sabah aç karnına gitmelisin bende kalp atışlarını duyayım gidicem birde zaten kayıt yaptırmak zorundayız ordan da takip ediliyor gebeliğimiz...kızlar bu dönemde yapılan ilk tahliller var ya onları sağlık ocağında yaptıran var mı aranızda hastaneden randevu alamadım sağlık ocağı da yapıyor dimi aynı tahlilleri?? bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlarımda buna benzer şeyler söylediler, iş yerinde bir arkadaşım rüyasında hamile olduğumu görmüş, ben evde raporluydum dün heyecanla anlattı, iki günde geçince günüm hemen test yapayım dedim, antibiyotik kullandığım için geciktiğini sanıyordum hala yarın için bir randevu alıp doktora gidicem benim için dua adin, çok teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı...öncelikle gözün aydın canım..yazdıklarını okuyunca takip ettiğim bir site var orada yazan bilgiler aklıma geldi.. aynen yapıştırıyorum alta:
Bu hafta hamile olduğunuzu öğrendiğinizde aklınıza geçen ay boyunca içtiğiniz ilaçlar, çektirdiğiniz bir röntgen filmi, katıldığınız "içkili-bol dumanlı" bir toplantı veya yaptığınız ağır bir egzersiz gelebilir. Doğa bu konuda şöyle demektedir:
"Ben seni uyarmadan önce (adet kanaman gecikmeden önce) yaptığın şeylerden sorumlu değilsin, ancak ben sana adet kanamanı geciktirerek mesaj verdiğimde günlük yaşamında dikkatli olmalısın".
Bunun tıbbi çevrimi "ya hep, ya hiç" kuralıdır.
inşallah bir sorun olmaz canım içini ferah tut Allah'a emanet bebeğin..
Teşekkür ederim hepinize, hoşbuldum :) aminnn inşallah her anne adayı hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alır evladını. Pek siteye girip mesaj yazmıyorum ama bu sayfada gizli okuyucuyum aslında bayadır ben
bugün doktor randevum vardı ama hava şartlarına güvenemedik gidemedik.kalp atışları için günleri sayıyodum şimdi perşmbe gününe erteledik randevuyu.iki gün daha beklicem.Allahım hayırlısını eylesin inşallah.Korkuyorum bir yandan inşallah sağlıklı bir şekilde duyarım
Başlamamış tı takii bugüne kadar bugün hafiften hissettim bulantılarBenle aynı gün :)
Tebrikler... Mide bulantın başladı mı acaba? Bende tık yok da.. Şikayetçi değilim ama merak ettim bir sorun mu var diye.
Hadi bakalim canim gozun aydin.darisi bize olsun insallah.Kızlar bugün ilk kontrolümüz vardı.Keseyi ve kalp atışlarını gördük maşallah sağlıklı.karından bakıldı.aslında ağustos sonu doğum dedi dr um ama ben bu topiği takip edicem.
Hayırlıı olsun :)Merhabalar bende dün öğrendim çok süpriz oldu hala şoktayım...4 haftalıkmış
Merhaba cici annenler :) iş yerinde uyuyacağım neredeyse okadar uykum var ki.
Amin canım hepimiz inşallah.rahat ol canım, senin panik yapman bebeği etkiler. hayırlısıyla sağlıklı gebelik geçirirsin inş.
Aman işler bitmez uyu bi kaç saat sonra yaparsın.uyusun da büyüsün bebişin :) keşke brn de yapabilsemevde bir dünya iş var ve ben şuan yatıyorumçokkkkkkk uykum var çok midem bulanıo offf offff
Canim benimde migdem builaniyor dun dahas kotuydum.ama bebislerimizx saglikli olsunlarda cekmeye raziyizevde bir dünya iş var ve ben şuan yatıyorumçokkkkkkk uykum var çok midem bulanıo offf offff
hiç sıkıntı değil bende hatta yemek yemek paha biçilemez o derece iştahlandım 80 gidicem sanırım doğuma :)Kizlar yemek yapmayla araniz nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?