- 21 Aralık 2012
- 198
- 162
- 123
Ins canım hepimizin mutluluğunu daim etsin AllahİNŞALLAH DUYARSIN KALP ATIŞLARINI..İÇİNİ FERAH TUT..,İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canım hepimizin mutluluğunu daim etsin AllahİNŞALLAH DUYARSIN KALP ATIŞLARINI..İÇİNİ FERAH TUT..,İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN ..
Duyarsin insallah canim.gelismeleri yaz canim.Slm canlar 2 saat sonra randevu var benim.
Dua elinde kalp atısların duyarım inş.
iyi haberlerini bekliyoruzSlm canlar 2 saat sonra randevu var benim.
Dua elinde kalp atısların duyarım inş.
çok sevindim senin adına cnm, gözün aydınKızlar bugün ilk kontrolümüz vardı.Keseyi ve kalp atışlarını gördük maşallah sağlıklı.karından bakıldı.aslında ağustos sonu doğum dedi dr um ama ben bu topiği takip edicem.
Maşallah arkadaşım senin baya iyi katlamış.bakalım bgn sonucu alayim benimde kaç olmuş..
canım Allah en kısa zamanda tekrar hayırlı bir bebek kısmet etsin inşallah..
nasıl anladılar? tahlillerle mi? ben de henüz doktora gitmedim ne yapsam bilemiyorum
Kızlar bugün ilk kontrolümüz vardı.Keseyi ve kalp atışlarını gördük maşallah sağlıklı.karından bakıldı.aslında ağustos sonu doğum dedi dr um ama ben bu topiği takip edicem.
Canim sancim vardi zaten hcg cok dusuktu benim.15.04tu.biraz sancim ve hafif lekem oldu.hemen dr.a gittik ultrasonla bakti gorunmedi.kan tahlilindehcg baktilar ki 3.98e dusmus
kızlar bu dönemde yapılan ilk tahliller var ya onları sağlık ocağında yaptıran var mı aranızda hastaneden randevu alamadım sağlık ocağı da yapıyor dimi aynı tahlilleri?? bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim :)
O kadar ağır ki bu sefer de acayip uyuklama halim var.canımdır şey çekiyor ama ne çektiğini bilmiyorum.Çok berbatım bu sefer çoğul bebeklerde bile bunların hiç birini yaşamadım.anneme git tahlil leri al beni ordan ara dedim çünkü dana gibi yatasın var hiç kalkasın yok yataktan kuzum yaa ..annem arayınca yazarım burdan.ne renkli bir topik burası dimi:)alınca mutlaka yaz olur mu, bende yarın yaptırayım tekrardan
Bal_hatun cuma sanada geçmiş olsun bu aradaCanim sancim vardi zaten hcg cok dusuktu benim.15.04tu.biraz sancim ve hafif lekem oldu.hemen dr.a gittik ultrasonla bakti gorunmedi.kan tahlilindehcg baktilar ki 3.98e dusmus
Ben yaptırdım. Aile hekimime gittim. Açlık kan şekeri, hemogram, demir bağlama kapasitesi, folik asit, b12, hbsAg, antiHcv, tsh...bir sürü test yazdı aile hekimim. Aklımda kalanlar bunlar ayrıca doktorumun istediklerini de yazdı. Kan verdim bugün ve yarın akşam alacağım sonuçları da :)
Çok teşekkürler cAnim ağzına yüreğine sağlık çok güzel yazmisinMerhaba herkese
Ben de Rabbim nasip ederse Eylül annesi olacağım. Ben teknik olarak hamileyim diyorum eşime. Anneler haricinde kimseye de söylemedik henüz. Kalp atışını duyup, hareketini hissedene kadar sanırım hamile olduğuma, onun benimle olduğuna inanamayacağım.. Ben ilk bebeğimi kaybettim. Temmuz sonunda 20.haftam biterken oğlumun kalbi durmuştu. Aslında Aralık annesi olacaktım ama kısmet değilmiş.. Temmuz'da melek annesi oldum. Aralık'ta da oğlumun yerine bu bebeğimin müjdesini aldım..
Ben şu an 6+3 gözüküyorum adetime göre. Kalp atışı göremediğini, kesenin geriden geldiğini yazan arkadaşlar olmuş. Benim doktorum kalp atışı için bazen 9.haftada görüldüğünü, boşuna stres olmamam için beklememi ve en erken 19ocakta muayeneye gitmemi söylemişti. 27aralıkta 65 olan beta hcg değerim 1 ocakta 890 olmuştu ama 6ocakta sadece keseyi gördük biz. Kalp atışı falan göremedik. Doktorum herşeyin normal olduğunu, her hamilenin hatta bir annenin her hamileliğinin aynı olmadığını söyledi. Okuduğun şeylere takılma her bebek kendine özgüdür demişti :) öğrendiğim kadarıyla beta hcg 1000i geçince, hatta 1500civarlarındayken kese görülebilirmiş en erken. Kalp atışı için ise 9 bazen 10.haftalara kadar beklenirmiş. Sabırlı olmak gerekiyormuş yani :)
Haftasından geride olmasında da şöyle bir şey varmış belli bir güne kadar bebeğin farkı kapatabileceği düşünülürmüş. Fark çok fazla olursa, aslında fark gittikçe açılırsa problemmiş diye hatırlıyorum.doktorunuza gene sorun ama öyle demişlerdi bana ilk hamileliğimde. Bazen bebekler geriden başlayıp ilerleyen haftalarda farkı kapatabiliyormuş. Ama haftasıyla olan farkı kapatmak yada en azından farkı korumak yerine fark gittikçe açılıyorsa bebeğin bir sıkıntısı var demekmiş demişlerdi. Bozmayın moralinizi hemen belki gayet sağlıklıdır ve sadece beklenenden daha geç bir doğum tarihi verilecektir bebeğinize :) Allah'a emanet hepsi.
İnşallah tüm hamileler sağlıkla, huzurla bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz..
Merhaba herkese
Ben de Rabbim nasip ...QUOTE]
canım inşallah bu sefer sorun olmaz olumlu düşünmek lazım dün doktorumun bana dediği şey strese girme gebeliğinin tadını çıkar :) bol bol da dua
ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN..KENDİNİ O KADAR YIPRATMA BENCE BEBEĞE Bİ ZARAR VERMİŞ OLACAĞINI SANMIYORUM..GÜNÜMÜZ GEÇMEDEN HAMİLELİKTEN ŞÜPHE DUYMUYORUZ ONA BAKARSAN HER AY İLAÇSIZ DİKKAT EDEREK GEÇMESİ LAZIM. BİR YERDE O İLK AY FARKINDA BİLE OLMADIĞIMIZ BİR DURUMU İLAÇ ALMAK VS ETKİLEMEZ DİYE OKUMUŞTUM YANILTMAK İSTEMEM AMA İÇİNİ FERAH TUT :)kızlar bende dün test yaptım evde hamileyim, çift çizgi ama kafam o kadar karışık ki; daha geçen hafta çok hastaydı bir sürü ilaç kullandım korkudan ölüyorum ne yapacağımı bilmiyorum doktora bile gidemiyorum sitresten, yani böyle bir ihmali nasıl yaptım diye, hamile olabileceğim aklıma gelmemişti milyonda bir ihtimal işte. Temmuz ayında kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimizin kalbi oluşmamıştı. Allah hepimize hayırlısını versin.
Teşekkür ederim arkadaşım. Eşimde ilk bebeğimizde her şeye dikkat ettik, elimizden geleni yaptık ama olmadı bu Allahlın bize hediyesi onu Allah korumuştur canını sıkma diyor ama içim rahat değil, inşallah her şey yolunda olur bende bu heyecanı yaşayabilirimÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN..KENDİNİ O KADAR YIPRATMA BENCE BEBEĞE Bİ ZARAR VERMİŞ OLACAĞINI SANMIYORUM..GÜNÜMÜZ GEÇMEDEN HAMİLELİKTEN ŞÜPHE DUYMUYORUZ ONA BAKARSAN HER AY İLAÇSIZ DİKKAT EDEREK GEÇMESİ LAZIM. BİR YERDE O İLK AY FARKINDA BİLE OLMADIĞIMIZ BİR DURUMU İLAÇ ALMAK VS ETKİLEMEZ DİYE OKUMUŞTUM YANILTMAK İSTEMEM AMA İÇİNİ FERAH TUT :)