• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
K kaderim35 canım bak sana ne dicem benim bi arkadaşım var şuan kızı 2 yaşında ve ult hep 2 hafta geriden geldi gelişimi en baştan beri hemde aynı senin gibi dr gittiğinde daha çok küçük sat göre dedi ama şimdi dünyalar tatlısı bir melek ismi gibi... sakın üzülüp stres yapma hiç belli olmuyor cnm.
Bekliyorum canım doktor cuma günü kürtaj yapalım filan derse daha bekleyeyim ben dimi..Benim oğlum olacak bembeyaz pamuk gibi rüyamda gordum

canım allahtan umut kesilmez. belki de hcg büyümen hızlanır. doktor ne dedi tam olarak ? hcg yükselebilir dedi mi?
Evet canım bazen aradaki boşluğu kapatabiliyormuş normal olması gerekene geliyormuş.böyle yaşadığı vakalar da olmuş.dün ku tahlilin 2975 çıkmış bu arada

ben salam sucuk sosis ne varsa yiyordum daha düne kadar. bir daha ağzıma sürer miyim ben!!!!!!!!!! çok mutsuzum şuan. inş bir sorun çıkmaz bendede
Pişmemiş,az pişmiş et iyi yikanmamis meyva sebze yemek te yasak bende geçirdim geçen hamileligimde

Bekliyorum canım doktor cuma günü kürtaj yapalım filan derse daha bekleyeyim ben dimi..Benim oğlum olacak bembeyaz pamuk gibi rüyamda gordum
yok bence bekle acele etme ağustos topiğini gezdim bi ara 8 hatta 9. haftada duyan olmuş kalp atışlarını aceleye gelmez bu işler...
inş. güzelim boncuk gözlü bi erkek evlat versin sana rabbim oğlan anası olmak çok güzel...

bende 7.haftanın içindeyim çok halsizim.hep uykum.var. uyanık oldugumdada.hep acim.mide bulantim.oolsa da yemesem diye dua edicem.nerdeyse

kızlar aranızda progesteranı düşük olan var mı? Doktor bana progestan verdi o da accayip başımı döndürüyor. Ayrıca dün ki hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Allah a şükür eşim daha iyi. Yeni yeni sevincimizi yaşıyoruz da :)

yok bence bekle acele etme ağustos topiğini gezdim bi ara 8 hatta 9. haftada duyan olmuş kalp atışlarını aceleye gelmez bu işler...
inş. güzelim boncuk gözlü bi erkek evlat versin sana rabbim oğlan anası olmak çok güzel...
Ahh canım eşim kahverengi gözlü bende kahverengi anane dede dayı renkli gözlü nerde inşallah genlerden gelir önemli olan bebeklerimizi sağ salim sağlıklı kucagimiza alalım da..beyaz olmuş zenci olmuş çekik gözlü olmuş hiiicccc farketmez:) ama babası ne der böyle karışık bir şey olunca bilemem

kızlar aranızda progesteranı düşük olan var mı? Doktor bana progestan verdi o da accayip başımı döndürüyor. Ayrıca dün ki hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Allah a şükür eşim daha iyi. Yeni yeni sevincimizi yaşıyoruz da :)
Valla ben hep progestan kullanıyorum canım ama fitil gibi olduğu için herhalde başım ondan donmuyordur.:) Benim de hafif hafif sendeliyecek kadar başım gün içinde dönüyor.uykum da çok var kayınvalide deyim uyuyamadım bir türlü gözlerim kapanıyor resmen

Valla ben hep progestan kullanıyorum canım ama fitil gibi olduğu için herhalde başım ondan donmuyordur.:) Benim de hafif hafif sendeliyecek kadar başım gün içinde dönüyor.uykum da çok var kayınvalide deyim uyuyamadım bir türlü gözlerim kapanıyor resmen
:) vur kafayı yat boşver senin mazeretin var bundan iyi fırsat mı olur. benim ki hap seklinde ama feci başım dönüyor üç gün kullan gel dedi doktorum bakalım umarım yükseltir.KESE KESE DEDİM GÖRDÜM SIRA KALP ATIŞLARIN DA BAKALIM HAYIRLISI :)

:) vur kafayı yat boşver senin mazeretin var bundan iyi fırsat mı olur. benim ki hap seklinde ama feci başım dönüyor üç gün kullan gel dedi doktorum bakalım umarım yükseltir.KESE KESE DEDİM GÖRDÜM SIRA KALP ATIŞLARIN DA BAKALIM HAYIRLISI :)
Benim ki de normalde hap ama benim doktorum üstten değil o hapı alttan kullandırıyor.daha etkiliymis.herkes görsün bebislerin keselerini kalp atışlarını sonra ayrıntılı ultrason da sağlıklarını sonra cinsiyetlerini sonrada bebeğin kendisini kucaginda..bu forumda bulunan tüm arkadaşlarıma tüm yoldaşlarıma bunları nasip eyle yarabbim:)

Benim ki de normalde hap ama benim doktorum üstten değil o hapı alttan kullandırıyor.daha etkiliymis.herkes görsün bebislerin keselerini kalp atışlarını sonra ayrıntılı ultrason da sağlıklarını sonra cinsiyetlerini sonrada bebeğin kendisini kucaginda..bu forumda bulunan tüm arkadaşlarıma tüm yoldaşlarıma bunları nasip eyle yarabbim:)
Amin inşallah o günleri de görürüz hep beraber.... :)

bende bugüne kadar hiçbişey yotu ama bu sabah otobüsde başım döndü midem bulandı,bayılacak gibi oldum ve hala midem bulanıyor.bu hep böyle sürecek mi?

herkese merhaba, bende ilk kızıma tüp bebek ile kavuştum. şimdi 2. denemeyi yapıyoruz. ayın 5 inde transferim oldu. dün erken gebelik testinde ikinci çizgiyi gördük, inşallah hamileyimdir. artık bende aranızdayım. herkese hayırlı sonuçlar diliyorum:KK30:

herkese merhaba, bende ilk kızıma tüp bebek ile kavuştum. şimdi 2. denemeyi yapıyoruz. ayın 5 inde transferim oldu. dün erken gebelik testinde ikinci çizgiyi gördük, inşallah hamileyimdir. artık bende aranızdayım. herkese hayırlı sonuçlar diliyorum:KK30:

aramıza hoşgeldin canım :anneadayı:

Back