- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- 123
Kizlar bisey soracam peki hamburgerdemi giriyor bu katagoriye?
alttan baktı ne demek? ultrasonla bakmadı mı? benim 5 haftalıkmış,ultrasonla direk keseyi gördü
ALLAH ım tekrarını yaşatmasın.her şerde bir hayr var derler.geçmiş olsun arkadaşım
canım panik olma sakın çünkü kalp atışı geç duyulabiliyor. benim de 5+4 oldum bugün ve doktorum haftaya gel bebeği görelim dedi.bebeğin görülmesi ve kalp atışı için erken bence.zaten 6.haftadan sonra duyulabiliyor için rahat olsun tatlımKızlar günaydın.şimdi doktordan çıktım.bebeğimin kalp atışlarını dünyam derken geri kaldığını öğrendim 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı şu anda 5 hafta 4 günlük gözüküyor.fetüs içinde belli ama bebeğim ilerlememiş.napcam ben şimdi kalp atışları geç duyulur diye 9. Haftaya kadar beklesem mi..Çok üzüldüm.rüyamda bembeyaz süt kokulu prensimi de görmüştüm emzirmiştim onu..niye böyle oluyor
evet önceden geçirdiyesen vücut bağışıklık kazanmış oluyor, inşallah sorun çıkmaz dualarımız seninle..Doktor biraz korkuttu hamilelikte kaptiysan hastalığı çocuğun sakat olma riski var dediönceden kaptiysan sıkıntı yok dedi bir daha tahlil yapıcaz 15 gün sonra çıkarmış tahlil söylediğiniz şeyleri lütfen bana dua edin
Canım maşallah iyi yükselmiş sanırım sende perşembe cuma görürsün
unutmadan belirteyim geçen sene hamile olan bi arkadaşımın 2 hafta geriden gidiyordu,geride gitmesinden ziyade sağlığı yerinde mi o çok önemli.Kızlar günaydın.şimdi doktordan çıktım.bebeğimin kalp atışlarını dünyam derken geri kaldığını öğrendim 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı şu anda 5 hafta 4 günlük gözüküyor.fetüs içinde belli ama bebeğim ilerlememiş.napcam ben şimdi kalp atışları geç duyulur diye 9. Haftaya kadar beklesem mi..Çok üzüldüm.rüyamda bembeyaz süt kokulu prensimi de görmüştüm emzirmiştim onu..niye böyle oluyor
Ultrason kağıdının fotosu yokmu canım,yükle bakalım,benimki siyah bir noktaKızlar. . Ben bugün doktora gittim 4+6yım keseyi gördül vaginal ultrasonla. Bir hafta sonra tekrar çağırdı karından görürüz dedi. Keseyi ben göremedim bile. Doktor gördüm dedi. Normal mi ya korkuyorum.
Sabret canım vardır bir hayır,üzme kendini.sonradan bir anda aradaki açık kapanacaktirNapcakmisiz peki böyle geriden geliyorsa yapmamız gereken bir şey varmıymış
Alttan vajinal ultrason ile baktı..geç döllenme olabilirmiş cuma günü tekrar çağırdı
ya ben yüklemeyi beceremiyorum ki. Nasıl oluyo. Doktor ultrasonu bastırmadığım için dedi ama ne bilim ya. Minnak bi nokta vsr gibiUltrason kağıdının fotosu yokmu canım,yükle bakalım,benimki siyah bir nokta
Sabret canım vardır bir hayır,üzme kendini.sonradan bir anda aradaki açık kapanacaktir
hangi tahliller? dr mu istedi?kızlar bu dönemde yapılan ilk tahliller var ya onları sağlık ocağında yaptıran var mı aranızda hastaneden randevu alamadım sağlık ocağı da yapıyor dimi aynı tahlilleri?? bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim :)
ben kan tahlilinden başka tahlil yaptırmadım doktorda demedi sağlık ocağımı yapıyo bu tahlilleri anlamadımhangi tahliller? dr mu istedi?
hangi tahliller? dr mu istedi?
Canim benimde migdem builaniyor dun dahas kotuydum.ama bebislerimizx saglikli olsunlarda cekmeye raziyiz
cümlenin başını okurken acaba ben mi yazdım bunu diye düşündüm.Bende aynen işten çıkmadan akşam eve gidince ne yapıcam diye düşününce midem bulanıyor.Bende senin gibi aynen çubuk kraker yiyorum.İş yerinde midemi kötü hissedince hemenbi çubuk açıyorum.Akşamları yemek yemek içimden gelmiyor.Kızarmış ekmek yiyorum.İşim rahat ama yinede sabah kalkmak zor oluyor.Benim mide bulantım bir kaç gün önce başladı. Akşam ne yapsam diye düşünmek bile midemi bulandırıyor. Sürekli çubuk kraker yiyorum. İşe de gitmeyd mecalim yok. Sürekli yatıyorum. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Tabi bu durumda hem fiziksel hem de psikolojik nedenler söz konusu. Kaygılar, korkular, olumsuzluk ihtimalleri insanın enerjisini tüketiyor. Ben kendime bir süre tanımaya karar verdim. Hamilelik boyunca bu şekilde devam edemez çünkü. Tanıdığım süre içinde toparlanmaya çalışacağım.
Tamam iste zaten bundan sonra büyüyecek.ya ben yüklemeyi beceremiyorum ki. Nasıl oluyo. Doktor ultrasonu bastırmadığım için dedi ama ne bilim ya. Minnak bi nokta vsr gibi
Çubuk yerine tuzlu fıstık te canım omega3acisindan yararlı hemcümlenin başını okurken acaba ben mi yazdım bunu diye düşündüm.Bende aynen işten çıkmadan akşam eve gidince ne yapıcam diye düşününce midem bulanıyor.Bende senin gibi aynen çubuk kraker yiyorum.İş yerinde midemi kötü hissedince hemenbi çubuk açıyorum.Akşamları yemek yemek içimden gelmiyor.Kızarmış ekmek yiyorum.İşim rahat ama yinede sabah kalkmak zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?