2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bisey soracam peki hamburgerdemi giriyor bu katagoriye?

benım doktorum katkı maddlerı dondurulmuş ürün yeme dedi, hamburger etide bu kategoriye giriyor ama bunun sebebi toxoplazma değil katkı maddleri yüzünden... toxoplazma pişmemiş çiğ ette oluyor.

alttan baktı ne demek? ultrasonla bakmadı mı? benim 5 haftalıkmış,ultrasonla direk keseyi gördü

ALLAH ım tekrarını yaşatmasın.her şerde bir hayr var derler.geçmiş olsun arkadaşım

Alttan vajinal ultrason ile baktı..geç döllenme olabilirmiş cuma günü tekrar çağırdı

canım panik olma sakın çünkü kalp atışı geç duyulabiliyor. benim de 5+4 oldum bugün ve doktorum haftaya gel bebeği görelim dedi.bebeğin görülmesi ve kalp atışı için erken bence.zaten 6.haftadan sonra duyulabiliyor için rahat olsun tatlım Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş

evet önceden geçirdiyesen vücut bağışıklık kazanmış oluyor, inşallah sorun çıkmaz dualarımız seninle..

Canım maşallah iyi yükselmiş sanırım sende perşembe cuma görürsün

inşallah canım
değer çok iyi dedi dr..2500 ün altındaki değerler de keseyi görmemiz çok zor dedi..Cuma günü 2500 geçer gel bakalım dedi..
Hayırlısı bekliyorum görmek için

unutmadan belirteyim geçen sene hamile olan bi arkadaşımın 2 hafta geriden gidiyordu,geride gitmesinden ziyade sağlığı yerinde mi o çok önemli.

ben salam sucuk sosis ne varsa yiyordum daha düne kadar. bir daha ağzıma sürer miyim ben!!!!!!!!!! çok mutsuzum şuan. inş bir sorun çıkmaz bendede

Ultrason kağıdının fotosu yokmu canım,yükle bakalım,benimki siyah bir nokta
Napcakmisiz peki böyle geriden geliyorsa yapmamız gereken bir şey varmıymış
Sabret canım vardır bir hayır,üzme kendini.sonradan bir anda aradaki açık kapanacaktir

Alttan vajinal ultrason ile baktı..geç döllenme olabilirmiş cuma günü tekrar çağırdı

bebeği görmek için çok erken,kese zaten ancak oluşuyor.adetin geçeli kaç gün oldu? doktorum adet 3 gün geçtikden sonra belki keseyi görürüz dedi,6. haftadan sonra kalp atışı duyulur dedi

selam kızlar
aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler
kalp atışını görenler gözünüz aydın darısı bekleyenlere olsun

Şimdi bir konu var sizin de fikrinizi almak istiyorum
Su çiçeği geçirmemiş hamileler ; hamileliklerin de nasıl korunabilirler ..Bunun hamilelik dönemin de bir aşısı ya da koruyucu ilacı varmı merak ediyorum..Oğlum 1. sınıfa gidiyor onabulaşma durumu var dolayısıyle bana

Ultrason kağıdının fotosu yokmu canım,yükle bakalım,benimki siyah bir nokta

Sabret canım vardır bir hayır,üzme kendini.sonradan bir anda aradaki açık kapanacaktir
ya ben yüklemeyi beceremiyorum ki. Nasıl oluyo. Doktor ultrasonu bastırmadığım için dedi ama ne bilim ya. Minnak bi nokta vsr gibi

hangi tahliller? dr mu istedi?

hangi tahliller? dr mu istedi?

3 ocakta ilk kontrolüme gitmiştim, 2 hafta sonra çağırmıştı hem kalp atışlarına bakarız hemde bazı tahliller isticem demişti.. cumartesi gidicem bende arkadaşlara o yüzden sordum doktorum özelde orada yaptırmıcam tahlilleri sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum.. tam olarak neler istediğini yazmıştı arkadaşlar bende henüz tam bilmiyorum canım :)

Benim mide bulantım bir kaç gün önce başladı. Akşam ne yapsam diye düşünmek bile midemi bulandırıyor. Sürekli çubuk kraker yiyorum. İşe de gitmeyd mecalim yok. Sürekli yatıyorum. Kendimi çok halsiz hissediyorum. Tabi bu durumda hem fiziksel hem de psikolojik nedenler söz konusu. Kaygılar, korkular, olumsuzluk ihtimalleri insanın enerjisini tüketiyor. Ben kendime bir süre tanımaya karar verdim. Hamilelik boyunca bu şekilde devam edemez çünkü. Tanıdığım süre içinde toparlanmaya çalışacağım.

Canim benimde migdem builaniyor dun dahas kotuydum.ama bebislerimizx saglikli olsunlarda cekmeye raziyiz

Gördünüz mü kızlar 4+6yım normal mi bu. Keseyi gördünüz mü siz

Eklentiler

• IMG-20150113-WA0000.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 118
bu da benim 5 haftalıkken ki ultrason görüntüm. herkese göre değişir. dr birsey demediği sürece sorun yok demektir cnm

Eklentiler

• image.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 101
cümlenin başını okurken acaba ben mi yazdım bunu diye düşündüm.Bende aynen işten çıkmadan akşam eve gidince ne yapıcam diye düşününce midem bulanıyor.Bende senin gibi aynen çubuk kraker yiyorum.İş yerinde midemi kötü hissedince hemenbi çubuk açıyorum.Akşamları yemek yemek içimden gelmiyor.Kızarmış ekmek yiyorum.İşim rahat ama yinede sabah kalkmak zor oluyor.

ya ben yüklemeyi beceremiyorum ki. Nasıl oluyo. Doktor ultrasonu bastırmadığım için dedi ama ne bilim ya. Minnak bi nokta vsr gibi
Tamam iste zaten bundan sonra büyüyecek.
Çubuk yerine tuzlu fıstık te canım omega3acisindan yararlı hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…