• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet inşallah canım. ben de henüz kese gözükmedi. cuma randevum var. 6 gün nasıl beklicem bilmiyorum :)
salı günü yine kan vericem ben ne zaman bakar ama bilmiyorum aha bir şey konuşmadık bizde
6 gün neki cnm geçer hemen ya :)

güzel artmış cnm benimde şimdi salı günü tam belli olucak adet gümüm bugün dü 800 olursa inş. tamamdır
ilk bebişmi senin
Evet ilk bebiş olacak inşallah canım. Önce idrar, sonra kan testi, sonra kese var mı?, sonra kalp atışı ne zaman duyulacak. bu sonralar beni çok geriyor. daha önce kimyasal düşük yaşadım o yüzden biraz tedirgin ve gerginim.. İstanbulda mısın canım?

çok artmış hakket ya tam bilmiyorum ama ikiz oluncada çok artıyormuş ne zaman dr gidiceksin kontrole

Canim ankara dayim ben ve burayi pek bilmiyorum bi özel hast aradim randevu aldim çarşamba günü ne yazarim size ynede
mol gebelik diye bir şey okudum o cok riskli ve ondada hızlı artiyomus eşimle cahillimizden mi bilmiyorum sevinemedk bile ne olcak ne cikcak dye

Canim ankara dayim ben ve burayi pek bilmiyorum bi özel hast aradim randevu aldim çarşamba günü ne yazarim size ynede
mol gebelik diye bir şey okudum o cok riskli ve ondada hızlı artiyomus eşimle cahillimizden mi bilmiyorum sevinemedk bile ne olcak ne cikcak dye
aaa sende alemsin neden bakıyorsun o tip şeylere okuma aklına bile getirme şahsen ben araştırmam boş mol üzüm vs gebelikleri öğrenmek istemiyorum aşırı bi artışta yok yani 2.5 katı gitmiş içini ferah tut

canım bak aşağıda hcg değerleri var bence senin ki normal, sakın bozma moralini yüksek tut. stres bile zararlı bebişe...

Gebelik Haftası -----Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Evet ilk bebiş olacak inşallah canım. Önce idrar, sonra kan testi, sonra kese var mı?, sonra kalp atışı ne zaman duyulacak. bu sonralar beni çok geriyor. daha önce kimyasal düşük yaşadım o yüzden biraz tedirgin ve gerginim.. İstanbulda mısın canım?
merak kuzum ya bende o lanet kimyasalı yaşadım bu gün içimi bir korku sapladı anlatamam aklıma getirmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte :(
evet tatlı stres aslında bunlar ama elde olsa keşke ama
hayır canım ben izmirdeyim

Cook sagolun kızlar benim esim Varikosel di belki de oyüzden dir korkularimiz çünkü kac aydir istiyirduk
Allah cumlemize sağlıklı gebelikler ve doğum nasip etsin

canım bak aşağıda hcg değerleri var bence senin ki normal, sakın bozma moralini yüksek tut. stres bile zararlı bebişe...

Gebelik Haftası -----Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
aslında evet ortalama güzel ama salıya ne kaldı şurda :)
biişey sorucaktım sana ama bi anda çıktı aklımdan ya o_O

Cook sagolun kızlar benim esim Varikosel di belki de oyüzden dir korkularimiz çünkü kac aydir istiyirduk
Allah cumlemize sağlıklı gebelikler ve doğum nasip etsin
amin cnm inş.
ameliyat oldumu peki yoksa kendiliğindenmi kaldın

I ipekakin sen bat tam nedir şimdi ağustos ya doğumun en son adetinle hesapladın demi 28 güne göre değil.

Canim ameliyat oldu 2011 de o zaman evli degildik 7 ay oldu evlneli degerlere dojtr bakinca normal yolla kalınabilir biraz deneyn demisti
içine ferah tut sen Allaha emanet miniklerimiz...
bide sana bişey diyimmi bana kalsa beta meta baktırmazdım sık sık dr istedi diye düşük riskim var benim 2.5 yıldırda bekliyordum yoksa hiç strese girmemek lazım bu şekilde daha kötü ya artmışmı artmamışmı tam 2 katı olmuşmu

Benım ıdrar testım cok sılık cıktı ve kan testı yaptırdım beta hcg 33.05 cıktı...neden bu kadar az acabaaa. Pazartesı yenı test yaptırcam

Benım ıdrar testım cok sılık cıktı ve kan testı yaptırdım beta hcg 33.05 cıktı...neden bu kadar az acabaaa. Pazartesı yenı test yaptırcam
geç döllenme olabilir cnm tekarla hcg yi istersen yada hiç strese girme bi hafta 10 gün sonra direk dr git...

geç döllenme olabilir cnm tekarla hcg yi istersen yada hiç strese girme bi hafta 10 gün sonra direk dr git...
Pazartesı gunu tekrar test yaptırıcam carsamba ıcın de doktor randevusu aldım bakalım ne olcak... Mıllet 100-200yazıyor ya benımkı cok mınık oldu 33

Pazartesı gunu tekrar test yaptırıcam carsamba ıcın de doktor randevusu aldım bakalım ne olcak... Mıllet 100-200yazıyor ya benımkı cok mınık oldu 33
endişelenme cnm olabiliyor adet döngün nasıl peki yumurtan geç çatlamıştır herşey olabilir

Back