- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 34
Bebegimizi kaybettik...kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
geçmiş olsunBebegimizi kaybettik...kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
ağama bi sakin ol değerin zaten çok düşükmüş 2 günde 2 ye katlandğını düşünürsek görünmemesi normal belkide...satım 8 aralık
ocak 5 te kan testinde 17;4 çıkmıştı
düşünmeden alamıyorum kendimi durup durup ağlıyorum .
canim gecmis olsun en kisa zamanda guzel haberler alman dilegiyle...Bebegimizi kaybettik...kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
Canim benim cok gemis olsun.uzulme hayirlisi boyleymis de.yine olur insallahBebegimizi kaybettik...kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
Geçmiş olsun arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum üç kez kaybım var benimde, ne desek boş ama kendini teselli etmeye telkin etmeye çalış zor bir durum, önce sensin önemli olan unutma sen iyi olursan senden doğacak olanlar iyi olabilir..tekrar geçmiş olsun hakkında hayırlısı arkadaşımBebegimizi kaybettik...kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
Benle aynı gün :)Bende hamileyimmmmm...
Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım çok geçmiş olsunBebegimizi kaybettik...kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
cok üzüldüm canım gecmiş olsun rabbim hayırlı evlatlar versinBebegimizi kaybettik...kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
bende de hiç mide bulantısı yok kızımda cok oluyodu bunda tık yok ama iyi bişey benceBenle aynı gün :)
Tebrikler... Mide bulantın başladı mı acaba? Bende tık yok da.. Şikayetçi değilim ama merak ettim bir sorun mu var diye.
Canım çekti kızım çok fena yaaaa
Ay arkadaşım hakkını helal et keşke bilsemCanım çekti kızım çok fena yaaaa
O zaman bebekten bebeğe değişiyor demek ki. Çok ilginç...bende de hiç mide bulantısı yok kızımda cok oluyodu bunda tık yok ama iyi bişey bence
ağama bi sakin ol değerin zaten çok düşükmüş 2 günde 2 ye katlandğını düşünürsek görünmemesi normal belkide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?