- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 43
Bebegimizi kaybettik... kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
çok üzüldüm bal_hatun
Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegimizi kaybettik... kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
merhaba kızlar..Bende Eylül annesi olacağım allah nasip ederse..Hmaileliğinizin ilk ayları nasıl geçiyor ben hala hamile olduğuma inanamıyorumda :)
Canim gecmis olsun allah sana en yakin zamanda bi bebek versin insallahBebegimizi kaybettik... kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
Canım hayırlı olsun Allah sağlıklı kucagimiza almayi nasip etsin bende hala inanmıyorum ara sira kasik ağrım oluyor birde uyku uyku doyamiyorum sen kaçıncı haftandasinmerhaba kızlar..Bende Eylül annesi olacağım allah nasip ederse..Hmaileliğinizin ilk ayları nasıl geçiyor ben hala hamile olduğuma inanamıyorumda :)
nurgunhan .!.:satım 8 aralık
ocak 5 te kan olmuşnde 17;4 çıkmıştı
düşünmeden alamıyorum kendimi durup durup ağlıyorum .
Canım üzülme benimde sat 31 aralık iki gün sonra yani 2 Ocak'ta 29.43 tu geç döllenme olmuş çok şükür şimdi 2 ye katlayarak devam ediyor inşallah sağlık li olsunlar da gec olsunsatım 8 aralık
ocak 5 te kan testinde 17;4 çıkmıştı
düşünmeden alamıyorum kendimi durup durup ağlıyorum .
Merhaba kizlar :)Doktora gittim bugün. Dün 256.6 olan bhcg bugün 415.7 olmuş. Sonuç akşam çıktığı için doktora gosteremedim yarın göstereceğim. Umarım iyi bir sonuctur... Yarını iple çekiyorum. Bhcg deneyimlerinize göre sonuç hakkındaki düşüncelerinizi yazabilir misiniz rica etsem ?
Canim normal dir heralde bende ilk verdigim 133 ijinci gun ayni saatlerde 25saat sonra 269 oldu normalde 48saatte iki katina çıkıyor mus dye bende endişe etmistim 3ocak da kesrmizi görmüştük
perşembe günü tekrar gdecegim
Canım üzülme benimde sat 31 aralık iki gün sonra yani 2 Ocak'ta 29.43 tu geç döllenme olmuş çok şükür şimdi 2 ye katlayarak devam ediyor inşallah sağlık li olsunlar da gec olsun
Canim benim de sat 08.12.2014. 5 ocak ta hcg m 732 idi. Seninki sanki gec döllenme olmuş
Canım üzülme benimde sat 31 aralık iki gün sonra yani 2 Ocak'ta 29.43 tu geç döllenme olmuş çok şükür şimdi 2 ye katlayarak devam ediyor inşallah sağlık li olsunlar da gec olsun
Bebeğini kaybeden arkadaşım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin, geçen gün bişeyler aldım bebeğe demiştin dilimin ucuna geldi demedim pek bişey almayın derler son aylara kadar, inşallah en yakın zamanda hayırlı uzun ömürlü bir bebişiniz olur.ben hala kesemi bile görmedim ya çarş olsa da görsem hayırlısıyla..
en son cumartesi gittim 591,86 olmuştu şimdi perşembe veya cuma gidicem doktor çok küçük birşey gördü ama cuma akşamı işallah içindeki susamida görürüz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin mutlaka sonucunu bekliyorumcanım keseyi gördünüzmü peki..?
en son cumartesi gittim 591,86 olmuştu şimdi perşembe veya cuma gidicem doktor çok küçük birşey gördü ama cuma akşamı işallah içindeki susamida görürüz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin mutlaka sonucunu bekliyorum