• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar sat listesi mi yapsak acaba? son adet tarihi ve muhtemel doğacağı tarih diye..buna göre gelişimlerini karşılaştırıp takip edebiliriz tahliller tetkikler vs

merhaba kızlar..Bende Eylül annesi olacağım allah nasip ederse..Hmaileliğinizin ilk ayları nasıl geçiyor ben hala hamile olduğuma inanamıyorumda :)

merhaba kızlar..Bende Eylül annesi olacağım allah nasip ederse..Hmaileliğinizin ilk ayları nasıl geçiyor ben hala hamile olduğuma inanamıyorumda :)

Hayirli olsun. Allah saglikla kucaginiza almaya nasip etsin inş. Benim bu haftaya kadar sakindi simdi ufaktan bulantilar ve tiksinmeler basladi.

Canım hayırlı olsun Allah sağlıklı kucagimiza almayi nasip etsin bende hala inanmıyorum ara sira kasik ağrım oluyor birde uyku uyku doyamiyorum sen kaçıncı haftandasin

nurgunhan .!.:
satım 8 aralık
ocak 5 te kan olmuşnde 17;4 çıkmıştı
düşünmeden alamıyorum kendimi durup durup ağlıyorum .:KK42:

Canim benim de sat 08.12.2014. 5 ocak ta hcg m 732 idi. Seninki sanki gec döllenme olmuş

Merhaba kizlar :)Doktora gittim bugün. Dün 256.6 olan bhcg bugün 415.7 olmuş. Sonuç akşam çıktığı için doktora gosteremedim yarın göstereceğim. Umarım iyi bir sonuctur... Yarını iple çekiyorum. Bhcg deneyimlerinize göre sonuç hakkındaki düşüncelerinizi yazabilir misiniz rica etsem ?

satım 8 aralık
ocak 5 te kan testinde 17;4 çıkmıştı
düşünmeden alamıyorum kendimi durup durup ağlıyorum .:KK42:
Canım üzülme benimde sat 31 aralık iki gün sonra yani 2 Ocak'ta 29.43 tu geç döllenme olmuş çok şükür şimdi 2 ye katlayarak devam ediyor inşallah sağlık li olsunlar da gec olsun

Merhaba kizlar :)Doktora gittim bugün. Dün 256.6 olan bhcg bugün 415.7 olmuş. Sonuç akşam çıktığı için doktora gosteremedim yarın göstereceğim. Umarım iyi bir sonuctur... Yarını iple çekiyorum. Bhcg deneyimlerinize göre sonuç hakkındaki düşüncelerinizi yazabilir misiniz rica etsem ?

Canim normal dir heralde bende ilk verdigim 133 ijinci gun ayni saatlerde 25saat sonra 269 oldu normalde 48saatte iki katina çıkıyor mus dye bende endişe etmistim 3ocak da kesrmizi görmüştük
perşembe günü tekrar gdecegim

Bebegini kaybeden arkadaş m geçmiş olsun Allah sağlıklı gebelik yasatsin inşallah cumlemze

Canim normal dir heralde bende ilk verdigim 133 ijinci gun ayni saatlerde 25saat sonra 269 oldu normalde 48saatte iki katina çıkıyor mus dye bende endişe etmistim 3ocak da kesrmizi görmüştük
perşembe günü tekrar gdecegim

2 ölçüm arasında 30 saat var. Umarım iyidir. Yarın öğreneceğim artık... Bebeğini kaybeden arkadaş üzülmeyin bende daha önce bir bebek kaybettim yine olur inşallah Allah hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah...

Canım üzülme benimde sat 31 aralık iki gün sonra yani 2 Ocak'ta 29.43 tu geç döllenme olmuş çok şükür şimdi 2 ye katlayarak devam ediyor inşallah sağlık li olsunlar da gec olsun

Senin değerin gayet güzel canım maşallah..Şayet benim durumum geç döllenmeyse saat 8 de alacağım kan sonucunun 2 günde 2 kat artarak bugün 150-300 arası olması gerekiyor.. Sağlıklı olsunlar da dediğin gibi erken geç hiç önemli değil..

Bebeğini kaybeden arkadaşım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin, geçen gün bişeyler aldım bebeğe demiştin dilimin ucuna geldi demedim pek bişey almayın derler son aylara kadar, inşallah en yakın zamanda hayırlı uzun ömürlü bir bebişiniz olur.ben hala kesemi bile görmedim ya çarş olsa da görsem hayırlısıyla..

canım keseyi gördünüzmü peki..?

Bebeğini kaybeden arkadaşım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin, geçen gün bişeyler aldım bebeğe demiştin dilimin ucuna geldi demedim pek bişey almayın derler son aylara kadar, inşallah en yakın zamanda hayırlı uzun ömürlü bir bebişiniz olur.ben hala kesemi bile görmedim ya çarş olsa da görsem hayırlısıyla..

canım gebeliğin hayırlı olsun..öğrendiğin de dr a gittin mi yenimi gideceksin merak ettim benim gibi 5. hafta da gidip keseyi göremeyen var mı diye soruyorum

canım keseyi gördünüzmü peki..?
en son cumartesi gittim 591,86 olmuştu şimdi perşembe veya cuma gidicem doktor çok küçük birşey gördü ama cuma akşamı işallah içindeki susamida görürüz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin mutlaka sonucunu bekliyorum

en son cumartesi gittim 591,86 olmuştu şimdi perşembe veya cuma gidicem doktor çok küçük birşey gördü ama cuma akşamı işallah içindeki susamida görürüz rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin mutlaka sonucunu bekliyorum

maşallah çok güzel yükselmiş sanırım cuma günü 3 binlerde olur galiba kesenizi de net görürsünüz bebişinizi de
10 dk ya arayacağım labaratuvarı haber veririm

Back