• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
satım 8 aralık
ocak 5 te kan testinde 17;4 çıkmıştı
düşünmeden alamıyorum kendimi durup durup ağlıyorum .:KK42:
ağama bi sakin ol değerin zaten çok düşükmüş 2 günde 2 ye katlandğını düşünürsek görünmemesi normal belkide...

heyoooo bende eylül annesi olucam allah nasip ederse kızlar sat ım 10 aralık beklenen regl 8 ocaktı 10unda kan testimde beta hcg 1694 çıktı yani 5 haftalık:anneadayı: çok heyecanlıyımmm....:KK71:Allahım isteyen herkese nasip etsin :KK68:

selamlar kizlar nasilsiniz hafta sonu giremedim....nasil gidiyor...ya benim hic midem bulanmiyor 6+1 olduk olmasi gerekmez miydi bulantinin...of ya cok korkuyorum gecmiste yasadiklarimi yasamaktan...sadece goguslerimde hassasiyet var o kadar...

Arkadaşlar, 5+2 yani 6.haftamdayım. Mide bulantım hala yok. Mide yanması geçen hafta oluyordu. Çabuk acıkıyordum. Şimdi o da geçti. Sizce mide bulantılarının olmaması normal midir? Hiç yaşamayan var mı? Ya da çok mu erken bekledim??

Bebegimizi kaybettik... :KK43: kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.
Geçmiş olsun arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum üç kez kaybım var benimde, ne desek boş ama kendini teselli etmeye telkin etmeye çalış zor bir durum, önce sensin önemli olan unutma sen iyi olursan senden doğacak olanlar iyi olabilir..tekrar geçmiş olsun hakkında hayırlısı arkadaşım :(

Bende hamileyimmmmm...
Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Benle aynı gün :)
Tebrikler... Mide bulantın başladı mı acaba? Bende tık yok da.. Şikayetçi değilim ama merak ettim bir sorun mu var diye.

Benle aynı gün :)
Tebrikler... Mide bulantın başladı mı acaba? Bende tık yok da.. Şikayetçi değilim ama merak ettim bir sorun mu var diye.
bende de hiç mide bulantısı yok kızımda cok oluyodu bunda tık yok ama iyi bişey bence :KK9:

bal_hatun bal_hatun canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın.

Herkesin belirtileri bir olmaz ki, benim önceki hamileliğimde hiç bulantım olmadı mesela. Dert edilecek birşey değil yani.

Kizlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum alinti yapamiyirum telden giriyorum.

Doktora gittik herşey normal dedi .kalp seslerini de dinletti.evham yapmistim.belirtiler azalinca.
Rabbim sizinde bebislerinizi korusun

ağama bi sakin ol değerin zaten çok düşükmüş 2 günde 2 ye katlandğını düşünürsek görünmemesi normal belkide...

inşallah öyledir canım
8 de arıcam bakalım değere göre içime bir ferahlık gelir inşallah

Back