• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar değerimi şimdi öğrendim
956.9 çıktı
bu değer de kesenin görülmemesi normal mi acaba ? değerim de beklenen de fazla çıkmış

Arkadaşlar, 5+2 yani 6.haftamdayım. Mide bulantım hala yok. Mide yanması geçen hafta oluyordu. Çabuk acıkıyordum. Şimdi o da geçti. Sizce mide bulantılarının olmaması normal midir? Hiç yaşamayan var mı? Ya da çok mu erken bekledim??
canım benimdemiğdem bulanmıyor hiç hamile gibi değilim dahaçok iştahım açıldı ama normalmiş bunlar doktor öyle dedi...

kızlar değerimi şimdi öğrendim
956.9 çıktı
bu değer de kesenin görülmemesi normal mi acaba ? değerim de beklenen de fazla çıkmış
değerin çok güzel artık bence rahatla biraz kese görünmez daha küçük bi kaç gün sonra anca içi ferah tutmalısın bence artık :)

benimde hcg 1351 çıktı değere göre 5. hafta dr.a göre 4 müş.doktor 1 mm.in üçte biri kadar dedi göremedi bile...

kızlar dr dan geliyorum kalp atışlarını gördük ama hala duyamadık. persembe yine gidicem kontrole o zaman gittiğimde testlerde yapılacak. dr dan çok memnun kaldım. avcılar hospital faruk çekmeceli.çoookkkkkkkk ilgili bir dr çok hemde

Canım gebelik zehirlenmesi diye geçiyor halk dilinde. Tansiyon yüksekliği ve protein kaçağı oluyor. Hem anne hem bebek için çok tehlikeli. Allah kimseye yaşatmasın.
Yatma konusuna gelince benim önceki hamileliğimde kanamalarım olduğu için hep yatarak geçirdim, çok sıkıntılıydı, zor oluyor bütün gün evde. umarım sen yatmak zorunda kalmazsın devamlı.

Yok canım, cuma günü gidicem ben de, inşallah görürüz keseleri.
PeKi bu şeyin tekrarlama riski oluyormu yeni gebelikler de..Çok üzüldüm canım diyorum yaa aslında başımıza gelince öğreniyoruz her şeyi daha iyi.

canım gebeliğin hayırlı olsun..öğrendiğin de dr a gittin mi yenimi gideceksin merak ettim benim gibi 5. hafta da gidip keseyi göremeyen var mı diye soruyorum
Cnm kanda 2 gün geçtiğinde 539 çıktı değer, Baktırmadım hiç daha. Ben çok sık ultrasonu doğru bulmuyorum aslında 2 hafta sonraya kendi Dr uma randevum, kalp sesini de duyalım gitmişken diye düşündüm, ama eşim bi baktır dedi yakında bi hastaneye gidicem çarş, ama tabi önceden hiç olumsuz bişey yaşamadım ne kanamam ne başka bi sorunum var rahatım o yüzden

bende İzmirliyim ve bende muhacırım eski göçmenlerden yani kemalpaşadayım sen nerdesin ? dr kime gidiyorsun ?
Şirinyer buca da oturuyorum işyerim kemalpaşa ulucaktaydi.doktorum özel öner sudekan canım.Kasım da şifaya gitmiştim boşuna para zaman emek kaybı oldu ne aşılama tuttu ne de adam akıllı bir şey ogrendim

Canım hayırlı olsun Allah sağlıklı kucagimiza almayi nasip etsin bende hala inanmıyorum ara sira kasik ağrım oluyor birde uyku uyku doyamiyorum sen kaçıncı haftandasin
ecenaz,bende 5. haftasındayım.uyku problemim yok senin gbi sadece kasık ağrısı oluyo arasıra..off çabucak geçse diye haftalar gün sayıyorum :)

bende izmirdeyimçhastane olarak egepol doktorumuda Gökalp bey den yana kullandım ama Egepol hastanesi hakkında iyi şeyler duymadım.sizden bilgisi olan varmı sizce nasıl Egepol hastanesi? ilk hamileliğim olduğundan ve azcık tecrübesizlik var sizin fikirleriniz gerçekten çok önemli benim için kafam karıştı gercekten acaba doğru hastanemi?

canım hatırlatmak istemezdim afedersin. sadece çocun varmı merak ettim. ben de 35 yaşındayım oğlum 18 aylık yaşım ilerliyor diye hemen yapmak istedim. biraz problemli başladı. Allah bir daha yaşatmasın sana , inşallah bebeğine sağlıklı bi şekilde kavuşursun.
Nasıl problem canım bende şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum düşük tehlikesi olmasın diye.

bende izmirdeyimçhastane olarak egepol doktorumuda Gökalp bey den yana kullandım ama Egepol hastanesi hakkında iyi şeyler duymadım.sizden bilgisi olan varmı sizce nasıl Egepol hastanesi? ilk hamileliğim olduğundan ve azcık tecrübesizlik var sizin fikirleriniz gerçekten çok önemli benim için kafam karıştı gercekten acaba doğru hastanemi?
Hakan sabırlı yi çok met ediyorlar

kızlar moralim çok bozuk :KK61:
bugün dr a gittik ,alttan baktı kese görünmüyor. Geç döllenme olabilir dedi..Kan testi istedi akşam 8 de çıkıcak sonucu. Çok korkuyorum .Keseyi görebilmek için degerin 2000 binleri geçmesi gerekiyormus :KK43:
Ben geçen hafta ctesi tahlil oldum 713 idi.salı günü kese gözüktü ama kan değerim kaç olmuştu bilemiyorum o gun

Arkadaşlar, 5+2 yani 6.haftamdayım. Mide bulantım hala yok. Mide yanması geçen hafta oluyordu. Çabuk acıkıyordum. Şimdi o da geçti. Sizce mide bulantılarının olmaması normal midir? Hiç yaşamayan var mı? Ya da çok mu erken bekledim??
Benimde hic bulantim yok cnm telaslanma

merhaba canım bende izmirliyim ben bucada olan tınaztepe hastanesine gidiyorum gökalp beyin iyi olduğunu duymuştum.. hastane hakkında birşey bilmiyorum...

Egzama gibi mi peki sulan ma oldu mu yaralarda kuru mu yani.mutlaka git bak canım.ben şimdiye yüz tane doktor gezmiştim senin yerinde olsam.geçen sefer cildiye doktoru doğum lekesi demişti doğurunca geçer demişti ama kimse karaciğer den suphelenmemisti

Egzama gibi mi peki sulan ma oldu mu yaralarda kuru mu yani.mutlaka git bak canım.ben şimdiye yüz tane doktor gezmiştim senin yerinde olsam.geçen sefer cildiye doktoru doğum lekesi demişti doğurunca geçer demişti ama kimse karaciğer den suphelenmemisti
canım sulu değil.aksine kuru çok canımı yakıyor ve şu anda tüm vücuduma yayılacak gibi görünüyor.iyice kapladı bacaklarımı.çok kaşınıyor.cildiyeye gitmeyi düşünmüyorum.dahiliyeye gitsem daha iyi olacak galiba.bi de bacaklarımda kaşıntı başladığından beri aşırı şişti ödem oldu.bir haftada 3 kilo almış görünüyorum tartıda.napıcam bilmiyorum:(

Back