- 17 Aralık 2014
- 168
- 88
- 43
- 34
merhaba canım bende izmirliyim hangi hastaneye gidiyorsun....Evet canım izmir liyim.aslen gocmenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım bende izmirliyim hangi hastaneye gidiyorsun....Evet canım izmir liyim.aslen gocmenim
canım benimdemiğdem bulanmıyor hiç hamile gibi değilim dahaçok iştahım açıldı ama normalmiş bunlar doktor öyle dedi...Arkadaşlar, 5+2 yani 6.haftamdayım. Mide bulantım hala yok. Mide yanması geçen hafta oluyordu. Çabuk acıkıyordum. Şimdi o da geçti. Sizce mide bulantılarının olmaması normal midir? Hiç yaşamayan var mı? Ya da çok mu erken bekledim??
değerin çok güzel artık bence rahatla biraz kese görünmez daha küçük bi kaç gün sonra anca içi ferah tutmalısın bence artık :)kızlar değerimi şimdi öğrendim
956.9 çıktı
bu değer de kesenin görülmemesi normal mi acaba ? değerim de beklenen de fazla çıkmış
PeKi bu şeyin tekrarlama riski oluyormu yeni gebelikler de..Çok üzüldüm canım diyorum yaa aslında başımıza gelince öğreniyoruz her şeyi daha iyi.Canım gebelik zehirlenmesi diye geçiyor halk dilinde. Tansiyon yüksekliği ve protein kaçağı oluyor. Hem anne hem bebek için çok tehlikeli. Allah kimseye yaşatmasın.
Yatma konusuna gelince benim önceki hamileliğimde kanamalarım olduğu için hep yatarak geçirdim, çok sıkıntılıydı, zor oluyor bütün gün evde. umarım sen yatmak zorunda kalmazsın devamlı.
Yok canım, cuma günü gidicem ben de, inşallah görürüz keseleri.
Cnm kanda 2 gün geçtiğinde 539 çıktı değer, Baktırmadım hiç daha. Ben çok sık ultrasonu doğru bulmuyorum aslında 2 hafta sonraya kendi Dr uma randevum, kalp sesini de duyalım gitmişken diye düşündüm, ama eşim bi baktır dedi yakında bi hastaneye gidicem çarş, ama tabi önceden hiç olumsuz bişey yaşamadım ne kanamam ne başka bi sorunum var rahatım o yüzdencanım gebeliğin hayırlı olsun..öğrendiğin de dr a gittin mi yenimi gideceksin merak ettim benim gibi 5. hafta da gidip keseyi göremeyen var mı diye soruyorum
Şirinyer buca da oturuyorum işyerim kemalpaşa ulucaktaydi.doktorum özel öner sudekan canım.Kasım da şifaya gitmiştim boşuna para zaman emek kaybı oldu ne aşılama tuttu ne de adam akıllı bir şey ogrendimbende İzmirliyim ve bende muhacırım eski göçmenlerden yani kemalpaşadayım sen nerdesin ? dr kime gidiyorsun ?
ecenaz,bende 5. haftasındayım.uyku problemim yok senin gbi sadece kasık ağrısı oluyo arasıra..off çabucak geçse diye haftalar gün sayıyorum :)Canım hayırlı olsun Allah sağlıklı kucagimiza almayi nasip etsin bende hala inanmıyorum ara sira kasik ağrım oluyor birde uyku uyku doyamiyorum sen kaçıncı haftandasin
Nasıl problem canım bende şimdi kan sulandırıcı iğne vuruluyorum düşük tehlikesi olmasın diye.canım hatırlatmak istemezdim afedersin. sadece çocun varmı merak ettim. ben de 35 yaşındayım oğlum 18 aylık yaşım ilerliyor diye hemen yapmak istedim. biraz problemli başladı. Allah bir daha yaşatmasın sana , inşallah bebeğine sağlıklı bi şekilde kavuşursun.
Hakan sabırlı yi çok met ediyorlarbende izmirdeyimçhastane olarak egepol doktorumuda Gökalp bey den yana kullandım ama Egepol hastanesi hakkında iyi şeyler duymadım.sizden bilgisi olan varmı sizce nasıl Egepol hastanesi? ilk hamileliğim olduğundan ve azcık tecrübesizlik var sizin fikirleriniz gerçekten çok önemli benim için kafam karıştı gercekten acaba doğru hastanemi?
Ben geçen hafta ctesi tahlil oldum 713 idi.salı günü kese gözüktü ama kan değerim kaç olmuştu bilemiyorum o gunkızlar moralim çok bozuk
bugün dr a gittik ,alttan baktı kese görünmüyor. Geç döllenme olabilir dedi..Kan testi istedi akşam 8 de çıkıcak sonucu. Çok korkuyorum .Keseyi görebilmek için degerin 2000 binleri geçmesi gerekiyormus
Benimde hic bulantim yok cnm telaslanmaArkadaşlar, 5+2 yani 6.haftamdayım. Mide bulantım hala yok. Mide yanması geçen hafta oluyordu. Çabuk acıkıyordum. Şimdi o da geçti. Sizce mide bulantılarının olmaması normal midir? Hiç yaşamayan var mı? Ya da çok mu erken bekledim??
Çok sevindim bu habere :)canım benimdemiğdem bulanmıyor hiç hamile gibi değilim dahaçok iştahım açıldı ama normalmiş bunlar doktor öyle dedi...
Nasıl bizde çıkmıyor bu çok baskın belirti anlamadım :)Benimde hic bulantim yok cnm telaslanma
merhaba canım bende izmirliyim ben bucada olan tınaztepe hastanesine gidiyorum gökalp beyin iyi olduğunu duymuştum.. hastane hakkında birşey bilmiyorum...bende izmirdeyimçhastane olarak egepol doktorumuda Gökalp bey den yana kullandım ama Egepol hastanesi hakkında iyi şeyler duymadım.sizden bilgisi olan varmı sizce nasıl Egepol hastanesi? ilk hamileliğim olduğundan ve azcık tecrübesizlik var sizin fikirleriniz gerçekten çok önemli benim için kafam karıştı gercekten acaba doğru hastanemi?
Egzama gibi mi peki sulan ma oldu mu yaralarda kuru mu yani.mutlaka git bak canım.ben şimdiye yüz tane doktor gezmiştim senin yerinde olsam.geçen sefer cildiye doktoru doğum lekesi demişti doğurunca geçer demişti ama kimse karaciğer den suphelenmemisti
canım sulu değil.aksine kuru çok canımı yakıyor ve şu anda tüm vücuduma yayılacak gibi görünüyor.iyice kapladı bacaklarımı.çok kaşınıyor.cildiyeye gitmeyi düşünmüyorum.dahiliyeye gitsem daha iyi olacak galiba.bi de bacaklarımda kaşıntı başladığından beri aşırı şişti ödem oldu.bir haftada 3 kilo almış görünüyorum tartıda.napıcam bilmiyorumEgzama gibi mi peki sulan ma oldu mu yaralarda kuru mu yani.mutlaka git bak canım.ben şimdiye yüz tane doktor gezmiştim senin yerinde olsam.geçen sefer cildiye doktoru doğum lekesi demişti doğurunca geçer demişti ama kimse karaciğer den suphelenmemisti