• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
MAŞALLAH cnm benimde 12 aralık son adet günüm.... bende 9 ocakta kan testim 358 idi:)hemen hemen aynıyız:)
Evet aynı gibiyiz, benim sanırım erken döllenme oldu bu ay, yoksa böyle yüksek çıkmazdı. Sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun?

Ben bir fabrikada muhasebede n sorumluyum.ama kurumsal olmadığı için firma çok problemli çalışanlarımız var.maaş stresi beyanname stresi.amann dedim eşim de mali müşavir ofisimiz var çok sıkıldım mi onun yanın da takacağım önemli olan şu düşük tehlikesi kendimi zorlamak istemiyorum yaşımız 33 oldu dolduruncaya kadar 34..başkalarının çocuklarını çok seviyorum çok ta iyi anlaşıyorum allah inşallah bana da anne olma duygusunu yaşatır bu sefer

Inşallah sağ salim bir sıkıntı olmadan kucaginiza alırsınız yavrunuzu :) Dua edeceğim. Benim iş konusunda bir sıkıntım yok çok şükür rahatım, Cumartesi pazar tatil sabah 9 is başı. Öğleden sonra işim bitince çıkıyorum. Ev ile iş yerim arası yürüyerek 2-3 dakika. Düşük tehlikesi falan Yaşamaz isem işten ayrilmam. Yasarsam da sanırım evde çalış der patron muhtemelen. Siz kendinize dikkat edin bol bol yatın canınız sıkılır ise esinizin yanına gidersiniz :)

:KK43: çok üzüldüm canım Allah sabır versin, ben de 5,5 aylık oğlumu ağır preeklampsi nedeniyle kaybettim. Allah bir daha yaşatmasın.
Sağsalim yavruna kavuşursun inşallah. Gönlünü ferah tut, kendini dinleme, stres en büyük düşmanımız. Keyfini çıkarmaya bakalım.
Aynen canım ben de beni stres yapan şeyleri eliyorum hayatımdan..bebeğim e hiç birini yansıtmak istemiyorum sadece kucağıma sağlıkla gelsin istiyorum.9 ay çok uzun bir süre aslında nasıl yatıcam nasıl olcak bilemiyorum is yerimdekiler bile sen yatamazsın canın sıkılır dediler.o dediğin nasıl bir şey canım hiç duymadım ben onu okudum buralarda fakat ne olduğunu bilmiyorum.hepimize bitanem sağlıklı bebisler ile sağlıkla kucagimizda olmaları dilegiyle

Evet aynı gibiyiz, benim sanırım erken döllenme oldu bu ay, yoksa böyle yüksek çıkmazdı. Sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun?
bende aynı şeyi düşündüm cnm çünkü adet tarihimle birlikte 9. gün ovülasyon çift çizgi çıkmıştı....dünde kana baktırdım tekrar 1038 MAŞALLAH şimdilik sorun yok gibi....cuma günü gideceğim cnm sen gittinmi peki?

Inşallah sağ salim bir sıkıntı olmadan kucaginiza alırsınız yavrunuzu :) Dua edeceğim. Benim iş konusunda bir sıkıntım yok çok şükür rahatım, Cumartesi pazar tatil sabah 9 is başı. Öğleden sonra işim bitince çıkıyorum. Ev ile iş yerim arası yürüyerek 2-3 dakika. Düşük tehlikesi falan Yaşamaz isem işten ayrilmam. Yasarsam da sanırım evde çalış der patron muhtemelen. Siz kendinize dikkat edin bol bol yatın canınız sıkılır ise esinizin yanına gidersiniz :)
Çok sorun olmazsa rahat isen tabiki en güzeli çalışmak.ama benim işyerim 35+35 günde 70 km yapıyordum.sabah 8 akşam 6 eve 7.30 ta filan geliyorum.beslenme me filan çok dikkat edemedim isyerimdeyken hele bir ara servis yoktu 4 kez araç degistiriyodum. Ama yaz di o zaman şimdi servis var ama gene acaba bir şey olurmu korkusu yüzünden bıraktım işi zaten niyetim vardı is bakıyordum sebep oldu bebeğim.ters bir şey olunca sen gezdin yatmadın işi bırakmadın da diyolar madem öyle alın işte evdeyim şimdi diyebilirim de.sanki bilerek insan bebeğini kaybetmek istermiş gibi davranilincada doktor da düşük belirtisi bunlar deyince hemen istifa ettim.kalp atışları nı duysak filan dedi eşim.yaa duymadan düşerse kendimi suçlamak istemiyorum ben deyince.hiç bir şey diyemedi

Aynen canım ben de beni stres yapan şeyleri eliyorum hayatımdan..bebeğim e hiç birini yansıtmak istemiyorum sadece kucağıma sağlıkla gelsin istiyorum.9 ay çok uzun bir süre aslında nasıl yatıcam nasıl olcak bilemiyorum is yerimdekiler bile sen yatamazsın canın sıkılır dediler.o dediğin nasıl bir şey canım hiç duymadım ben onu okudum buralarda fakat ne olduğunu bilmiyorum.hepimize bitanem sağlıklı bebisler ile sağlıkla kucagimizda olmaları dilegiyle
Canım gebelik zehirlenmesi diye geçiyor halk dilinde. Tansiyon yüksekliği ve protein kaçağı oluyor. Hem anne hem bebek için çok tehlikeli. Allah kimseye yaşatmasın.
Yatma konusuna gelince benim önceki hamileliğimde kanamalarım olduğu için hep yatarak geçirdim, çok sıkıntılıydı, zor oluyor bütün gün evde. umarım sen yatmak zorunda kalmazsın devamlı.

bende aynı şeyi düşündüm cnm çünkü adet tarihimle birlikte 9. gün ovülasyon çift çizgi çıkmıştı....dünde kana baktırdım tekrar 1038 MAŞALLAH şimdilik sorun yok gibi....cuma günü gideceğim cnm sen gittinmi peki?
Yok canım, cuma günü gidicem ben de, inşallah görürüz keseleri.

Ben bir fabrikada muhasebede n sorumluyum.ama kurumsal olmadığı için firma çok problemli çalışanlarımız var.maaş stresi beyanname stresi.amann dedim eşim de mali müşavir ofisimiz var çok sıkıldım mi onun yanın da takacağım önemli olan şu düşük tehlikesi kendimi zorlamak istemiyorum yaşımız 33 oldu dolduruncaya kadar 34..başkalarının çocuklarını çok seviyorum çok ta iyi anlaşıyorum allah inşallah bana da anne olma duygusunu yaşatır bu sefer[/QUOT
Kızım doğumda ex oldu oğlum da bir gün kuvezde yasayabildi
canım hatırlatmak istemezdim afedersin. sadece çocun varmı merak ettim. ben de 35 yaşındayım oğlum 18 aylık yaşım ilerliyor diye hemen yapmak istedim. biraz problemli başladı. Allah bir daha yaşatmasın sana , inşallah bebeğine sağlıklı bi şekilde kavuşursun.

K kaderim35 neler yaşamışsın canım ya kesinlikle iş stresine girme bencede yat dinlen bol bol hiç çbirşey önemli değil senin sağlığından bebişin sağlığından Allah birdaha yanı şeyleri yaşatmasın kimseyede çok zordur ya sağlıcakla kucağına alırsın inş. bebişini hepimiz tabi....

Canım benim de hemen hemen aynı zamanlara geliyor doğum. En son ne zaman keseyi gördü doktor. Ben de bu hafta gideceğim kalp atışı için. 6 Ocakta sadece keseyi gördü o yüzden tedirginim ve soruyorum canım :KK17::KK17::KK17:
benim 3 ocakta gördü keseyi canım.. hatta kalp atışını duyamaz mıyım diye sordum daha çok erken dedi.iki hafta sonra çağırdı,cumartesi gidicem inşallah.. niye tedirgin oluyorsun ki kalp atışlarını duymadığın için mi eğer o yüzdense zaten erken oluyor kendini yıpratma bence..ben elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum zor olsa da :)

kızlar moralim çok bozuk :KK61:
bugün dr a gittik ,alttan baktı kese görünmüyor. Geç döllenme olabilir dedi..Kan testi istedi akşam 8 de çıkıcak sonucu. Çok korkuyorum .Keseyi görebilmek için degerin 2000 binleri geçmesi gerekiyormus :KK43:

bugün dr a gittik ,alttan baktı kese görünmüyor. Geç döllenme olabilir dedi..Kan testi istedi akşam 8 de çıkıcak sonucu. Çok korkuyorum .Keseyi görebilmek için degerin 2000 binleri geçmesi gerekiyormus :KK43:
dur bakalım endişe etme dr dinle sen ne kadar panik yaparsan bebeğin etkilenir unutma sakın en son değerin kaçtı ki ?

Canım moralini bozma, kaç çıkmıştı daha önce sonucun? Bebeğin etkilenir bak, sonra boşa üzüldüm diye üzülürsün.

sat kactı ?

satım 8 aralık
ocak 5 te kan testinde 17;4 çıkmıştı
düşünmeden alamıyorum kendimi durup durup ağlıyorum .:KK42:

Bebegimizi kaybettik... :( kimyasal gebelik gecirdim. Hislerim dogruymus.bebegim buyumemis. Az bir kanama ile dr.a gittim. Dusuk olmus.

Back