• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Valla ben ilk defa bu kadar yorgun olduğumu hissediyorum.sürekli uyukluyorum..Canım tatlı çekiyor ekşi çekiyor..aslında ne çektiğini bende bilmiyorum.fare gibi dolaptayim nefsimi bastırmaya yer arıyorum.

ben normalde de canı sürekli bir şey isteyen bir tip olduğum için aşermek midir bu bilmiyorum..dün gece sadece 4 saat uyuyabildim.o arada da rüyamda çikolatalı süt içtiğimi görmüştüm okula giderken ilk işim süt almak oldu..ama genel olarak iştahım azaldı zaten sürekli midem bulanıyor...

merhaba dün test yaptım 2 kez ikisi de silik de olsa çıktı bugün kan verdim sat 1/12/2014 hayırlısı bakalım bir kızım var 19 aylık

Özel bir şirkette proje kontrol mühendisliği yapıyorum. Normalde işim genelde masa başında lakin ayda bir iş güvenliği için sahaya çıkıyorum. Six ne işle mesguldunuz?
Ben bir fabrikada muhasebede n sorumluyum.ama kurumsal olmadığı için firma çok problemli çalışanlarımız var.maaş stresi beyanname stresi.amann dedim eşim de mali müşavir ofisimiz var çok sıkıldım mi onun yanın da takacağım önemli olan şu düşük tehlikesi kendimi zorlamak istemiyorum yaşımız 33 oldu dolduruncaya kadar 34..başkalarının çocuklarını çok seviyorum çok ta iyi anlaşıyorum allah inşallah bana da anne olma duygusunu yaşatır bu sefer

Ben pcos hastasiyim canım doktorlar tedavi ile olur dediler hep bebek için.6.5 senelik evliyim aşılama ile gebe kaldım çoğul gebelik 6 izdi.doktorum 2 bıraktı en son.6 aylıkken koleastaz yüzünden erken doğum oldu.geçen sene kendiliğinden hamile kaldım kan değerlerim katlamadı kürtaj oldum mecbur.kasım da aşılama başka bir hastanede oldum.kendiliğinden hamile kalabildigim halde nedense tutmadı.hatta doktorun hemşiresi bile dedi bende aşılama oldum olmadı sonra kendiliğinden kaldım diye.aşılama tutmayınca doktor bana tekrar doğum kontrol hapı iç obur ay gel deyince huylandım açıkçası.zaten adet problemim var.hamile kalacam diye yırtınıyorum.eski doktoruma gittim bi de tüp merkezine iki doktor da sende problem yok boşuna hormon yemişin bu değerlerle ben aşılama yapmam sorun eşinin değerleri.bide 4 tane yumurtan var deyince.biz acil kürlere başladık.ben havuç incir eşime keçiboynuzu kürü uyguladık hemen hamile kaldım işte bu ay.ondan panikliyorum elimde değil.doktorum istemedi tahlil geçen hafta kese gözüktü.ama ben ya katlamazsa diye kendi kendime kontrol etme içgüdüsü işte ne bilim canım yaa..amma konuştum
canım 6 aylıkken ikizler doğdu dedin ya. Kuveze mi aldılar şu an sağlıkları nasıl kaç yaşındalar ?

ben normalde de canı sürekli bir şey isteyen bir tip olduğum için aşermek midir bu bilmiyorum..dün gece sadece 4 saat uyuyabildim.o arada da rüyamda çikolatalı süt içtiğimi görmüştüm okula giderken ilk işim süt almak oldu..ama genel olarak iştahım azaldı zaten sürekli midem bulanıyor...
Kimi insan öyle oluyormuş canım mide bulantısı çok şiddetli ilk 3 ay kilo kaybedenler oluyormuş.ama doktor önemli değil dedi.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım randevum cuma günü İNŞALLAH keseyi görürüz ve sağlıklı bir gebelik olur hepimiz için........

inşallah canım.
merhaba hatunlar,bende 5 haftalık gebeyim.geçen cuma kesemizi gördük çok şükür.20 ocakda da kalp atışlarını duyacağım inşallah.bende şuana kadar adet gecikmesi hariç hiçbir gebelik belirtisi olmadı.

inşallah canım.
merhaba hatunlar,bende 5 haftalık gebeyim.geçen cuma kesemizi gördük çok şükür.20 ocakda da kalp atışlarını duyacağım inşallah.bende şuana kadar adet gecikmesi hariç hiçbir gebelik belirtisi olmadı.
BİZ BURDA BERABERİZ İNŞALLAH KUZUM:))))

inşallah canım.

hayırlı olsun cnm.. hoş geldin aramıza

inşallah canım.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah..

Benim de bugün detaylı tahlillerim temiz çıktı çok şükür.
Cuma günü kontrole gidicem, inşallah keseyi görürüz. Aslında kalbini duysak ne güzel olurdu ama bu da tam hayal oldu :D

Ben pcos hastasiyim canım doktorlar tedavi ile olur dediler hep bebek için.6.5 senelik evliyim aşılama ile gönderendım çoğul gebelik 6 izdi.doktorum 2 bıraktı en son.6 aylıkken koleastaz yüzünden erken doğum oldu.geçen sene kendiliğinden hamile kaldım kan değerlerim katlamadı kürtaj oldum mecbur.kasım da aşılama başka bir hastanede oldum.kendiliğinden hamile kalabildigim halde nedense tutmadı.hatta doktorun hemşiresi bile dedi bende aşılama oldum olmadı sonra kendiliğinden kaldım diye.aşılama tutmayınca doktor bana tekrar doğum kontrol hapı iç obur ay gel deyince huylandım açıkçası.zaten adet problemim var.hamile kalacam diye yırtınıyorum.eski doktoruma gittim bi de tüp merkezine iki doktor da sende problem yok boşuna hormon yemişin bu değerlerle ben aşılama yapmam sorun eşinin değerleri.bide 4 tane yumurtan var deyince.biz acil kürlere başladık.ben havuç incir eşime keçiboynuzu kürü uyguladık hemen hamile kaldım işte bu ay.ondan panikliyorum elimde değil.doktorum istemedi tahlil geçen hafta kese gözüktü.ama ben ya katlamazsa diye kendi kendime kontrol etme içgüdüsü işte ne bilim canım yaa..amma konuştum
Anladim canim rabbim inşallah bebeginide senide birbirinize kavusturur sorunsuz bi sekilde rabbim cok buyuk o nasil isterse o olur korkma onu sana nasip eden gonderen rabbim ins kucana almayida nasip eder

Anladim canim rabbim inşallah bebeginide senide birbirinize kavusturur sorunsuz bi sekilde rabbim cok buyuk o nasil isterse o olur korkma onu sana nasip eden gonderen rabbim ins kucana almayida nasip eder
Âmin canım..hiç kimseyi aratmasin Allah im..herkes kolaylıkla mis kokulularina kavuşsun..sağlıkla kulaklarına alsın..

Benim de bugün detaylı tahlillerim temiz çıktı çok şükür.
Cuma günü kontrole gidicem, inşallah keseyi görürüz. Aslında kalbini duysak ne güzel olurdu ama bu da tam hayal oldu :D
CNM SON ADET TARİHİN NEYDİ ACABA ....HAYIRLI UĞURLU OLSUN BU ARADA....

Kızım doğumda ex oldu oğlum da bir gün kuvezde yasayabildi
:( çok üzüldüm canım Allah sabır versin, ben de 5,5 aylık oğlumu ağır preeklampsi nedeniyle kaybettim. Allah bir daha yaşatmasın.
Sağsalim yavruna kavuşursun inşallah. Gönlünü ferah tut, kendini dinleme, stres en büyük düşmanımız. Keyfini çıkarmaya bakalım.

14 Aralık sat. ama değerim adete bir gün kala cuma günü 312 çıktı, o yüzden keseyi görürüz diye düşünüyorum.
MAŞALLAH cnm benimde 12 aralık son adet günüm.... bende 9 ocakta kan testim 358 idi:)hemen hemen aynıyız:)

Back