• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende keseyi gördüm canım iç gebelik va işte.kalp atışlarını yarın duyarız diye umuyoruz
C
9.hafta da daha net duyuluyor o zaman hımm..bugün ben gene sağlık olacağına verdim kan çok merak ediyorum katlanmasını istiyorum çünkü.geçen sene katlamamıştı.
Seninki ne durumda canim sen duydunmu neden kan verceksin

Kızlar günaydın, bu sabah kontrolüm vardı. Minik fasulyenin kalp atışlarını gördük.. 6.58 mm olmuş kendileri :) pek bir sevindik bu sabah aldığımız haberlere, çok güzel yere yerleşmiş rahimde
hayırlı olsun canım ne güzel..bende yarın gidicem inşallah bende duyarım miniğin kalp atışlarını

Merhabalar,
Ben de katıldım aranıza. Hepimize sağlıklı bir gebelik süreci geçirmemizi, kolay doğum yapabilmemizi nasip etsin Rabbim :anneadayı::KK3:

C

Seninki ne durumda canim sen duydunmu neden kan verceksin
Ben pcos hastasiyim canım doktorlar tedavi ile olur dediler hep bebek için.6.5 senelik evliyim aşılama ile gebe kaldım çoğul gebelik 6 izdi.doktorum 2 bıraktı en son.6 aylıkken koleastaz yüzünden erken doğum oldu.geçen sene kendiliğinden hamile kaldım kan değerlerim katlamadı kürtaj oldum mecbur.kasım da aşılama başka bir hastanede oldum.kendiliğinden hamile kalabildigim halde nedense tutmadı.hatta doktorun hemşiresi bile dedi bende aşılama oldum olmadı sonra kendiliğinden kaldım diye.aşılama tutmayınca doktor bana tekrar doğum kontrol hapı iç obur ay gel deyince huylandım açıkçası.zaten adet problemim var.hamile kalacam diye yırtınıyorum.eski doktoruma gittim bi de tüp merkezine iki doktor da sende problem yok boşuna hormon yemişin bu değerlerle ben aşılama yapmam sorun eşinin değerleri.bide 4 tane yumurtan var deyince.biz acil kürlere başladık.ben havuç incir eşime keçiboynuzu kürü uyguladık hemen hamile kaldım işte bu ay.ondan panikliyorum elimde değil.doktorum istemedi tahlil geçen hafta kese gözüktü.ama ben ya katlamazsa diye kendi kendime kontrol etme içgüdüsü işte ne bilim canım yaa..amma konuştum

Ayy ya heyecandan bir tuhaf oldum :D Saat 16:30 da doktor randevum var şuan isteyim çalışıyorum neyse ki vakit böyle çabuk geçiyor :D

Ayy ya heyecandan bir tuhaf oldum :D Saat 16:30 da doktor randevum var şuan isteyim çalışıyorum neyse ki vakit böyle çabuk geçiyor :D
Valla ben şimdi evdeyim.perşembe işi bıraktım.evde de sizin sayenizde zaman geçiyor..yeni yeni insanlarla konuşmak kafamı dağıtıyor bana iyi geliyor hem de çoookkkk iyi geliyor :)

Valla ben şimdi evdeyim.perşembe işi bıraktım.evde de sizin sayenizde zaman geçiyor..yeni yeni insanlarla konuşmak kafamı dağıtıyor bana iyi geliyor hem de çoookkkk iyi geliyor :)

Ben işten ayrılamam iskolik bir insanım çünkü :) zaten sabahtan beri araba üzerinde dolaşıp duruyorum :d psikopat bir iş arkadaşım var sabahtan beri yok kayacaksin dikkat et yavaş yürü şunu ye bunu ye diye başımın etini yedi :KK47:

Kızlar günaydın, bu sabah kontrolüm vardı. Minik fasulyenin kalp atışlarını gördük.. 6.58 mm olmuş kendileri :) pek bir sevindik bu sabah aldığımız haberlere, çok güzel yere yerleşmiş rahimde
hayırlı uğurlu olsun cnm... allah bizede nasip etsin inşallah o atışları duymayı

Cok sevindim canim gozyn aydin.darisi bizxim basimiza olsun insallah.

bugün benim de 15.50de randevum var çok heyecenalıyım bebiş ne durumda çok merak ediyorum..

Canlar
bugun mercimegimle doktora gittik ikinci kanimizi verdik ilkinde hcg 297 idi gecen hafta bugun 3529 cikti ama kese gorunmedi karindan alttanda bn bktrmak istemedim biraz kiloluyum acaba ondan mi gorunmedi ki diye dusundum bide devlet hastanesinde bktrdim henuz doktrumuz yok cihazda kotuydu acaba ondan mi diye dusunup duruyorum :(

kızlaar bakın burda ne diyor:) belki duyarız kalp atışlarını :)

Önümüzdeki 32 gün bebeğin kol ve bacak gelişimi için çok önemlidir. Birkaç saat içinde bebeğin kollarını oluşturacak tomurcuk birdenbire görünecektir. Göremesenizde bebeğinizin kalbinin attığını söyleyebiliriz. Gün içindeki dinlenme zamanlarını planlayarak yorgunluğunuz ile baş edebilirsiniz. Planlı günlük yaşam sizi yorgunluktan uzak tutacaktır.

Ben işten ayrılamam iskolik bir insanım çünkü :) zaten sabahtan beri araba üzerinde dolaşıp duruyorum :d psikopat bir iş arkadaşım var sabahtan beri yok kayacaksin dikkat et yavaş yürü şunu ye bunu ye diye başımın etini yedi :KK47:
Ne işi ile uğraşıyorsun canım.Dikkat et.bana seyahat yasak olduğu için paşa paşa evdeyim yatiyorum

Canlar
bugun mercimegimle doktora gittik ikinci kanimizi verdik ilkinde hcg 297 idi gecen hafta bugun 3529 cikti ama kese gorunmedi karindan alttanda bn bktrmak istemedim biraz kiloluyum acaba ondan mi gorunmedi ki diye dusundum bide devlet hastanesinde bktrdim henuz doktrumuz yok cihazda kotuydu acaba ondan mi diye dusunup duruyorum :KK43:
Benim alttan bakıldı canım keseyi öyle gördük.

kızlaar bakın burda ne diyor:) belki duyarız kalp atışlarını :)

Önümüzdeki 32 gün bebeğin kol ve bacak gelişimi için çok önemlidir. Birkaç saat içinde bebeğin kollarını oluşturacak tomurcuk birdenbire görünecektir. Göremesenizde bebeğinizin kalbinin attığını söyleyebiliriz. Gün içindeki dinlenme zamanlarını planlayarak yorgunluğunuz ile baş edebilirsiniz. Planlı günlük yaşam sizi yorgunluktan uzak tutacaktır.
Valla ben ilk defa bu kadar yorgun olduğumu hissediyorum.sürekli uyukluyorum..Canım tatlı çekiyor ekşi çekiyor..aslında ne çektiğini bende bilmiyorum.fare gibi dolaptayim nefsimi bastırmaya yer arıyorum.

Ne işi ile uğraşıyorsun canım.Dikkat et.bana seyahat yasak olduğu için paşa paşa evdeyim yatiyorum

Özel bir şirkette proje kontrol mühendisliği yapıyorum. Normalde işim genelde masa başında lakin ayda bir iş güvenliği için sahaya çıkıyorum. Six ne işle mesguldunuz?

Back