Canım ben bebek yağı kullanıyordum. Şimdi lieraca gecicem bugün netten sipariş verdim. Doktorum da onu önerdi. İnsallah çatlamadan bitiririz doğumları :)Anneler merhaba daha önce konusuldumu bilmiyorum takip edemiuorum saat farkı dolayısıyla. Sorum şu ki şimdiden çatlaklar için önlem almaya başladınız mı? Herhangi bişey kullanıyormusunuz? Acaba be yapmalı engel olmak (ya da en aza indirmek için) arastıran bilen varsa help me:)
Ben devlette yaptirdim 15 gun sonra dediler ama bir hafta sonra internettn baktigimdacikmistiSonuç hakkında yardimci olamayacağım ama ikili test sonucu kaç günde çıkıyor cevaplayabilir misin?
Umarım... Paikolojimi bozar fazlasıyla cok takıntılıyım. Önce sağlık mutlaka ama bu ayrıntılarda önemli. Bu jeli nasıl kullanıyorsun? Duşlarda mı günlük mü vs?Canım ben bebek yağı kullanıyordum. Şimdi lieraca gecicem bugün netten sipariş verdim. Doktorum da onu önerdi. İnsallah çatlamadan bitiririz doğumları :)
Günde bir kez canım. İnsallah dediğin gibi önce sağlık tabiki ama. Vücutta onemli :)Umarım... Paikolojimi bozar fazlasıyla cok takıntılıyım. Önce sağlık mutlaka ama bu ayrıntılarda önemli. Bu jeli nasıl kullanıyorsun? Duşlarda mı günlük mü vs?
Cnm dr nerde ıst daysal adres yazsan bi dr bulamadımGünaydın canım benim doktorum 3haftada bir kesin gel kontrole diyot. Sağolsun çok iyi bir doktorum var. Kızımdada hep aynı doktora gittim şimdide gidiyorum. Ayrıca 7.aydan sonra 2haftada bir 8.aya kadar, 8.aydan doğuma kadar haftada bir Son zamanlar da 2günde bir gidiyorum hatta doktorum kendisi hep arıyor kontrolden önce.
Harika bunlar güle güle giysin
Cnm senin dr nerde riskli gebeligim bi adres vermenin mumkunmubende 300 tl aldım cnm gürgen ağaç plastikleri 200-250 tl bundan çok aradım 450 civarıydı piyasada ben eskidiji yenibosnadan aldım 380 tl dedi en son pazarlık ede ede 300 tl nakit verdi..
Afiyet olsun o zaman :))). Cnm onu yazan bndimm) çok sağol.yazdiktan iki gün sonra buldum bi kilo yedim resmen ) 2 gün önce de pazardan aldim bizimbburda var yani artikk heryerdee
[QUOTEe_city, post: 39985092, member: 74408"]Ay bnde heycanla bekliyorum doktora gitmeyi ve cinsiyetini ogrenmeyi
Hep ruyamda erkek bebek goruyorum ama bakalim ne olucak.bi tane oglum var zaten hayirlisi
13+2 olduk bugun
26 sinda doktora gidicem 14+5 olur ve buyuk ihtimalle cinsiyet belli olur heralde.
Cok sekermis cicilerinizBakın kızlar yeni cicimiz
Ya ben bulantidan halsizliktwn gicbi is yapmiyorum oturuyorum butun gungünaydın bende öyleyim cnım akşam erkek uyuyorum ben ondan mı acaba dedim dün akşam daha geç uyumaya çalıştım ama yine 4 kez falan uyandım gece
aminn . hayırlısıyla büyük olasılıkla erkek dedi doktorumBenim 16 idi dün kızım olacağını öğrendim. Hcg değeri cinsiyette tutmuyor canım forumlarda çok baktım. Allah gönlüne göre versin
Benim doktorum bahçelievler haznedarda koskoca Medicana hastanesinin karşısında özel bir klinik hastane değil yani sadece doğum için anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor. Açık adresi şuan aklımda değil öğreneyim yazarım sana canım.Cnm dr nerde ıst daysal adres yazsan bi dr bulamadım
Benim doktorum bahçelievler haznedarda koskoca Medicana hastanesinin karşısında özel bir klinik hastane değil yani sadece doğum için anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor. Açık adresi şuan aklımda değil öğreneyim yazarım sana canım.[/QUOTE Tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?