2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Anneler merhaba daha önce konusuldumu bilmiyorum takip edemiuorum saat farkı dolayısıyla. Sorum şu ki şimdiden çatlaklar için önlem almaya başladınız mı? Herhangi bişey kullanıyormusunuz? Acaba be yapmalı engel olmak (ya da en aza indirmek için) arastıran bilen varsa help me:)

Anneler merhaba daha önce konusuldumu bilmiyorum takip edemiuorum saat farkı dolayısıyla. Sorum şu ki şimdiden çatlaklar için önlem almaya başladınız mı? Herhangi bişey kullanıyormusunuz? Acaba be yapmalı engel olmak (ya da en aza indirmek için) arastıran bilen varsa help me:)
Canım ben bebek yağı kullanıyordum. Şimdi lieraca gecicem bugün netten sipariş verdim. Doktorum da onu önerdi. İnsallah çatlamadan bitiririz doğumları :)

Canım ben bebek yağı kullanıyordum. Şimdi lieraca gecicem bugün netten sipariş verdim. Doktorum da onu önerdi. İnsallah çatlamadan bitiririz doğumları :)
Umarım... Paikolojimi bozar fazlasıyla cok takıntılıyım. Önce sağlık mutlaka ama bu ayrıntılarda önemli. Bu jeli nasıl kullanıyorsun? Duşlarda mı günlük mü vs?

Umarım... Paikolojimi bozar fazlasıyla cok takıntılıyım. Önce sağlık mutlaka ama bu ayrıntılarda önemli. Bu jeli nasıl kullanıyorsun? Duşlarda mı günlük mü vs?
Günde bir kez canım. İnsallah dediğin gibi önce sağlık tabiki ama. Vücutta onemli :)

kızlar benim 2li tarama testimde
hCG(T1) 1.65 çıkmışş........ kızmı erkekmi sizce değerlerime göre ???????

Günaydın canım benim doktorum 3haftada bir kesin gel kontrole diyot. Sağolsun çok iyi bir doktorum var. Kızımdada hep aynı doktora gittim şimdide gidiyorum. Ayrıca 7.aydan sonra 2haftada bir 8.aya kadar, 8.aydan doğuma kadar haftada bir Son zamanlar da 2günde bir gidiyorum hatta doktorum kendisi hep arıyor kontrolden önce.
Cnm dr nerde ıst daysal adres yazsan bi dr bulamadım

Benim doktor mumkun degil bu haftalarda hissetmezsin dedi bende gobusu dinlemedim o gunden beri. Ilk bebis. Bide masallah herkesin bebesi hareketli masallah benimki baya baya toto üstü oturuyodu. Sirti dönük. Eli basinin ustunde. Bi elinde sigarasi eksik :KK12: tövbe tövbe. :KK45:Cikolatada yedim ama pek hareketli degil cinsiyeti de goremedik. Babasi gibi uyusuk :KK47:

[QUOTEe_city, post: 39985092, member: 74408"]Ay bnde heycanla bekliyorum doktora gitmeyi ve cinsiyetini ogrenmeyi
Hep ruyamda erkek bebek goruyorum ama bakalim ne olucak.bi tane oglum var zaten hayirlisi
13+2 olduk bugun
26 sinda doktora gidicem 14+5 olur ve buyuk ihtimalle cinsiyet belli olur heralde[/QUOTE]
canim bende 13 haftalik 3 günlük hamileyim bugün aradılar çok şükür ikili testimin sonucu iyi çıkmış 16 haftalik ken gelince test yapılacak dedi

bende 300 tl aldım cnm gürgen ağaç plastikleri 200-250 tl bundan çok aradım 450 civarıydı piyasada ben eskidiji yenibosnadan aldım 380 tl dedi en son pazarlık ede ede 300 tl nakit verdi..
Cnm senin dr nerde riskli gebeligim bi adres vermenin mumkunmu

[QUOTEe_city, post: 39985092, member: 74408"]Ay bnde heycanla bekliyorum doktora gitmeyi ve cinsiyetini ogrenmeyi
Hep ruyamda erkek bebek goruyorum ama bakalim ne olucak.bi tane oglum var zaten hayirlisi
13+2 olduk bugun
26 sinda doktora gidicem 14+5 olur ve buyuk ihtimalle cinsiyet belli olur heralde.

Burda 2 li test yaptirmayan bi benim galiba zaten
Guzel cikmasina sevindim cnm[/QUOTE]

günaydın bende öyleyim cnım akşam erkek uyuyorum ben ondan mı acaba dedim dün akşam daha geç uyumaya çalıştım ama yine 4 kez falan uyandım gece
Ya ben bulantidan halsizliktwn gicbi is yapmiyorum oturuyorum butun gun
Heralde ondan dolayi yorulmuyorum ve uyuyamiyoeum bu sefer

Slm kizlarrr buda bizim minigimiz 12.haftada erkek dun gittigimizde %80 kiz dedi dr sizce ne olabilir tahminde bulunabilirmisiniz ?
20150316_200426.webp

Cnm dr nerde ıst daysal adres yazsan bi dr bulamadım
Benim doktorum bahçelievler haznedarda koskoca Medicana hastanesinin karşısında özel bir klinik hastane değil yani sadece doğum için anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor. Açık adresi şuan aklımda değil öğreneyim yazarım sana canım.

Benim doktorum bahçelievler haznedarda koskoca Medicana hastanesinin karşısında özel bir klinik hastane değil yani sadece doğum için anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıyor. Açık adresi şuan aklımda değil öğreneyim yazarım sana canım.[/QUOTE Tsk ederim

Back
X