kızlar benim 2li tarama testimde
hCG(T1) 1.65 çıkmışş........ kızmı erkekmi sizce değerlerime göre ???????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim 2li tarama testimde
hCG(T1) 1.65 çıkmışş........ kızmı erkekmi sizce değerlerime göre ???????
Teşekkürler canım inş sağlıkla giydiririzHarika bunlar güle güle giysin
Canim düşügun icin çok üzüldüm sebebi belli mi neden dustu. Cnm onla alakasi yok tecrübeyle sabit.benim 18 haftalık dusugm var ikili testte beta 100 kusurdu erkekti.bunda 46 bu da erkek.ilgisi yok yaniii takilma ona cnmm
Canım günaydın. Böyle 18 haftalık düşüktemi oluyor kocaman bebek 4.5aylık bebiştemi düşüyor ya ben böyle büyük haftalıklarda bebiş kaybedenleri duyunca çok üzülüyorum. Bende 7 haftalıkken düşük yapmıştım seninki bayağı büyümüş Ayyy içim çok kötü oldu. Allah sabır versin geçmiş olsun. Allah kimseye yaşanmasın. Neden düşük yaptın sebebi bellimi? Ben 20. Hafta olmadan hiçbirşey almayacağım nazar değmesinden çok korkuyorum. Şimdi bide herkes erkek bekliyor malum bir kızım var oyüzden doktor erkeğe benziyor dedi ama kimseye söylemedim çevremde kıskananları görüyorum korkuyorum açıkçası. Cnm onla alakasi yok tecrübeyle sabit.benim 18 haftalık dusugm var ikili testte beta 100 kusurdu erkekti.bunda 46 bu da erkek.ilgisi yok yaniii takilma ona cnmm
evet bana bizzat göstermişti ve %99 demişti. hatta burada paylaşmıştım tabloya da erkek olarak işlensin diye. o kadar netti. ne olduysa 16. haftamda işler değişti cnm. çok değişik oluyor insan böyle olunca...
Anneler merhaba daha önce konusuldumu bilmiyorum takip edemiuorum saat farkı dolayısıyla. Sorum şu ki şimdiden çatlaklar için önlem almaya başladınız mı? Herhangi bişey kullanıyormusunuz? Acaba be yapmalı engel olmak (ya da en aza indirmek için) arastıran bilen varsa help me:)
Bnm yasadıgım yer fazlasıyla nemli bütün ürünlerede rahatlıkla ulasabılırım ama eb saglıklısını arıyor ınsan en işe yarayanı..umarım benimde olmaz gözun hep karnımda daha buyumedenburada hava o kadar kuru ki banyo sonrası tüm vücut kremleniyorum. doktor palmersin bi kremini önerdi kakao yağlı.. ama sanki çok etkili değil kıvamı vazelin gibi çok hızlı emiliyor.. mustelanın bebe losyonu vardı bi de o çok iyi geldi, mustelanın çatlak önleyici kremini burada bulabilirsem alacağım.. lierac var mı hiç bakmadım.. oğlumda lierac kullanmıştım ama hiç düzenli kullanmadım, hiç çatlağım olmadı çokşükür maşallah..
Canım günaydın. Böyle 18 haftalık düşüktemi oluyor kocaman bebek 4.5aylık bebiştemi düşüyor ya ben böyle büyük haftalıklarda bebiş kaybedenleri duyunca çok üzülüyorum. Bende 7 haftalıkken düşük yapmıştım seninki bayağı büyümüş Ayyy içim çok kötü oldu. Allah sabır versin geçmiş olsun. Allah kimseye yaşanmasın. Neden düşük yaptın sebebi bellimi? Ben 20. Hafta olmadan hiçbirşey almayacağım nazar değmesinden çok korkuyorum. Şimdi bide herkes erkek bekliyor malum bir kızım var oyüzden doktor erkeğe benziyor dedi ama kimseye söylemedim çevremde kıskananları görüyorum korkuyorum açıkçası
Bnm yasadıgım yer fazlasıyla nemli bütün ürünlerede rahatlıkla ulasabılırım ama eb saglıklısını arıyor ınsan en işe yarayanı..umarım benimde olmaz gözun hep karnımda daha buyumeden
tmm cnm özelden yazıyorum şimdi.. iyi şeyler düşün iyi olsun..Cnm senin dr nerde riskli gebeligim bi adres vermenin mumkunmu
o zaman lierac phytolastil gel var, ondan tavsiye ederim. ya da mustela.. mustela ürünleri bebek için de ayrıca emzirirken kullanacağımız göğüs ucu çatlak engelleyici kremi de çok iyi...
evet ya bana başta erkek diyince inanmadım ben çin takviminde nuba göre sonra yüzük falında ve hatta beniz hiç tanımayanlar bile kızın olcak diyince doktorda erkek diye işaretleyince çok şaşırdım ve hala dönücegine inaniyorumda ondan dikkatimi çekti mesajin gerçi saglıklı olsun öncelik o ama kesinleşmeside insanı rahatlatıyordur heralde
evet canım anneler için bence zor da, neticede aklında bi şekilde oğlum olacak diye oluşuyor bunun kız erkek istemekle de ilgisi yok, o yüzden en iyisi 16dan sonra öğrenmek...