2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dun karnim tas gibi oldu cok agridi sanki nefesm iceri gitmiyo nedn bilmiyorm :KK43:( bulantm icin doktr bu tahlili yaptrdi bunlar nedr sornmu var :KK43:((((((?????
dr bekle hiç anlamam bu işlerden belki bi hemşire çıkarsa yorumlar yada netten bakabilirsin ne anlama geldiklerine.. Aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun..

Dun karnim tas gibi oldu cok agridi sanki nefesm iceri gitmiyo nedn bilmiyorm :KK43:( bulantm icin doktr bu tahlili yaptrdi bunlar nedr sornmu var :KK43:((((((?????
Canım enfeksiyon çıkmış sanırım idrarında yanıltmim seni ama. Bol bol su iççç. Bol miktarda bakteri görülmüş. Dikat etmelisn. Çamaşırlarını ütüle canım ;)

Dun karnim tas gibi oldu cok agridi sanki nefesm iceri gitmiyo nedn bilmiyorm :(( bulantm icin doktr bu tahlili yaptrdi bunlar nedr sornmu var :(((((((?????

Bakteri görünüyor ama mikrop fln kapmış olabilirsin, tabi dr. ne dicek o önemli.

Banada ordaki görevli söyledi boy olduğu ki aldımda aynen öyle. Bi dene istersen üstüne en güzeli
denedim canım hepsini denedm, düdük gibi oldu:) ben dar paça olanlara baktım diğerlerini giyemem.dar paçalar çok kısa oldu.. bence aynı pantolondan bahsetmiyoruz.. :)) bu hafta tekrar gidicem.

Ben g
Ben gebeliğin başında yaşadım enfeksiyon senin değerlerde ona benziyor. Sık sık idrara çıkma, yanma, pembe akıntı gibi şikayetlerin var mı? Kültür sonucuna göre antiniyotik önerecektir doktor mutlaka kullanmalısın! Birde ben üroloğa gitmiştim bol bol c vitamini içeren besinler ye, portakal suyu iç dedi idrarın phını düşüyormuş!

Sen bi de kızların reyonunu görmeliydin içim gitti, kız annişleri çok şanslısınız :KK66:
dun esimede soyledim bunu, erkege hamileydim kiz reyonu doluydu simdi kiza hamileyim erkek reyonu dolu kiza alicak bisey bulamadim diye. :) bence biraz biz olmayana kayiyoruz gibi

arkadaşlar ben aldıklarınız kaçırıyorum...geri sayfalarda kalıyor bulamıyorum...toplu olarak bi topikte toplansa alınanlar...konu sahibi ek bi topik kurarmı acaba rica etsek alınanlar için

canımmmmm çok sevindim. bende kız annesi olucam çok mutluyum. bende bugün öğrendim biliyorsun :) bu arada bendede mantar var hemde 1 aydır. benim dr asla fitil önermedi cnm aklında bulunsun sadece... mutluluğun daim olsun, Allah gönlüne göre vermiş canım benim. öpüyorum
ama kuzum biliyorsun mantar enfeksiyon bunlar çok önemli gebeliklerde ilerlerse Allah muhafaza herşey olur çok ilerlemiştir seninde ondan vermemiştir fitil benim bünyem çok zayıf normalde bile yılda bir mantar olurum ben şuan tam da mantar değil ama akıntının rengi değişmeye başlamış önlem almazsak çok daha kötü olur bu illet çok çektim çünkü şuan bununla uğraşmak istemiyorum oğlum dada mantar olmuştum ilaç kulladım bi zararı olmadı şükür... düşündüğün için ayrıca çok tşkr.
evet ya zaten bebişler de aynı gün senle kızlarımız da aynı gün doğar belki :)

Ayyyy hayirlisi olsun canim ya bole ilk erkek sonradan kiz oldugunu duyunca cok sewiniyorum kendimede bi pay cikariyorum Allah herkesin gonlundekini versin...

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim artık isimde düşünebilirsin ....
Allah razı olsun kızlar rabbi nerde ne şekilde isteyen varsa herkezin gönlüne göre versin....

arkadaşlar ben aldıklarınız kaçırıyorum...geri sayfalarda kalıyor bulamıyorum...toplu olarak bi topikte toplansa alınanlar...konu sahibi ek bi topik kurarmı acaba rica etsek alınanlar için
cnm var aslında öyle bir topik ama burda toplandık ya orası kalıyor çok uğranmıyor o yüzden burdan dvm ediyoruz..

Cok tatlilar canim gule gule guysin tosuncuk :) hastane cikisini kaca aldin?gorus bebeden aldin sanirim.
Evet canım görüş bebeden aldıklarım bunlar, hastane çıkışları da çok uygundu ve çok seçenek vardı. 45 ten başlıyo fiyatlar. Ben 67 ye aldım sanırım

dun esimede soyledim bunu, erkege hamileydim kiz reyonu doluydu simdi kiza hamileyim erkek reyonu dolu kiza alicak bisey bulamadim diye. :) bence biraz biz olmayana kayiyoruz gibi
aslında bebeğimize layık bulmuyoruz yoksa seçenek çok :-) sağlıklı olsunlar da, elbet giydiricek bileyler bulup alırız

Back
X