Benim tutmadıKızlar cinsiyeti belli olanlardan çin takvimine bakıp da tutan var mı?
Benim tutmadı.Kız çıkmıştı doktorum büyük ihtimal erkek dedi.haftaya tam belli olur herhalde.
doktorumun biri rahat, anneyi hiç germiyo çok bilgili ama işte sanki biraz fazla rahatBende en güvendiğini seç ona devam et cnm iki dr kfanı karıştırır tabisi..
Gece uyuyamayınca gündüz de gözler kapanıyo haliylene güzel ya bende de tam tersi devamlı uyuyorum hala, haftasonlarım uykuyla geçiyor, dışarı çıkmaya bile enerjim yok.
Orda da bulursun inş canım muhakkak vardır bebek mağazaları, vaktimiz çok dahaBen de Türkiye'de olsam neler neler alırım :)
Her istediğimi bulamıyorum burda..
Büyük eşyaları tamamladın maşallah, güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah bebişşgüle güle kullanmak nasip olsun hepsi çok şirinler..
kızlar oda beşiğini de aldım herşey tmm oldu, odası hazırlansın boya badana oda tkm falan birde tam rsm çekip atarım..
bu arada arya ismi de çok moda hem game of thrones da ki en sevdiğim karakterlerden de birinin ismi aklında olsunLena ve asel daimi favorim. Çok teşekkür ederim
Aynen öyle Rabbim bebek nasip etti ya cinsiyetin hic önemi yok Şükürler olsun.Zaten ilk bebeğimiz sağlıklı hayırlı olsun gerisi tamamdır.her an değişebilir belli olmaz :) hayırlı olsun bu arada bir dahakine kız olur inşallah :) önemli olan sağlıklı olmaları
Evet cnm bitti herşey çok şükür kafam rahatladı.. Darısı başınızaBüyük eşyaları tamamladın maşallah, güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah bebişş
Ouuvv kesinlikle ekledim listeye. Bebişin cinsiyetini bilmeden kız ismi dolmuş arşiv. Bu bi işaret olabilir:) tekrar teşekkür ederim:)Bu
bu arada arya ismi de çok moda hem game of thrones da ki en sevdiğim karakterlerden de birinin ismi aklında olsun
canım güle güle kullan.beşiğinde çok güzel.güle güle kullanmak nasip olsun hepsi çok şirinler..
kızlar oda beşiğini de aldım herşey tmm oldu, odası hazırlansın boya badana oda tkm falan birde tam rsm çekip atarım..
güle güle kullanmak nasip olsun hepsi çok şirinler..
kaça aldınEvet cnm bitti herşey çok şükür kafam rahatladı.. Darısı başınıza
bende 300 tl aldım cnm gürgen ağaç plastikleri 200-250 tl bundan çok aradım 450 civarıydı piyasada ben eskidiji yenibosnadan aldım 380 tl dedi en son pazarlık ede ede 300 tl nakit verdi..Bu arada dün aynısını gördük beşiğin, fiyatını da sormuştum hatta ama unuttum sanırım 200-300 arasıydı yanılıyor da olabilirim canım sen
kaça aldın
çok tatlılar canım.sağlıcakla giysin inşallah..
bende 300 tl aldım cnm gürgen ağaç plastikleri 200-250 tl bundan çok aradım 450 civarıydı piyasada ben eskidiji yenibosnadan aldım 380 tl dedi en son pazarlık ede ede 300 tl nakit verdi..
Hepimizd masallahh canm:)Cok tatliiii, masallah sanaaa
çok tatlılar canım.sağlıcakla giysin inşallah..
saol cnm çok tşkkr edrim darısı başınıza burdan bakarız artık odalara misafir oluruzHayırlı olsun tekrardan
söyle cnmKizlarrr acil bana bakarmiisiniz????
Ayşe ece gibi isimler koymuyorum cocuk sorun yasamasin turkce karekterlerden dolayi bir tek bunlara dikkat ediyorum ama aslaa hic bir sebep cocuguma turkce veya dinime yakismayan isim koyduramaz.Amerikada doğum yapıcak anneler. Eylül sonu ekim başı gibi gelicek bebeğim inşallah. Abd de yaşıyorum ve isim konusunda bişey danışmak istedim. Telafuuz kolay türk isimlerimi tercih ediceksiniz yoksa amerikaya sadece doğum için gelmiş biçok arkadasım varbir türk bir amerikan ismi koydular ilerde eğitim durumunda kolaylık olsun diye bu muddur acaba daha mantıklı olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?