2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim tutmadı.Kız çıkmıştı doktorum büyük ihtimal erkek dedi.haftaya tam belli olur herhalde.

her an değişebilir belli olmaz :) hayırlı olsun bu arada bir dahakine kız olur inşallah :) önemli olan sağlıklı olmaları

Bende en güvendiğini seç ona devam et cnm iki dr kfanı karıştırır tabisi..
doktorumun biri rahat, anneyi hiç germiyo çok bilgili ama işte sanki biraz fazla rahat diğeri de tam tersi çok inceliyo, o da çok bilgili ama işte onun da anneyi biraz gerdiğini düşünüyorum. Burada bulabileceğim en iyi iki doktoru buldum. İkisine de devam ediyorum o yüzden

ne güzel ya bende de tam tersi devamlı uyuyorum hala, haftasonlarım uykuyla geçiyor, dışarı çıkmaya bile enerjim yok.
Gece uyuyamayınca gündüz de gözler kapanıyo haliyle

Ben de Türkiye'de olsam neler neler alırım :)
Her istediğimi bulamıyorum burda..
Orda da bulursun inş canım muhakkak vardır bebek mağazaları, vaktimiz çok daha

güle güle kullanmak nasip olsun hepsi çok şirinler..

kızlar oda beşiğini de aldım herşey tmm oldu, odası hazırlansın boya badana oda tkm falan birde tam rsm çekip atarım..
Büyük eşyaları tamamladın maşallah, güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah bebişş

her an değişebilir belli olmaz :) hayırlı olsun bu arada bir dahakine kız olur inşallah :) önemli olan sağlıklı olmaları
Aynen öyle Rabbim bebek nasip etti ya cinsiyetin hic önemi yok Şükürler olsun.Zaten ilk bebeğimiz sağlıklı hayırlı olsun gerisi tamamdır.

Çok saol cnm daha iyisi senin olsun inşallah.. böylelikle herşeyimiz tamamlandı

Bu arada dün aynısını gördük beşiğin, fiyatını da sormuştum hatta ama unuttum sanırım 200-300 arasıydı yanılıyor da olabilirim canım sen
güle güle kullanmak nasip olsun hepsi çok şirinler..

kızlar oda beşiğini de aldım herşey tmm oldu, odası hazırlansın boya badana oda tkm falan birde tam rsm çekip atarım..

Evet cnm bitti herşey çok şükür kafam rahatladı.. Darısı başınıza
kaça aldın

Bu arada dün aynısını gördük beşiğin, fiyatını da sormuştum hatta ama unuttum sanırım 200-300 arasıydı yanılıyor da olabilirim canım sen

kaça aldın
bende 300 tl aldım cnm gürgen ağaç plastikleri 200-250 tl bundan çok aradım 450 civarıydı piyasada ben eskidiji yenibosnadan aldım 380 tl dedi en son pazarlık ede ede 300 tl nakit verdi..

Dun karnim tas gibi oldu cok agridi sanki nefesm iceri gitmiyo nedn bilmiyorm ( bulantm icin doktr bu tahlili yaptrdi bunlar nedr sornmu var ((((((?????

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-17-10-25-15.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 117
Ayşe ece gibi isimler koymuyorum cocuk sorun yasamasin turkce karekterlerden dolayi bir tek bunlara dikkat ediyorum ama aslaa hic bir sebep cocuguma turkce veya dinime yakismayan isim koyduramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…