• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Battaniyeyi bebeğime ben ördüm takımıda babamız almış :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    111,9 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    image.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 104
:KK73:Güzel anneler hepinize merhaba,doktorumuz nöbetçiydi şimdi yanından geldik galiba bir prensesimiz olcak kıza benzetti:KK75: meleğimin boyu 7 cm ağırlığı 73 gr bana biraz fazla geldi yaa iyimi acaba siznkiler kaç oldu?

:KK73:Güzel anneler hepinize merhaba,doktorumuz nöbetçiydi şimdi yanından geldik galiba bir prensesimiz olcak kıza benzetti:KK75: meleğimin boyu 7 cm ağırlığı 73 gr bana biraz fazla geldi yaa iyimi acaba siznkiler kaç oldu?
Kaç haftaliksin canim

Kızlar parol yerine minoset kullanan var mı aranızda ? Ateşim var nöbetçi eczanede parol yokmuş minoset vermiş eczacı. Size sormak istedim

Kızlar parol yerine minoset kullanan var mı aranızda ? Ateşim var nöbetçi eczanede parol yokmuş minoset vermiş eczacı. Size sormak istedim

kullanabilirsin canım.. geçen hafta şiddetli bas agrim vardı. Kadın doğum doktorumuz ya Parol ya da minoset kullan demişti. ben de minoset kullandim

Canım gecen hafta grip olmuştum doktor bana minoset yazmıştı.ateşini düşürm mutlaka.gebelikte ateş çok zararlı.doktor bana ateşlenme Demişti

Eşdeğer onlar cnm aynılar parol tamol minoset hepsi parasetemol içeriyor hiç bi farkları yok sadece marka

Çok sağolun hemen cevap verdiniz. Dün doktor parol serum verdi ama bugün daha beterim boğaz ağrısı burun akıntısı hepsi var.

Kızlar bugun gun boyunca göbegimle kasiklarim arasinda ,tahminen bebişin oldugu yerde-sol tarafimda agrim var.sanci seklinde degil ama garip bir agri. Yatarken ya da otururken yok, hareket ederken ya da yururken oluyor. Boyle bisey yasayan ya da bilen var mı? Onemli birsey degildir inşallah. Cuma randevum var ama daha cok

Kızlar 1 saat önce balık yedim..
Ama şimdi dondurma yemek istiyorum, birşey olur mu yesem??
xenforo-smilies-kk13.gif

Kızlar bugun gun boyunca göbegimle kasiklarim arasinda ,tahminen bebişin oldugu yerde-sol tarafimda agrim var.sanci seklinde degil ama garip bir agri. Yatarken ya da otururken yok, hareket ederken ya da yururken oluyor. Boyle bisey yasayan ya da bilen var mı? Onemli birsey degildir inşallah. Cuma randevum var ama daha cok
Böbrek ağrısı gibi mi?

Kızlaarrr selam herkese. Bugün doktora gittik %99 erkek dedi biz de soluğu alışverişte aldık. Burda çok mağaza yok ne yazık ki. Önce panço'ya girdik bikaç parça aldık ordan. Pançoda herşey ateş pahası. Sonra görüş bebe'ye girdik müthiş indirimler vardı, alışveriş yapıcak olanlar bulunduğunuz yerde görüş bebe varsa kaçırmayın indirimi. Tabi gözüm hala kız bebek kıyafetlerinde, inşallah ikinciye kısmet olur
Hayirli olsun canim prensin :) bende alisveristeydim bugun kendime hamile pantolonu aldim lcw den bende ugradim gorus bebeye guzel indirimler vardi benim cinsiyet belli olmadigi icin alamadim tabi baktim sadece cok tatli seyler vardi.bu arada hangi sehirdesin canim ?

kızlar okuduğuma göre erkek bebek daha çok erkek senesi sanırım :) benm doktorumda erkeğe benziyor dedi ama kesin değil 1 nisana tarih verdi zaman nasıl geçicek bilmiyorum...........

Cok tatliiii, masallah sanaaa
Gunaydiiin guzelll ve fedakar hamislerr :) nasilsinizz biz geldk :) dun esimle gezdik aslinda daha once defactodaki tiftiklendigi icin mallarina guvenip pantoln almiyodm ama kiyafetlerm sıkıyoo dun waikikiden bu pantolonla tsortu aldim hem cok esnek hem mali guzel hemde havuc paca tam yazlk kotlar gelmiss sizlerede tavsiye ediyorm :*

Hayirli olsun canim prensin :) bende alisveristeydim bugun kendime hamile pantolonu aldim lcw den bende ugradim gorus bebeye guzel indirimler vardi benim cinsiyet belli olmadigi icin alamadim tabi baktim sadece cok tatli seyler vardi.bu arada hangi sehirdesin canim ?
Teşekkür ederiz teyzesi :KK25: mardindeyiz biz şimdilik. Ben de kendime bişeyler bakmak için giricektim lcw ye ama bebişe kıyafet bakarken öyle yorulmuşum ki erteledik mecbur. Erkek çocuğu için heryerde seçenek az ne yazık ki. Kızlar için öyle güzel parçalar vardı ki. Ama yine de günlük bişeyler aldım fiyatlar süperdi. Sen de en kısa zamanda öğrenirsin inşalah cinsiyeti

Back
X