- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada ordaki görevli söyledi boy olduğu ki aldımda aynen öyle. Bi dene istersen üstüne en güzelibakıyorum hep ama yok. R ve L rahat ve dar kesim olduğunu söyledi orda çalışanlar..![]()
güzel gunlerdekullanir ins bebisinBattaniyeyi bebeğime ben ördüm takımıda babamız almış :)
Kaç haftaliksin canimGüzel anneler hepinize merhaba,doktorumuz nöbetçiydi şimdi yanından geldik galiba bir prensesimiz olcak kıza benzetti
meleğimin boyu 7 cm ağırlığı 73 gr bana biraz fazla geldi yaa iyimi acaba siznkiler kaç oldu?
13+3 gözüküyo kuzumKaç haftaliksin canim
Normal o zaman canım bi tuhaf lik yok mesela ben 13. Haftada gittim boyu 10.10.7 cm di 60 gr dedi ağırlığına da ...13+3 gözüküyo kuzum
Kızlar parol yerine minoset kullanan var mı aranızda ? Ateşim var nöbetçi eczanede parol yokmuş minoset vermiş eczacı. Size sormak istedim
Canım gecen hafta grip olmuştum doktor bana minoset yazmıştı.ateşini düşürm mutlaka.gebelikte ateş çok zararlı.doktor bana ateşlenme DemiştiKızlar parol yerine minoset kullanan var mı aranızda ? Ateşim var nöbetçi eczanede parol yokmuş minoset vermiş eczacı. Size sormak istedim
Eşdeğer onlar cnm aynılar parol tamol minoset hepsi parasetemol içeriyor hiç bi farkları yok sadece markaKızlar parol yerine minoset kullanan var mı aranızda ? Ateşim var nöbetçi eczanede parol yokmuş minoset vermiş eczacı. Size sormak istedim
İnşallah canım cümlemizinkigüzel gunlerdekullanir ins bebisin
Böbrek ağrısı gibi mi?Kızlar bugun gun boyunca göbegimle kasiklarim arasinda ,tahminen bebişin oldugu yerde-sol tarafimda agrim var.sanci seklinde degil ama garip bir agri. Yatarken ya da otururken yok, hareket ederken ya da yururken oluyor. Boyle bisey yasayan ya da bilen var mı? Onemli birsey degildir inşallah. Cuma randevum var ama daha cok
Hayirli olsun canim prensin :) bende alisveristeydim bugun kendime hamile pantolonu aldim lcw den bende ugradim gorus bebeye guzel indirimler vardi benim cinsiyet belli olmadigi icin alamadim tabi baktim sadece cok tatli seyler vardi.bu arada hangi sehirdesin canim ?Kızlaarrr selam herkese. Bugün doktora gittik %99 erkek dedi biz de soluğu alışverişte aldık. Burda çok mağaza yok ne yazık ki. Önce panço'ya girdik bikaç parça aldık ordan. Pançoda herşey ateş pahası. Sonra görüş bebe'ye girdik müthiş indirimler vardı, alışveriş yapıcak olanlar bulunduğunuz yerde görüş bebe varsa kaçırmayın indirimi. Tabi gözüm hala kız bebek kıyafetlerinde, inşallah ikinciye kısmet olur
Gunaydiiin guzelll ve fedakar hamislerr :) nasilsinizz biz geldk :) dun esimle gezdik aslinda daha once defactodaki tiftiklendigi icin mallarina guvenip pantoln almiyodm ama kiyafetlerm sıkıyoo dun waikikiden bu pantolonla tsortu aldim hem cok esnek hem mali guzel hemde havuc paca tam yazlk kotlar gelmiss sizlerede tavsiye ediyorm :*
Teşekkür ederiz teyzesiHayirli olsun canim prensin :) bende alisveristeydim bugun kendime hamile pantolonu aldim lcw den bende ugradim gorus bebeye guzel indirimler vardi benim cinsiyet belli olmadigi icin alamadim tabi baktim sadece cok tatli seyler vardi.bu arada hangi sehirdesin canim ?