• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın kızlar bas ağrılarım birkaç gündür tamamen kesildi benim. Ayrıca 2 3 gündür net bir şekilde bebiş hareketlerini hissetmeye başladım ben. tam göbek deligimin alt solunda sanki içerde karınca yürüyormus gibi oluyor.. hiç böyle bir şey hissetmemistim şimdiye kadar mükemmel bir his :) ayrıca yarın doktor kontrolüm var. 3 hafta önce kıza benzeyen yavrumun cinsiyeti umuyorum yarın netlesir..
Canim kac haftaliksin

deli_yagt: 39971095 .!.:
Yok canım sağlık ocağında ilaç vermediler benim doktorum da bana elevit verdi Domuz jelatini olduğunu kongresinde kendim burdan bir arkadastan decavit duydum kendim aldım doktor vermeden
Canim bende cok kararsiz kldim dr.bana elevit verdi icemiyorum aradim icemiyorsan birak dedi bol bol sebze meyve ye dedi yemeye calisiyorum ama yine icim rahat etmiyor bebgim vitamin alamaz diye bide mide bulantisida var napacaz bilmiyorum valla

günaydın bende cumartesi son ilacımı aldım artık düzelirim almayım ilacı dedim ama bugün çok kötüyüm yine bulantı başladı tekrar mı başlasam ilaca ya o kadar çok içtimki içmek istemiyorum artık ya
Cnim benm daha önce mide bulntısi fazla yoktu kuma hic olmadi ama şu bir haftadır beni mahvetti bu zmanda başlaması noralmi onuda bilmiyorum midem cok kotu dr gitigimdede yoktu şimdi beni mahvediyor ne yesem çıkarıyorum

canım ağrın şiddetliyse dinlenmeden pek geçmiyor. eğer alabiliyorsan izin al git dinlen. sessiz bi odada gözlerinede bant tak. uyumaya çalış. bi süre ağrı devam ediyor. ama ısrarla yataktan cıkma. bi bakmışım uyumuşun. uyandığında hiç bişey kalmamış. bi iki saat uyku seni kendine getirir. yani bende bu işe yarıyor. doktor minoset içebilirsin dedi ama ben ısrarla içmiyorum.
Bende dün cok kotuydum su bile içsem çıkardım resmen zehir kustum sanki sonrainda kraker yiyorum onuda çıkarıyorum ve muths bir şekilde başım zonkladı dayanamadım parol içtim biraz geçti gibi oldu yine başladı inanırmısın gece bile uyandırdı başim zonkladı ne zaman gecer bu durum bilmiyorum ya ben bu demir hapına başladıgim günde beri mide bulantim artti sanki

çıplakken de belli olmuyor mu?? benim de karnım gündüz şişiyor, akşam da dahil. Ama sabah pek olmuyor, herkes kınıyor resmen kot giyiyorum ddiye
Biraz var ama büyümüyor aynı gibi duruyor :)
Bazen şiş bazen değil.. Diyorum çocuk acaba neresinde bunun :))
Cinsiyet belli mi senin...?

Ya benim canım hep dondurma ve siyah üzüm istiyor :)
Balık yapcam akşam, çok iştahla yapmıyorum ama iğrenerek te değil.. Yiyebilirim sanırım..
Bu arada bi kıpırtı var içimde yavaş yavaş hissettiriyor kendini oğlum :)

Ya aslında kafama takılan şey şu, bebek doğunca 3 ay annesinin yanında yatması gerekiyormuş.
E bizim de oda çok büyük değil, eşim nişanlıyken bi yatak odası takımı almış her yeri kaplıyo..
Boş oda var, bebek odası yapıcam ama ilk 3 ay nasıl olacak bilmiyorum.. Bi de kaynana gelecek Türkiye'den doğum için :)

bende kendi yanıma almak için park yataklardan almak istiyorum hem büyüyünce kendisi beğenicek mobilyayı erkek arabalı istiyicek kız da pembeli bişey hem şimdi hemde o zaman çok para vermek istemiyorum park yataklar hem ekonomik hemde yer kaplamıyorlar bana o mantıklı geliyor

Cnim benm daha önce mide bulntısi fazla yoktu kuma hic olmadi ama şu bir haftadır beni mahvetti bu zmanda başlaması noralmi onuda bilmiyorum midem cok kotu dr gitigimdede yoktu şimdi beni mahvediyor ne yesem çıkarıyorum
benimde ilaç bitince böyle oluyor ilaçla birliktede oluyor ama bu kadar değil kusmalarım ve bulantım başladı iş çıkışı ilacımı alıcam doktorum 9 ay kullanan hastalarım var bı sıkıntı olmaz dedi bakalım

canım cumartesi günü ilacım bitti zofran bende kendii deneyim almayım ilacı dedim dün pazarım mahvoldu bulantıdan bugünde öyle sabahdan itibaren başladım bulanmaya sanırım ilacın etkisiyle biraz düzeliyormusum

Bende dün cok kotuydum su bile içsem çıkardım resmen zehir kustum sanki sonrainda kraker yiyorum onuda çıkarıyorum ve muths bir şekilde başım zonkladı dayanamadım parol içtim biraz geçti gibi oldu yine başladı inanırmısın gece bile uyandırdı başim zonkladı ne zaman gecer bu durum bilmiyorum ya ben bu demir hapına başladıgim günde beri mide bulantim artti sanki

hafta sonu 7 aylık hamile bi arkadaşımla karşılaştım da 4. aydan sonra geçmiş bulantıları. onun da çok şiddetli olmuş. ağzının acılığı hala devam ediyormuş ama. o günlerden sonra kilo alcam diye korkmuyorum yemek yediğime çok seviniyorum dedi. baş ağrıları ise bazen miğrenden bile kötü oluyor bugün böyle yarın öyle derken gün gün geçip gidiyo işte kızlar. sabretcez. bebişlerimiz için

kızlaaar buün sabahtan giremedim yorumları okuyamadım bugün 2li tarama için kan verdim ense kalınlığına bakıldı çok şükür herşey normal doktor bi anda 3 boyutlu baktım daha yüzü tam belli değil ama silüet oluşmaya başlamış ve cinsiyet için tek kelime etmedi tahminlerinizi alabilir miyim çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_3527.webp
    IMG_3527.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_3528.webp
    IMG_3528.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_3529.webp
    IMG_3529.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 113
Ya benim canım hep dondurma ve siyah üzüm istiyor :)
Balık yapcam akşam, çok iştahla yapmıyorum ama iğrenerek te değil.. Yiyebilirim sanırım..
Bu arada bi kıpırtı var içimde yavaş yavaş hissettiriyor kendini oğlum :)
Ben hiç evde balık kızartamıyorum kokusundan ana eşim balıkçıdan kızartırıp getiriyor sağolsun kocişim:KK47:. Bu akşam da kaynanamlarda balık yiyecez sağolsun çağırdı bizi :kk77::kk77:

benimde 3-4 gündür bulantım var hamileliğimin başından beri hiç olmadı ama 2-3 gündür kokulara karşı aşırı hassasiyetim var ve yiyebildiğim bişey olsa bile kokusu midemi kaldırmaya yetio

bugün doktora gittim. hamişlerden biri pek bi bakımlıydı. makyajını yapmış saçları boyalı. kendimden utandım ya. alalade bi kot bi gömlek giyip çıkıyorum hergün evden. saçlarımda beyaz çok hamile kaldığımdan beri boyamıyorum. :KK43:

ben bi tek doktora giderken yapıyorum makyaj bide canım isterse haftasonu tatillerde beyazlarım çok deil ama yinede 3 haftad bir dip boyayan biri olarak geçen sene ombre yapmıştım saçlarımı uçlarda boya kaldı sadece diplerim kendi saçım ve gebelik sonuna kadar da boyamayı düşünmüorum allahım bana böle bi mucize vermiş çirkin görünsemde (ki hiç birimiz öyle görünmüoruz) umrumda deil

bugün doktora gittim. hamişlerden biri pek bi bakımlıydı. makyajını yapmış saçları boyalı. kendimden utandım ya. alalade bi kot bi gömlek giyip çıkıyorum hergün evden. saçlarımda beyaz çok hamile kaldığımdan beri boyamıyorum. :KK43:

hahaha :) tek makyajı bırakan ben değilmişim demek normalde hastalık derecesinde sevmeme rapmen makyajı çıkarmaya üşendiğimden sabahları kalkıp makyaj yapmıyorum
Ben zaten fazla makyaj yapmam temizliğe ve saçlara dikkat ediyorum :)
Parfüm vazgeçilmezim zaten
xenforo-smilies-kk23.gif

Back
X