• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben zaten fazla makyaj yapmam temizliğe ve saçlara dikkat ediyorum :)
Parfüm vazgeçilmezim zaten
xenforo-smilies-kk23.gif

parfüm kokusuna karşı çok hassaslaştım. evde işte kimseye parfüm kullandırmıyorum :KK48::KK48:

Ben zaten fazla makyaj yapmam temizliğe ve saçlara dikkat ediyorum :)
Parfüm vazgeçilmezim zaten
xenforo-smilies-kk23.gif

ben full makyaj gezen biriydim herkes halime şaşırdı hasta mısın falan die ama içimden gelmio saçlarımda geçen seneden bebek sahibi olmak istediğim için gözüm alışsın die ombre boyadım saçlarımı diplerimde kendi saçım geldi beğenmiorum rengini ama bebişim için mutlu oluyorum her halimle parfüm bende severdim de son 1 haftadır kokular beni acayip rahatsız etmeye başladı sıkamıyorum eskisi gibi

Kızlaarrr selam herkese. Bugün doktora gittik %99 erkek dedi biz de soluğu alışverişte aldık. Burda çok mağaza yok ne yazık ki. Önce panço'ya girdik bikaç parça aldık ordan. Pançoda herşey ateş pahası. Sonra görüş bebe'ye girdik müthiş indirimler vardı, alışveriş yapıcak olanlar bulunduğunuz yerde görüş bebe varsa kaçırmayın indirimi. Tabi gözüm hala kız bebek kıyafetlerinde, inşallah ikinciye kısmet olur

kızlaaar buün sabahtan giremedim yorumları okuyamadım bugün 2li tarama için kan verdim ense kalınlığına bakıldı çok şükür herşey normal doktor bi anda 3 boyutlu baktım daha yüzü tam belli değil ama silüet oluşmaya başlamış ve cinsiyet için tek kelime etmedi tahminlerinizi alabilir miyim çok teşekkür ederim.
Erkek canim bebegin :)

Kızlaarrr selam herkese. Bugün doktora gittik %99 erkek dedi biz de soluğu alışverişte aldık. Burda çok mağaza yok ne yazık ki. Önce panço'ya girdik bikaç parça aldık ordan. Pançoda herşey ateş pahası. Sonra görüş bebe'ye girdik müthiş indirimler vardı, alışveriş yapıcak olanlar bulunduğunuz yerde görüş bebe varsa kaçırmayın indirimi. Tabi gözüm hala kız bebek kıyafetlerinde, inşallah ikinciye kısmet olur
aldiklarinin resimlerini yollarsin bizede :) gule gule kullanin hepsini

Ay bnde heycanla bekliyorum doktora gitmeyi ve cinsiyetini ogrenmeyi
Hep ruyamda erkek bebek goruyorum ama bakalim ne olucak.bi tane oglum var zaten hayirlisi
13+2 olduk bugun
26 sinda doktora gidicem 14+5 olur ve buyuk ihtimalle cinsiyet belli olur heralde

hatunlar güzel eylül annişleri bende kız annesi olucammmmmmmmmmmmmm haykırasım var çok mutluyumrabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
dr ameliyattaymış çok bekledik zaten 4 te girebildim anca 20 dk uğraştı benim utangaç kızım göstermedi bi türlü ökür bi gül zorla görebildi dr kızım olucak diyince okadar değişik bi duygu sardıki tarif edemem sağlığıda gayet yerinde şükür yalnız mantar başlangıcı var fitil verdi onu kullanıcam rahim ağzımda gayet iyimiş çok şükür güzel haberler aldım rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin inş. tarifi mümkün değil

Şu an öyle yorgunum ki :KK45:yarın atarım resimleri inşallah. El kadar pantolona 65 lira diyolar ayol :KK12: indirimleri takip etmek şart yani
Evet Turkiye ucmus bebek giysilerinde :) Bende bir elbise hosuma gitti 85tl gibi bisey yaziyordu. kapattim gozumu odedim yoksa icimde kalicakti :)

Eklentiler

• pembe.webp
    pembe.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 97
hatunlar güzel eylül annişleri bende kız annesi olucammmmmmmmmmmmmm haykırasım var çok mutluyumrabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
dr ameliyattaymış çok bekledik zaten 4 te girebildim anca 20 dk uğraştı benim utangaç kızım göstermedi bi türlü ökür bi gül zorla görebildi dr kızım olucak diyince okadar değişik bi duygu sardıki tarif edemem sağlığıda gayet yerinde şükür yalnız mantar başlangıcı var fitil verdi onu kullanıcam rahim ağzımda gayet iyimiş çok şükür güzel haberler aldım rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin inş. tarifi mümkün değil
Gozun aydin canim sende baslarsin benim gibi nerde pembe var eve doldurmaya :)

kızlaaar buün sabahtan giremedim yorumları okuyamadım bugün 2li tarama için kan verdim ense kalınlığına bakıldı çok şükür herşey normal doktor bi anda 3 boyutlu baktım daha yüzü tam belli değil ama silüet oluşmaya başlamış ve cinsiyet için tek kelime etmedi tahminlerinizi alabilir miyim çok teşekkür ederim.

kızlar hiç yorum yapmıosunuz ama cinsiyet için :(

Back
X