- 5 Ocak 2015
- 1.194
- 1.746
- 83
- 36
bunlarda annemin bebeğime yaptıkları Eki Görüntüle 1456912 Eki Görüntüle 1456914
soldakinin aynısının sarısını yapmış kayınvalidem bebişime

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlarda annemin bebeğime yaptıkları Eki Görüntüle 1456912 Eki Görüntüle 1456914
Ben zaten fazla makyaj yapmam temizliğe ve saçlara dikkat ediyorum :)
Parfüm vazgeçilmezim zaten![]()
Ben zaten fazla makyaj yapmam temizliğe ve saçlara dikkat ediyorum :)
Parfüm vazgeçilmezim zaten![]()
Kızlar bebeklerinizin boyu ne kadar 14+1 ken 7.3 cmdi normal mi sizin ne durumda ?
Erkek canim bebegin :)kızlaaar buün sabahtan giremedim yorumları okuyamadım bugün 2li tarama için kan verdim ense kalınlığına bakıldı çok şükür herşey normal doktor bi anda 3 boyutlu baktım daha yüzü tam belli değil ama silüet oluşmaya başlamış ve cinsiyet için tek kelime etmedi tahminlerinizi alabilir miyim çok teşekkür ederim.
aldiklarinin resimlerini yollarsin bizede :) gule gule kullanin hepsiniKızlaarrr selam herkese. Bugün doktora gittik %99 erkek dedi biz de soluğu alışverişte aldık. Burda çok mağaza yok ne yazık ki. Önce panço'ya girdik bikaç parça aldık ordan. Pançoda herşey ateş pahası. Sonra görüş bebe'ye girdik müthiş indirimler vardı, alışveriş yapıcak olanlar bulunduğunuz yerde görüş bebe varsa kaçırmayın indirimi. Tabi gözüm hala kız bebek kıyafetlerinde, inşallah ikinciye kısmet olur
aldiklarinin resimlerini yollarsin bizede :) gule gule kullanin hepsini
Evet Turkiye ucmus bebek giysilerinde :) Bende bir elbise hosuma gitti 85tl gibi bisey yaziyordu. kapattim gozumu odedim yoksa icimde kalicakti :)Şu an öyle yorgunum kiyarın atarım resimleri inşallah. El kadar pantolona 65 lira diyolar ayol
indirimleri takip etmek şart yani
Gozun aydin canim sende baslarsin benim gibi nerde pembe var eve doldurmaya :)hatunlar güzel eylül annişleri bende kız annesi olucammmmmmmmmmmmmm haykırasım var çok mutluyumrabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
dr ameliyattaymış çok bekledik zaten 4 te girebildim anca 20 dk uğraştı benim utangaç kızım göstermedi bi türlü ökür bi gül zorla görebildi dr kızım olucak diyince okadar değişik bi duygu sardıki tarif edemem sağlığıda gayet yerinde şükür yalnız mantar başlangıcı var fitil verdi onu kullanıcam rahim ağzımda gayet iyimiş çok şükür güzel haberler aldım rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin inş. tarifi mümkün değil
Erkek canim bebegin :)
Popo kismindan belli oluyor erkek veya kiz oldugu :) paralel degil hafif yukarda senin bebegin poposubizim göremediğimiz ne gördün cnm :) ben bakıyorum bakıyorum hiç bişey görünmüo :)
kızlaaar buün sabahtan giremedim yorumları okuyamadım bugün 2li tarama için kan verdim ense kalınlığına bakıldı çok şükür herşey normal doktor bi anda 3 boyutlu baktım daha yüzü tam belli değil ama silüet oluşmaya başlamış ve cinsiyet için tek kelime etmedi tahminlerinizi alabilir miyim çok teşekkür ederim.
Popo kismindan belli oluyor erkek veya kiz oldugu :) paralel degil hafif yukarda senin bebegin poposu
Sorma cnm sorma sanırım öyle olacak çok değişik birşeymişGozun aydin canim sende baslarsin benim gibi nerde pembe var eve doldurmaya :)