• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Eklentiler

• IMG_3529.webp
    IMG_3529.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 75
Amerikada doğum yapıcak anneler. Eylül sonu ekim başı gibi gelicek bebeğim inşallah. Abd de yaşıyorum ve isim konusunda bişey danışmak istedim. Telafuuz kolay türk isimlerimi tercih ediceksiniz yoksa amerikaya sadece doğum için gelmiş biçok arkadasım varbir türk bir amerikan ismi koydular ilerde eğitim durumunda kolaylık olsun diye bu muddur acaba daha mantıklı olan??

benim bir tanıdığım deniz koymuştu orda dönis diyorlarmış türkiyede de deniz

Dini özelliğinden ziyade anlamının mühim olduğunu okudum cok yerde ama bilmiyorum büyük sorumluluk..isa meryem direk türkçe isayı jesus, meryem i mariam diye biliyorlar. Sanırım çift alamlı ve telafuzu kolay isimleri iyi bir araştrmak gerekiyor. Çok teşekkür ederim fikrin için öenmli bi nokta:KK66:
Tabiki anlamina da bakmak lazim cnm haklisin..ben yurt disinda deilm dedigim isimleri nsl telaffuz ettikkerini bilmiyordum :KK66: rica ederim bu arada ;)

Canim ben elevit konusunda arastirma yaptim doktor akrabalarimdan tut eczaci teyzeme kadar...hatta teyzem zamaninda firmayla gorusmus...ben elevit iciyorum sizde iciniz rahat bi sekilde kuĺanabilirsiniz...tavsiye edilen bir ilac digerlerine gore...
Cinsiyeti belli olan arkadaslari tebrik ederim banada erkek dedi 12. Haftada bakalm 16. Haftada gidicem tekrar 4lu test yapicakmis ayni zamanda...bazi arkadaslar gerek duyulmadigini soylemis acibademe gidiyorum ben bu hastanede uygulama boyle diger 16. Haftada giden arkadaslar size 4lu test yapildimi yapildiysa bilgi verebilir misiniz?

benim bir tanıdığım deniz koymuştu orda dönis diyorlarmış türkiyede de deniz
Kuzenimde amerikada doğum yaptı john koydu turkıyede can diyorlar :) zor bi konu benim ismim ayşegül ve adımı her söylemeye calıstıklarında 10dakıka telafuza ayırıyoruz. Bakalım..

Biraz var ama büyümüyor aynı gibi duruyor :)
Bazen şiş bazen değil.. Diyorum çocuk acaba neresinde bunun :))
Cinsiyet belli mi senin...?

hayır belli değil henüz ama dr. kız olabileceğini söyledi 13.haftada gittiğimde pipi görememiş :) çok merak ediyorum 2 hafta sonra randevum ama yarın gidebilirim. senin belli miydi?

Kızlar herkese günaydın. Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor muayeneye ?

Gunaydinnn
Butun gece uyuyamiyorum ben arkadaslar ya
Daliyorum uyaniyorum daliyorum uyaniyorum
Agrim sizim yok ama neden bilmiyorum
günaydın bende öyleyim cnım akşam erkek uyuyorum ben ondan mı acaba dedim dün akşam daha geç uyumaya çalıştım ama yine 4 kez falan uyandım gece

günaydın kızlar..iki gündür takip etmeye çalışıyorum sizi..ya benim uykusuzluk problemim ortaya çıktı..uyuyamıyorum bi türlü dön dön..benim gibi olan varmı aranızda

Kızlar herkese günaydın. Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor muayeneye ?
Günaydın canım benim doktorum 3haftada bir kesin gel kontrole diyot. Sağolsun çok iyi bir doktorum var. Kızımdada hep aynı doktora gittim şimdide gidiyorum. Ayrıca 7.aydan sonra 2haftada bir 8.aya kadar, 8.aydan doğuma kadar haftada bir Son zamanlar da 2günde bir gidiyorum hatta doktorum kendisi hep arıyor kontrolden önce.

günaydın kızlar..iki gündür takip etmeye çalışıyorum sizi..ya benim uykusuzluk problemim ortaya çıktı..uyuyamıyorum bi türlü dön dön..benim gibi olan varmı aranızda
bendede aynı sorun var canım... gece uyuyamadığım için haliyle gündüz hep yatakta oluyorum...birde benim gibi poposunun sol tarafı ağrıyan varmı acaba çok merak ediyorum...felaket bir ağrı... hem sırtımın sol tarafı popomun sol tarafı ve sol bacağım ağrıyor. sola yatmakta zorlanıyorum

günaydın bende öyleyim cnım akşam erkek uyuyorum ben ondan mı acaba dedim dün akşam daha geç uyumaya çalıştım ama yine 4 kez falan uyandım gece

biçoğumuzda var sanırım bu. Ben de en az iki kere uyanıyorum resmen alışkanlık oldu. Sabah da erkenden açıyorum gözlerimi. Kendimi tanıyamaz oldum artık. Eskiden böylemiydim ahh ah :-)

bendede aynı sorun var canım... gece uyuyamadığım için haliyle gündüz hep yatakta oluyorum...birde benim gibi poposunun sol tarafı ağrıyan varmı acaba çok merak ediyorum...felaket bir ağrı... hem sırtımın sol tarafı popomun sol tarafı ve sol bacağım ağrıyor. sola yatmakta zorlanıyorum
ya bide sabah işe geliyorum..uykusuzluktan ölüyorum..rahat yatağa girdikten iki saat sonra dalıyorum..neyseki tek değilmişim ; )
evet bende başından beri sol tarafıma giren ağrı var...annem kramp giriyordur dedi...bol süt ve yoğurt tüket tüketebiliyorsan

Günaydın... Sol tarafa yattığımız için o ağrılar bende de var ama tüm gün sürmüyor yatarken ağrıyor sabah kalkınca geçiyor..

Ben iki doktora görünüyorum. Biri ikili teste güvenmiyorum üçlüyü yaptırırsın iyi çıkarsa 4lü teste gerek yok dedi. Bir diğerinde ikili testi yaptırmıştım zaten, o da iyi çıktığı için başka teste gerek yok dedi :KK64:hepsi başka konuşuyor

hayır belli değil henüz ama dr. kız olabileceğini söyledi 13.haftada gittiğimde pipi görememiş :) çok merak ediyorum 2 hafta sonra randevum ama yarın gidebilirim. senin belli miydi?
Ben 12+1 de gitmiştim pipi yoktu,
16+1 de minik bir pipi gördük :))
Hayırlısı olsun canım 2 hafta sonra kesin belli olur..

Back
X