- 2 Şubat 2012
- 221
- 161
- 83
güzel hamişler günaydın cinsiyet tahmini alabilir miyim lütfeeen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel hamişler günaydın cinsiyet tahmini alabilir miyim lütfeeen :)
Amerikada doğum yapıcak anneler. Eylül sonu ekim başı gibi gelicek bebeğim inşallah. Abd de yaşıyorum ve isim konusunda bişey danışmak istedim. Telafuuz kolay türk isimlerimi tercih ediceksiniz yoksa amerikaya sadece doğum için gelmiş biçok arkadasım varbir türk bir amerikan ismi koydular ilerde eğitim durumunda kolaylık olsun diye bu muddur acaba daha mantıklı olan??
Tabiki anlamina da bakmak lazim cnm haklisin..ben yurt disinda deilm dedigim isimleri nsl telaffuz ettikkerini bilmiyordumDini özelliğinden ziyade anlamının mühim olduğunu okudum cok yerde ama bilmiyorum büyük sorumluluk..isa meryem direk türkçe isayı jesus, meryem i mariam diye biliyorlar. Sanırım çift alamlı ve telafuzu kolay isimleri iyi bir araştrmak gerekiyor. Çok teşekkür ederim fikrin için öenmli bi nokta![]()
Kuzenimde amerikada doğum yaptı john koydu turkıyede can diyorlar :) zor bi konu benim ismim ayşegül ve adımı her söylemeye calıstıklarında 10dakıka telafuza ayırıyoruz. Bakalım..benim bir tanıdığım deniz koymuştu orda dönis diyorlarmış türkiyede de deniz
Biraz var ama büyümüyor aynı gibi duruyor :)
Bazen şiş bazen değil.. Diyorum çocuk acaba neresinde bunun :))
Cinsiyet belli mi senin...?
12. haftaya kadar 3 haftada bir gittim son randevumda yani dün :) 1 ay sonra gel dediKızlar herkese günaydın. Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor muayeneye ?
Battaniyeyi bebeğime ben ördüm takımıda babamız almış :)
günaydın bende öyleyim cnım akşam erkek uyuyorum ben ondan mı acaba dedim dün akşam daha geç uyumaya çalıştım ama yine 4 kez falan uyandım geceGunaydinnn
Butun gece uyuyamiyorum ben arkadaslar ya
Daliyorum uyaniyorum daliyorum uyaniyorum
Agrim sizim yok ama neden bilmiyorum
Günaydın canım benim doktorum 3haftada bir kesin gel kontrole diyot. Sağolsun çok iyi bir doktorum var. Kızımdada hep aynı doktora gittim şimdide gidiyorum. Ayrıca 7.aydan sonra 2haftada bir 8.aya kadar, 8.aydan doğuma kadar haftada bir Son zamanlar da 2günde bir gidiyorum hatta doktorum kendisi hep arıyor kontrolden önce.Kızlar herkese günaydın. Doktorunuz kaç haftada bir çağırıyor muayeneye ?
bendede aynı sorun var canım... gece uyuyamadığım için haliyle gündüz hep yatakta oluyorum...birde benim gibi poposunun sol tarafı ağrıyan varmı acaba çok merak ediyorum...felaket bir ağrı... hem sırtımın sol tarafı popomun sol tarafı ve sol bacağım ağrıyor. sola yatmakta zorlanıyorumgünaydın kızlar..iki gündür takip etmeye çalışıyorum sizi..ya benim uykusuzluk problemim ortaya çıktı..uyuyamıyorum bi türlü dön dön..benim gibi olan varmı aranızda
günaydın bende öyleyim cnım akşam erkek uyuyorum ben ondan mı acaba dedim dün akşam daha geç uyumaya çalıştım ama yine 4 kez falan uyandım gece
biçoğumuzda var sanırım bu. Ben de en az iki kere uyanıyorum resmen alışkanlık oldu. Sabah da erkenden açıyorum gözlerimi. Kendimi tanıyamaz oldum artık. Eskiden böylemiydim ahh ahgünaydın kızlar..iki gündür takip etmeye çalışıyorum sizi..ya benim uykusuzluk problemim ortaya çıktı..uyuyamıyorum bi türlü dön dön..benim gibi olan varmı aranızda
ya bide sabah işe geliyorum..uykusuzluktan ölüyorum..rahat yatağa girdikten iki saat sonra dalıyorum..neyseki tek değilmişim ; )bendede aynı sorun var canım... gece uyuyamadığım için haliyle gündüz hep yatakta oluyorum...birde benim gibi poposunun sol tarafı ağrıyan varmı acaba çok merak ediyorum...felaket bir ağrı... hem sırtımın sol tarafı popomun sol tarafı ve sol bacağım ağrıyor. sola yatmakta zorlanıyorum
bendede aynı sorun var canım... gece uyuyamadığım için haliyle gündüz hep yatakta oluyorum...birde benim gibi poposunun sol tarafı ağrıyan varmı acaba çok merak ediyorum...felaket bir ağrı... hem sırtımın sol tarafı popomun sol tarafı ve sol bacağım ağrıyor. sola yatmakta zorlanıyorum
Ben 12+1 de gitmiştim pipi yoktu,hayır belli değil henüz ama dr. kız olabileceğini söyledi 13.haftada gittiğimde pipi görememiş :) çok merak ediyorum 2 hafta sonra randevum ama yarın gidebilirim. senin belli miydi?