• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayirli olsun canim prensin :) bende alisveristeydim bugun kendime hamile pantolonu aldim lcw den bende ugradim gorus bebeye guzel indirimler vardi benim cinsiyet belli olmadigi icin alamadim tabi baktim sadece cok tatli seyler vardi.bu arada hangi sehirdesin canim ?
Canım aldıklarınızı Gül'e Gül'e kullanın. Bu arada bu Görüş Bebe nerede?

Teşekkür ederiz teyzesi :KK25: mardindeyiz biz şimdilik. Ben de kendime bişeyler bakmak için giricektim lcw ye ama bebişe kıyafet bakarken öyle yorulmuşum ki erteledik mecbur. Erkek çocuğu için heryerde seçenek az ne yazık ki. Kızlar için öyle güzel parçalar vardı ki. Ama yine de günlük bişeyler aldım fiyatlar süperdi. Sen de en kısa zamanda öğrenirsin inşalah cinsiyeti
Gule gule giysin canim tosuncuk.bende cuma gunu gidicem 17 hftama girmus olucam o zaman insallqh gosterir cinsiyetini.

hatunlar güzel eylül annişleri bende kız annesi olucammmmmmmmmmmmmm haykırasım var çok mutluyumrabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
dr ameliyattaymış çok bekledik zaten 4 te girebildim anca 20 dk uğraştı benim utangaç kızım göstermedi bi türlü ökür bi gül zorla görebildi dr kızım olucak diyince okadar değişik bi duygu sardıki tarif edemem sağlığıda gayet yerinde şükür yalnız mantar başlangıcı var fitil verdi onu kullanıcam rahim ağzımda gayet iyimiş çok şükür güzel haberler aldım rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin inş. tarifi mümkün değil

canımmmmm çok sevindim. bende kız annesi olucam çok mutluyum. bende bugün öğrendim biliyorsun :) bu arada bendede mantar var hemde 1 aydır. benim dr asla fitil önermedi cnm aklında bulunsun sadece... mutluluğun daim olsun, Allah gönlüne göre vermiş canım benim. öpüyorum

Bi kaç gün girmiyorum valla sayfalar alıyor başını gidiyor. Inşallah sizlerde bebisleriniz de iyidir. Ben gece mide yanmasindan uyuyamayanlar kulübünde nim :))) reflü gibi ama ne yapsam fayda etmiyor. Benim çarşamba günü 2 li taramam var çok heyecanlıyım. Daha çok erken ama cinsiyetini de öğrenebilir miyiz acaba :) ben erken doğmuşum da bu sabırsızlık ordan geliyor galiba :) hepinize sağlıklı mutlu geceler ve günler :))

H
Kızlar 1 saat önce balık yedim..
Ama şimdi dondurma yemek istiyorum, birşey olur mu yesem??
xenforo-smilies-kk13.gif
Hic bisey olmazzzz :)))

hatunlar güzel eylül annişleri bende kız annesi olucammmmmmmmmmmmmm haykırasım var çok mutluyumrabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
dr ameliyattaymış çok bekledik zaten 4 te girebildim anca 20 dk uğraştı benim utangaç kızım göstermedi bi türlü ökür bi gül zorla görebildi dr kızım olucak diyince okadar değişik bi duygu sardıki tarif edemem sağlığıda gayet yerinde şükür yalnız mantar başlangıcı var fitil verdi onu kullanıcam rahim ağzımda gayet iyimiş çok şükür güzel haberler aldım rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin inş. tarifi mümkün değil
Ayyyy hayirlisi olsun canim ya bole ilk erkek sonradan kiz oldugunu duyunca cok sewiniyorum kendimede bi pay cikariyorum Allah herkesin gonlundekini versin...

Kızlar Ayın 7 sinde doktora gitmiştim kan ilacı verdi 12 haftalık hamileyim
Ama o kan ilacı beni mahvetti resmen öldürdü midemden kıvrana kıvrana
16 haftaya kadar keselim dedi ama benim o ilaç yüzünden mide bulantılarım yine tavan yaptı
İlk zamanlardan daha kötü oldum off:KK43:(
Ne zaman geçer ki bu mide bulantıları
Canım bende 12 haftalık hamileyim hiç bulantım olmadı şükürler olsun maşallah Allah yardımcın olsun seninde bütün hamişlerinde ;) birde bseymerak ettm kan ilacına başlatmadı dAHA doktorum niye acaba :/ vitaminlere başladım fakat elevit vermiş bu ilaç hakkında sölenenler dogru mu biliyomusun sen hangi vitamin ilacını kullanıyorsun? Ayy çoksoru sordm kusura bkma aynı haftalıkmışız sana soruyım dedm diger kızların kaç haftalık oldugunu bilmedğimden.

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim artık isimde düşünebilirsin ....

Amerikada doğum yapıcak anneler. Eylül sonu ekim başı gibi gelicek bebeğim inşallah. Abd de yaşıyorum ve isim konusunda bişey danışmak istedim. Telafuuz kolay türk isimlerimi tercih ediceksiniz yoksa amerikaya sadece doğum için gelmiş biçok arkadasım varbir türk bir amerikan ismi koydular ilerde eğitim durumunda kolaylık olsun diye bu muddur acaba daha mantıklı olan??

Benim baktılarimda üst üste değil bencede çok hantal duruyolar.
kraft twisti inceledim ben mağazada iki sebeble eledim onu birincisi çok kapa geldi bana katlaninca ikincisi ayak koyma yeri yoktu bebek büyüyünce ayaklari dışarıda kalcak boşlukta gibi bu iki sebebden onu direk eledim ama twisti tavsiye eden çok kişide var
büyük puset oturur pozisyona geldiğinde ayak koyma yeri oluyor. Benim eeeeen beğendiğim stokke marka olanlardı ama maaşallah 3 bin fiyat. Dedim Bi bebek arabasına 3 bin lira versem kendim binerim:)

Amerikada doğum yapıcak anneler. Eylül sonu ekim başı gibi gelicek bebeğim inşallah. Abd de yaşıyorum ve isim konusunda bişey danışmak istedim. Telafuuz kolay türk isimlerimi tercih ediceksiniz yoksa amerikaya sadece doğum için gelmiş biçok arkadasım varbir türk bir amerikan ismi koydular ilerde eğitim durumunda kolaylık olsun diye bu muddur acaba daha mantıklı olan??
Benim arkadasım da o şekilde koydu ismini kolaylık olsun diye..

Canim oradakiler hristiyan ya genelde benim nacizane fikrim musluman ismi koyman derim ve aklima iki isim geldi erkek isa kiz meryem koyabilirsin hristiyanlar ya o yuzden

Gunaydinnn
Butun gece uyuyamiyorum ben arkadaslar ya
Daliyorum uyaniyorum daliyorum uyaniyorum
Agrim sizim yok ama neden bilmiyorum

Canim oradakiler hristiyan ya genelde benim nacizane fikrim musluman ismi koyman derim ve aklima iki isim geldi erkek isa kiz meryem koyabilirsin hristiyanlar ya o yuzden
Dini özelliğinden ziyade anlamının mühim olduğunu okudum cok yerde ama bilmiyorum büyük sorumluluk..isa meryem direk türkçe isayı jesus, meryem i mariam diye biliyorlar. Sanırım çift alamlı ve telafuzu kolay isimleri iyi bir araştrmak gerekiyor. Çok teşekkür ederim fikrin için öenmli bi nokta;)

Back
X