• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm muhasebeciyim gayet net biliyorum izin olaylarını özel sektörde :) bu arada kıyafet bol ama artık bir beden büyüdük rahat olmak adına alınıyor eski kotlarıma giriyorum ama sıkıyor bütün gün.. Tayt ve gebe pantolonları çok rahat bebekte rahat ediyor bana dr dedi kontrole gittiğimde artık gebe kıyafetleri giyin bebeğini ezme dedi :KK48:

canım sana bir şey soracagım ben ankaradayım sigortalı çalışıyor gözüküyorum doğum u istanbulda ailemn yannda düşünüyorum doğum öncesi rapor burdan alıp doğum raporunu istanbul dan alsam doğum paramda sıkıntı olmaz dimi yanmaz yani şehir değişcek ya doğuma istanbulda olcam inşallah

Ben 1 kilo aldım sadece, ama hamile gibi görünmediğimden kafaya taktım :)

çıplakken de belli olmuyor mu?? benim de karnım gündüz şişiyor, akşam da dahil. Ama sabah pek olmuyor, herkes kınıyor resmen kot giyiyorum ddiye

bakıyorum hep ama yok. R ve L rahat ve dar kesim olduğunu söyledi orda çalışanlar..:KK43:

canım benm boyum 175 ve lcv den hamile pantolon aldım paçası uzun geliyor hatta kıvırıyorum henüz pacasını kestirmedim hangi ayakkabımı giyceksem daha cok ona göre kestiririm diye eleman bilememiştir

canım sana bir şey soracagım ben ankaradayım sigortalı çalışıyor gözüküyorum doğum u istanbulda ailemn yannda düşünüyorum doğum öncesi rapor burdan alıp doğum raporunu istanbul dan alsam doğum paramda sıkıntı olmaz dimi yanmaz yani şehir değişcek ya doğuma istanbulda olcam inşallah
Yok cnm bir sıkıntı yaşamazsın evrakları bağlı bulunduğun kuruma vermen yeterli ama doğum yapacağın hastaneden iş görmezlik raporunu mutlaka al ki paranı kolay alabilesin yoksa çok uğraşırsın..

Dar paça mı aldın peki??bende 1.75 im

yok canım benm bacaklarda kalın hafif de çarpıklık var oyuzden dar istemedim kot aldım mecbur bende yükseklisans için şehr dışına çıkıyprdum yolda giydim cok iyi oldu dar modeller de vardı tercih etmedim ama gecen cuma defacto ya baktık orda keten de vardı onlarda güzeldi ama çalışmadığım için bitane bna şimdilik yeter diye almadım

kızlar bugün benim içinde büyük gün dr gidicem 3 te inş. bende hayırlı haberlerle dönerim birde cinsiyeti belli olanlar özelden yazarlarsa akşam listeyi günceleyim baya kişinin belli oldu çünkü.
Naptin canim cikti mi dr 'dan

4 lü test 16 ile 20. haftalar arasında yapılır ! Lütfen doğru bilgi verelim. "bir sorun olduğunu düşünüp hissettirmeden 4 lü yapılmasına karar vermiştir dr" demişsiniz. boşuna panik yapmayın karşınızdaki insanı derim
Canım benim doktorum 22.haftada 4lü ultrasona gideceksin dedi. Ve aynen kızımdada öyle yaptım. Panik olsun diye değil düşüncemi paylaştım ve ben bunları yaşadım önceden. Deneyimliyim. Her doktor farklı söyler mutlaka. Ve farkındaysan daha önceki msjım da " doktor daha iyi bilir" dedim.

bunlarda annemin bebeğime yaptıkları 3a.webp 280220141390.webp

detaylı ultrasonla baktımı canm ? inşallah iyi haberler alırsın :) benim gittiğim hastane 2 güne veriyor tahlil sonuçlarını bende 27 martta gidicem

yok cnm henüz bakılmadı. benim detaylı ultrasonum 21 nisanda olucak. 4 lü testin ayrıntısı ve sonucuna ise 6 nisanda cnm

yok cnm henüz bakılmadı. benim detaylı ultrasonum 21 nisanda olucak. 4 lü testin ayrıntısı ve sonucuna ise 6 nisanda cnm

sağol canım doktor bana söylemedi bende bebeğimi görmenin heycanyla aklımdaki soruların hepsini unuttum aramak istemiyorum kontrole 2 3 gün varken ararım diye düşündüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız tüm eylül anneleri olarak :KK6:

Sorma uzun bir aradan sonra geliyor bebiş o yüzden ilk gibi heyecan yaptı hepimize odasını da aldık bu hafta kurulum yapılacak bi kendisi eksik bi de sepet beşiği :KK70: karar vermek zor ama kafanı çok karıştırma ilk içine sineni al derim diğer türlü zor oluyor karar vermek..
çok güzelmiş bende bayıldım, güle güle kullanın bizim bebişimizin daha hiç bişiyi yok :(

Kızlar biz de c.tesi gittik doktora 13+3 üm şu an. Doktora o kadar ısrar ettim ki cinsiyet konusunda uzun süre inceledi :)
Ama çok saklandı bizim minik Doktor da erkek olsa bi şekilde belli ederdi dedi. Göremediği için de kız olma ihtimali yüksek dediii :KK70: :KK70: Tabii gönlünden hep kız geçen ben ve eşimde çoook mutlu olduk :) Ama göremediği için hep bir pay brakıyorum kendıme sürpriz olmasın diye. Erkekte olsa yine sevinicem kimse yanlış anlamasın sağlıklı doğsun da yavruşlar.. Ama Allah biliyo içimdekini :)
Bu da son fotomuz çok küçük ama tahmini kuvvetli olan varsa onlar da yapsın bakalım :) Bir de artık şekillenmeye hareketlenmeye başladıkça, ben bi bebek taşıdığımı yeni farkedıyorum sanki :)
20150307_094923b.webp

Back
X