• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kesinlikle sana katılıyorum ben kızımda 2li test yaptım sonuçlar iyiydi. 22haftalıkken 4 boyutlu 4lü tarama testi yaptırdım ve bu rutin bişey ama eğer 3lüyü yaptırsaydım 4lüye gerek yoktu. Bence 2lide sorun yoksa 22. Haftadan önce 4lü test yapılmaz bir sorun olduğunu düşünüp hissettirmeden 4lü yapılmasına karar vermiştir doktor bence. Tabi doktor daha bilir. Ben 22.haftada 4 boyutlu 4lü tarama testi yaptırıcam

4 lü test 16 ile 20. haftalar arasında yapılır ! Lütfen doğru bilgi verelim. "bir sorun olduğunu düşünüp hissettirmeden 4 lü yapılmasına karar vermiştir dr" demişsiniz. boşuna panik yapmayın karşınızdaki insanı derim

4 lü test 16 ile 20. haftalar arasında yapılır ! Lütfen doğru bilgi verelim. "bir sorun olduğunu düşünüp hissettirmeden 4 lü yapılmasına karar vermiştir dr" demişsiniz. boşuna panik yapmayın karşınızdaki insanı derim
Bence arkadaş 4 lü test ile ayrıntılı ultrasonu karıştırdı.
bazıları ikisini aynı sanıyor.
birde eğer ayrıntılı ultrasondan bahsediyorsa bile 22.haftadan önce yapılmaz demek çok yanlış.
hatta sorun olduğunu düşünmek hepten yanlış.
ayrıntılı ultrason 18.5 haftadan sonra yapılabiliyor.

ben de kilo vermişim 1 kg :KK43: belki de hamur işini fln kestiysen protein ağırlıklı besleniyorsan ondan olmuştur, bebeğe bir şey olmaz sanıyorum ama iyi beslenmek de lazım insan vicdan yapıyor sonra
1 ay boyunca hiç bişey yiyemediğim için şimdi yediğin bi kase çorba bana çok iyi geliyor:)düzgün beslenemiyorum henüz vicdan yapıyorum bu yüzden ama zorlayınca ben kötü oluyorum.inşllah sağlıkla alırız bebeklerimiz kucağımıza

kızlar şimdi geldim doktordan. ikili test için gitmiştim. kan verdim ultrasonda herşey normal dedi doktor. kıpır kıpırdı bebişim :) çok tatlıydı. ama kısa sürdü doyamadım bakmaya. 2 hafta sabredeceğim şimdi bidahaki buluşma için

1 ay boyunca hiç bişey yiyemediğim için şimdi yediğin bi kase çorba bana çok iyi geliyor:)düzgün beslenemiyorum henüz vicdan yapıyorum bu yüzden ama zorlayınca ben kötü oluyorum.inşllah sağlıkla alırız bebeklerimiz kucağımıza

canım senin bulantıların hala hafiflemedi mi. nasıl oldun şimdi iyimisin

Bence arkadaş 4 lü test ile ayrıntılı ultrasonu karıştırdı.
bazıları ikisini aynı sanıyor.
birde eğer ayrıntılı ultrasondan bahsediyorsa bile 22.haftadan önce yapılmaz demek çok yanlış.
hatta sorun olduğunu düşünmek hepten yanlış.
ayrıntılı ultrason 18.5 haftadan sonra yapılabiliyor.

aynen öyle canım benim. kimsenin karşısındakini huzursuz etmeye hakkı yok bence.

Teyzoşlar bizim converselerimiz nasılĺ :):)
Cok hos gercekten :) gule gule giysin insallah.
Kendinmi yaptin bunu bende cok heveslendim ama yapamam heralde. Ustekini kendi ellerimle yapip giydirmek istiyorum eger ogrenirsm digerinide satin aldim hosuma gitti.

patik.webp
patikk.webp

Son düzenleme:
Sorma uzun bir aradan sonra geliyor bebiş o yüzden ilk gibi heyecan yaptı hepimize odasını da aldık bu hafta kurulum yapılacak bi kendisi eksik bi de sepet beşiği :KK70: karar vermek zor ama kafanı çok karıştırma ilk içine sineni al derim diğer türlü zor oluyor karar vermek..
Ay canım bu modeli görmüştüm daha önce çok güzel;) ne Kadar'a aldın canım?

Ay canım bu modeli görmüştüm daha önce çok güzel:KK66: ne Kadar'a aldın canım?
Bende çok beğenerek aldım göründüğü şekilde yatak dahil nakit 2500 tl aldım cnm şifonyer eklersen 3300 tl oluyor ama ben gerek görmedim dolapta da beşikte de çok fazla çekmece var işimi görür onlar..

kızlar dr dan çıktım. %100 kız dedi. 12. haftada erkek denmişti. şimdi kız odu :) hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil... 17 haftalık görünüyorum şuan. inanılmaz büyümüş 2 haftada. bir sonraki randvum 6 nisanda. bu arada 4 lü testimi yapt
ay o araştırmaya bizde daldık hatta kk da bir bayan alıp da hiç kullanmadığı bebek arabasını satıyordu kraf twist rlx normalde 1250 lira kadın 400 e veriyordu ama msjşara donuş yapmadı. Neyse ki ben kraftın bayiliğşne sahip bir mağazada 900e buldum onu alacağım. Youtube dan videosunu falan izleyin çok iyi bir araba. Oto koltuğu takılıyor. Ama oyle üst üste değil. Normal puset çıkıyor oto koltuğu takılıyor. Ben o üst üste olanları sevmedim hiç. Bi inceleyin derim.
Benim baktılarimda üst üste değil bencede çok hantal duruyolar.
kraft twisti inceledim ben mağazada iki sebeble eledim onu birincisi çok kapa geldi bana katlaninca ikincisi ayak koyma yeri yoktu bebek büyüyünce ayaklari dışarıda kalcak boşlukta gibi bu iki sebebden onu direk eledim ama twisti tavsiye eden çok kişide var

kızlar dr dan çıktım. %100 kız dedi. 12. haftada erkek denmişti. şimdi kız odu :) hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil... 17 haftalık görünüyorum şuan. inanılmaz büyümüş 2 haftada. bir sonraki randvum 6 nisanda. bu arada 4 lü testimi yaptırdım. kan verdim. 6 nisan da gittiğimde sonucu göstericem. benden havadisler böyle :) hee bu arada demir hapına yeni başlattı, decavit e devam dedi. progestanı günde 2 den 1 e düşürdük. bu şekilde...

gozun aydinnn canım ay çok sevindim.. taaa ilk başta ultrason una bakıp kız bence demiştim.. vay be biliyorum demekki ben bu işi :) allah analı babalı buyutsun inşallah

Cok hos gercekten :) gule gule giysin insallah.
Kendinmi yaptin bunu bende cok heveslendim ama yapamam heralde. Ustekini kendi ellerimle yapip giydirmek istiyorum eger ogrenirsm digerinide satin aldim hosuma gitti.

Eki Görüntüle 1456670 Eki Görüntüle 1456671
Ayy çok tatlı bunlar :) ben malesef örgü konusunda sıfırım denebilir sadece düz örgü biliyorum. annemin işleri bunlar :) insallah sağlıklı bi sekilde giydirmek nasip olur

canım senin bulantıların hala hafiflemedi mi. nasıl oldun şimdi iyimisin
canım cumartesi günü ilacım bitti zofran bende kendii deneyim almayım ilacı dedim dün pazarım mahvoldu bulantıdan bugünde öyle sabahdan itibaren başladım bulanmaya sanırım ilacın etkisiyle biraz düzeliyormusum

herkese iyi haftalar bayadır bakamıyorum cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış maşallah benim bulantılar ve kusmalarda daha geçmedi 14+1 olduk bugün kilo verdiğim gibi kaldım alamıyorum cok zayıfım :(

Back
X