• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok güzelmiş odası. İlk aylar için de sepet beşik kullanıcaksın sanırım? Biz bu sene tayinciyiz doğudan batıya. O yüzden büyük parça almıyorum şuan. Alışverişlerim son 2 aya kalıcak inşallah çok zor olmaz. Tekrar hayırlı olsun
Saol cnm amin inşallah.. newjoy marka 3 kapılı dolap+büyüyen beşik + yatak 2500 tl +şifonyer alırsan 3300 tl peşin fiyatı ben şifonyer almadım çünkü dolapta ve beşikte bolca çekmece var yeterli.. Hem üstündeki kuşlar ve çizgiler ilerde çocuk beğenmezse alkolle veya tinerle silince kapaklara zarar vermeden çıkıyormuş.. tükenmez kalemle çizdi satıcı ıslak mendille sildi hemen çıktı, bozuk parayla çizdi kesinlikle zedelenme olmadı malzemesi çok kaliteli.. Newjoy net sayfasına gir baya çeşit var ben bunu beğendim aldık sabırsızlıkla kurulmasını bekliyorum :KK68:

Günaydın canım benm.. bende hergün ayenn zonklama gibi şiddetli ağrı yaşıyrm. hergün ağlıyorum acısından..her yolu deniyorum, parol fayda etmiyor. buz koyuyorum enseme..doktorum magnezyum verdi. faydası olur dedi. olmazsa nörolojiye gidelim dedi..:KK43:
Kızıma hamileyken bacaklarım çok ağrıdığı için banada dr magnezyum vermişti.. fakat tadı iğrençti.. :110:

Kızlar Ayın 7 sinde doktora gitmiştim kan ilacı verdi 12 haftalık hamileyim
Ama o kan ilacı beni mahvetti resmen öldürdü midemden kıvrana kıvrana
16 haftaya kadar keselim dedi ama benim o ilaç yüzünden mide bulantılarım yine tavan yaptı
İlk zamanlardan daha kötü oldum off:KK43:(
Ne zaman geçer ki bu mide bulantıları
Canım bende kan ilacını içince midem çok bulanıyor ve ilacı çıkatıyorum senin ilacının markası ne?

Çok güzelmiş odası. İlk aylar için de sepet beşik kullanıcaksın sanırım? Biz bu sene tayinciyiz doğudan batıya. O yüzden büyük parça almıyorum şuan. Alışverişlerim son 2 aya kalıcak inşallah çok zor olmaz. Tekrar hayırlı olsun
Teşekkür ederim cnm evet sepet beşik alıcam ilk aylar için hala karar veremedim çok pahalı almak istemiyorum sonuçta 4-5 ay sonra yatağında yatacak.. bir kaç yer var aklımda akşam uğrayıp bakacağım onu da aldım mı bitiyor eksikler..darısı başınıza artık :KK68:

kızlar merhaba,
bende bu hafta sonu kontrole gidicem cinsiyeti inşallah öğrenebilirim ,2 hafta önce doktora gittiğimde erkek gibi demişti tabi tam emin olamıyorlar. Heyacanla bekliyorum bende bazılarımız cinsiyetleri öğrenmiş hayırlı olsun ufaktan alışverişlere de başlarsınız :) size bir şey sorucam karnımın üzerin de boydan uzun kahverengi bir çizgi belirmeye başladı sizlerde var mı bu gibi değişimler ??birde çatlak kremleri hakkında bilgisi olan varmı ?

çizgi henüz bende oluşmadı cnm ama çatlak kremi için mustela yada bio-oil kullan derim

Kızıma hamileyken bacaklarım çok ağrıdığı için banada dr magnezyum vermişti.. fakat tadı iğrençti.. :110:

Canım bende kan ilacını içince midem çok bulanıyor ve ilacı çıkatıyorum senin ilacının markası ne?
Gyno-tardyferon canım ismi benimkinin. Benim bulantıdan çok midemi yakıyor resmen kıvrandırıyor

slm kızlar c.tesi günü kontrolüm vardı bebeğimin cinsiyetini öğrendik %100 erkek dedi doktor :) 4 tarama testi için çağrdı 2 hafta sonra yaptrmayı düşünüyorum ama kararsızda kaldm 4lü tarama testi yaptıran varmı aranızda?

ben bugün yaptırdım. kan verdim. 6 nisanda sonucumla birlikte dr a gidicem cnm

Hayırlı günler hanımlar. Nasılsınız? :21::21:Biz dün akşam bebişimi görmeye gittik ama sağolsun bize hiç bişey göstermedi.. :KK20:Önce yüz üstü yatıyordu sonra dr kıpırdatınca döndü ama bu seferde bacaklarıyla bağdaş kurdu hiç açmadı.. Sadece el salladı bize.. "Annecim bak biz seni görmeye geldik aç şu bacaklarını:KK70:" desemde sadece elini oynattı :KK25:başka bişey yapmadı.. Sonuç olarak öğrenemeden geldik..
Boyumuz 7 cm olmuş.. :KK36::KK36:

bende dun eyupteki mobilya çarşısına gittim kızlar çok güzel şeyler var ya. Bitane sedir beşik beğendim. Onu alacağım. Sallanan beşiğe karşıyım da azıcık.

kızlar merhaba,
bende bu hafta sonu kontrole gidicem cinsiyeti inşallah öğrenebilirim ,2 hafta önce doktora gittiğimde erkek gibi demişti tabi tam emin olamıyorlar. Heyacanla bekliyorum bende bazılarımız cinsiyetleri öğrenmiş hayırlı olsun ufaktan alışverişlere de başlarsınız :) size bir şey sorucam karnımın üzerin de boydan uzun kahverengi bir çizgi belirmeye başladı sizlerde var mı bu gibi değişimler ??birde çatlak kremleri hakkında bilgisi olan varmı ?
Canım korkma o kahverengi çizgi bebiş büyüdükçe dahada net ve koyu renk olacak ve karnından en aşağı bikini bölgenin en altına kadar inecek o çizgi bu normal bişey ben kızım 5 aylık olana kadar geçmedi bu çizgi normal dedi doktorum ben açık tenliyim oyüzden çok netti. Benim kızım da 5.aydan sonra çatladı heryerim şimdi bebişler küçük 5.aydan sonra gerçek ve hiç düzelmeyecek çatlaklar başlayacak. Benim karnım harita gibi doğumdan sonra hiç bikini giyemedim 57kilo olmama rağmen hep mayo giydim. Okadar çok krem aldım hiçbişey fayda etmedi. Asıl karında sarkma olmasın çatlaklar hiçbişeyyy

Hayırlı günler hanımlar. Nasılsınız? :21::21:Biz dün akşam bebişimi görmeye gittik ama sağolsun bize hiç bişey göstermedi.. :KK20:Önce yüz üstü yatıyordu sonra dr kıpırdatınca döndü ama bu seferde bacaklarıyla bağdaş kurdu hiç açmadı.. Sadece el salladı bize.. "Annecim bak biz seni görmeye geldik aç şu bacaklarını:KK70:" desemde sadece elini oynattı :KK25:başka bişey yapmadı.. Sonuç olarak öğrenemeden geldik..
Boyumuz 7 cm olmuş.. :KK36::KK36:
canım bu durum benim resmen rüyama girdi. 3 haftadır görmüyorum bebbişimi randevum haftaya pazartesi. Cinsiyetide öğreneceğiz inşallah. Ama göstermezse diye korkuyorum resmen. Maşallah bebişine el sallamış en azından sana.

BEBEĞİMİN ERKEK OLDUĞUNU ÖGRENDM ŞİMDİYE KADAR HEP KIZ İSİMİ DÜŞÜNMÜŞTM ERKEK GEÇMEDİ AKLIMDN BEĞENDİNZ ERKEK İSİMLERİNİ YAZARMISINIZ
canım bende arayıştayım. metehan-mehmet ozan var aklımızda şimdilik.

Teyzoşlar bizim converselerimiz nasılĺ :):)

Eklentiler

• IMG-20150316-WA0004-1.webp
    IMG-20150316-WA0004-1.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20150316-WA0003-1.webp
    IMG-20150316-WA0003-1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 81
merhaba arkadaşlar ..doktorum aradı...2li tes deki kan sonuçlarım normal çıktı bin şükür rahatladım..11 haftalıkken doktor %70 erkek dedi bakalım zaman ne göstercek...

bu arada doktr.2 li ve 3lü test normal çıkınca 4lü teste gerek duymuyoruz dedi..kızımda da öyle olmuştu.ve ben hiç değerleri normal çıkanların 4lü test yaptırdığımı duymadım.şimdi sizlerden duyunca şaşırıyorum ..
neden gerek duyuluyor acaba : /
Kesinlikle sana katılıyorum ben kızımda 2li test yaptım sonuçlar iyiydi. 22haftalıkken 4 boyutlu 4lü tarama testi yaptırdım ve bu rutin bişey ama eğer 3lüyü yaptırsaydım 4lüye gerek yoktu. Bence 2lide sorun yoksa 22. Haftadan önce 4lü test yapılmaz bir sorun olduğunu düşünüp hissettirmeden 4lü yapılmasına karar vermiştir doktor bence. Tabi doktor daha bilir. Ben 22.haftada 4 boyutlu 4lü tarama testi yaptırıcam

bu arada şimdiden alışverişe başlayanlara tavsiye kızlar. biberon için philips avent yeni doğan natural serisini alın. bugün doğum koçumla görüştüm o da kızına aynısını almış. bu biberonun özelliği anne memesinden soğutmuyor bebeği. tek delik ve emdikçe geliyor boşa akıtmıyor. bu da anne memesi hissi veriyor. Aklınızda bulunsun derim...

bence bu haftalarda sadece hem kız hem de erkek çocuğun ortak renkleri olan sarı, beyaz, siyah gibi renkler alınabilir. tabii ben şimdiye kadar hiçbir şey almadım ayrı konu :)))
ben duramıyorum canım ya.kızımada ha bire alıyordum.daha altı ay var nasıl almadan durcaz bilemiyorum.

Back
X