- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
bakıyorum hep ama yok. R ve L rahat ve dar kesim olduğunu söyledi orda çalışanlar..lwc de boyuna göre bulursun R kısa L sanırsam uzun yani M-R m beden r kısa boy gibi bende geçen hafta aldım bak istersen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakıyorum hep ama yok. R ve L rahat ve dar kesim olduğunu söyledi orda çalışanlar..lwc de boyuna göre bulursun R kısa L sanırsam uzun yani M-R m beden r kısa boy gibi bende geçen hafta aldım bak istersen
hemen araştırıyorum..teşekkür ederimmben ilk hamilelikte hell klardan almıştım.fiyat olarak ortalama sayılır,GeBe giyime göre
ama GeBe giyimin pantolonları da çok güzel.100 tl üzeri genelde biraz pahalı.
Çıktı valla ve bence benim göbek büyük olacak :)evet çıktııı,hemde çokgüzel,çok seviyorummm:) senin?
Bana iki doktor da erkek dedi. Ama hala bir umut döner mi diye :)hayırlı olsun canım.ben biraz alışveriş bile yaptım bu sefer cinsiyet değişirse ne olur acaba.
Benim pantolonlar bir aydir olmuyor anlamadim o yuzden almak durumunda kaldim cnm. Tam hatirlamiyorum ama 139 tl galibacnm memursan eğer 32.haftadan sonra
çalışır raporu aldıysan ve 37.haftaya kadar çalışma düşüncen varsa,
32.haftadan sonra kullanamıyorsun o rapor hakkını.
özel sektör nasıl bilmiyorum.
kendi doktorunuzdan alabilirsiniz.kendimi iyi hissetmiyorum
dediğiniz zaman 5-5-10 o şekilde veriyorlar.
Birde hamile olmasanda memuriyette yılda en fazla 40 gün rapor olayı var zaten.
o günden sonrası heyete giriyor ama.
benim ilk hamileliğimde doktor, mide bulantımdan dolayı kendi vermişti.
Ayrıca evet h&m yi unutmuşum.ordada güzel şeyler oluyor.
P Patates01 pantolonu ne kadara aldın canım?
kızlar birde hamileliği şimdiden
eski kıyafetleriniz olmadığı için mi alıyorsunuz yoksa rahat etmek için mi?
canım h&m nin hamile reyonu yok bildiğim kadarıyla.burdaki magazasına sorduğumda yok dedi.
kızlar bide ben hiç kilo almadım bugün 500gram daa vermişim öncekine göre daha iyi yiyorum ve çok az kusuyorum aslında iyi bişey gibi kilo almamak ama bebeğe bi zararı olmaz sizce demi
Gule gule kullanin insallah. Bu donemler insanin en cok alisveris yapma heycani yasadigi donem ve ne guzel sen yasamisin heycanini doya doya :) amaaa bundan sonrasi daha zor senin icin belirtiyimSorma uzun bir aradan sonra geliyor bebiş o yüzden ilk gibi heyecan yaptı hepimize odasını da aldık bu hafta kurulum yapılacak bi kendisi eksik bi de sepet beşiğikarar vermek zor ama kafanı çok karıştırma ilk içine sineni al derim diğer türlü zor oluyor karar vermek..
ay o araştırmaya bizde daldık hatta kk da bir bayan alıp da hiç kullanmadığı bebek arabasını satıyordu kraf twist rlx normalde 1250 lira kadın 400 e veriyordu ama msjşara donuş yapmadı. Neyse ki ben kraftın bayiliğşne sahip bir mağazada 900e buldum onu alacağım. Youtube dan videosunu falan izleyin çok iyi bir araba. Oto koltuğu takılıyor. Ama oyle üst üste değil. Normal puset çıkıyor oto koltuğu takılıyor. Ben o üst üste olanları sevmedim hiç. Bi inceleyin derim.Bende araştırma içindeyim casual cadillac aklımdanki modeldi içime ençok sinen hatta e bebekte inceledimde ama geçen gün başka bir mağazada denk geldim katladim çok yer kaplıyor ben az yer kaplayan bir araba istiyorum bagaja rahat sığarcak..
casualin baston puset arabası var onu inceledim oda çok hoşuma gitti ama son kararı graconun fusio treval modeli var onuda inceledikten sonra vericem graconunki daha cazip geldi açıkçası hem baston hem çift yönlü olması sebebiyle
Ayy bayıldım prensin odasına.sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Kaça aldın canım odayı ve markası ne?Sorma uzun bir aradan sonra geliyor bebiş o yüzden ilk gibi heyecan yaptı hepimize odasını da aldık bu hafta kurulum yapılacak bi kendisi eksik bi de sepet beşiğikarar vermek zor ama kafanı çok karıştırma ilk içine sineni al derim diğer türlü zor oluyor karar vermek..
Ahh canım 14. Haftadayım ve hala bulantılarla uğraşıyorum gece gündüz. İnş en kısa zamanda kurtulur tadını çıkarırız hamileliğinKızlar Ayın 7 sinde doktora gitmiştim kan ilacı verdi 12 haftalık hamileyim
Ama o kan ilacı beni mahvetti resmen öldürdü midemden kıvrana kıvrana
16 haftaya kadar keselim dedi ama benim o ilaç yüzünden mide bulantılarım yine tavan yaptı
İlk zamanlardan daha kötü oldum off(
Ne zaman geçer ki bu mide bulantıları
3 ay bitmeden vermiyor bazı doktorlar demir ilacını...benim aşırı mide bulantısı yoktu başlarda şuan aşırı derecede artmaya başladı...hiç çıkarmamıştım çıkarmaya başladım..normalde 12. haftada hepsi geçer diyorlardı bende hepsi arttıKızlar Ayın 7 sinde doktora gitmiştim kan ilacı verdi 12 haftalık hamileyim
Ama o kan ilacı beni mahvetti resmen öldürdü midemden kıvrana kıvrana
16 haftaya kadar keselim dedi ama benim o ilaç yüzünden mide bulantılarım yine tavan yaptı
İlk zamanlardan daha kötü oldum off(
Ne zaman geçer ki bu mide bulantıları
Saol cnm amin inşallah.. newjoy marka 3 kapılı dolap+büyüyen beşik + yatak 2500 tl +şifonyer alırsan 3300 tl peşin fiyatı ben şifonyer almadım çünkü dolapta ve beşikte bolca çekmece var yeterli.. Hem üstündeki kuşlar ve çizgiler ilerde çocuk beğenmezse alkolle veya tinerle silince kapaklara zarar vermeden çıkıyormuş.. tükenmez kalemle çizdi satıcı ıslak mendille sildi hemen çıktı, bozuk parayla çizdi kesinlikle zedelenme olmadı malzemesi çok kaliteli.. Newjoy net sayfasına gir baya çeşit var ben bunu beğendim aldık sabırsızlıkla kurulmasını bekliyorumAyy bayıldım prensin odasına.sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Kaça aldın canım odayı ve markası ne?
Ahh canım 14. Haftadayım ve hala bulantılarla uğraşıyorum gece gündüz. İnş en kısa zamanda kurtulur tadını çıkarırız hamileliğin
3 ay bitmeden vermiyor bazı doktorlar demir ilacını...benim aşırı mide bulantısı yoktu başlarda şuan aşırı derecede artmaya başladı...hiç çıkarmamıştım çıkarmaya başladım..normalde 12. haftada hepsi geçer diyorlardı bende hepsi arttı
Benim naçizane beğendiğim erkek İsimleri şöyle paylaşmak istedim seninle tatlım :BEBEĞİMİN ERKEK OLDUĞUNU ÖGRENDM ŞİMDİYE KADAR HEP KIZ İSİMİ DÜŞÜNMÜŞTM ERKEK GEÇMEDİ AKLIMDN BEĞENDİNZ ERKEK İSİMLERİNİ YAZARMISINIZ