• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm muhasebeciyim gayet net biliyorum izin olaylarını özel sektörde :) bu arada kıyafet bol ama artık bir beden büyüdük rahat olmak adına alınıyor eski kotlarıma giriyorum ama sıkıyor bütün gün.. Tayt ve gebe pantolonları çok rahat bebekte rahat ediyor bana dr dedi kontrole gittiğimde artık gebe kıyafetleri giyin bebeğini ezme dedi :KK48:
Sıkıntı yok o zaman.bende memur olanları uyarayım.
bende personelde çalışıyordum.izin takibi yaptığım için ordan biliyorum.
bluebottle bluebottle cnm takip ettiğim kadarıyla seninde ikinci ya da üçüncüydü sanırım
ben ilkinde yaklaşık 6 aylıkken giymeye başlamıştım.
o yüzden sordum aslında neden almaya başladınız diye.
ikinci gebelikte göbek daha erken çıkıyormuş.
Benimde yakındır sanırım :KK43:

Cnm ben puset almadım gereksiz gördüğüm için.. Bebeği 0-36 ay arası rahat ettirecek bir ürün tam yatay pozisyonda yatak oluyor 5 kademeden oluşuyor ben çok beğendim zaten kullanma klavuzunda da yeni doğana uygundur diye geçiyor ingilizce ithal bir ürünmüş e bebek kendi mağazaları için getiriyormuş ama piyasada varmı bilmiyorum ve her zaman o fiyata olmuyormuş normal fiyati 520 tl biz indirimden ellerindeki son 3 üründen birini almışız öyle dedi satıcı.. bi tanede sepet beşik beğendim ama kalmamıştı millet peynir ekmek gibi alıyordu hafta sonu indirimi çok güzeldi mağazanın bayağı bişey aldım..
Bayağı erken başlamışsın alışverişe arkadaşım :)
Dur bir bakayım o modeline de o zaman. Çok teşekkür ederim. Bize en çok önerilen maclaren ürünleri. Ama bebeğe çok uygun değiller. Bir de Inglesina önerildi. Concord neo da hoşumuza gitti.

Graco fusio travel'a baktım mı hatırlamıyorum. Dur ona da bakıp konuşayım senle :)
Hepsi yer kaplıyor ağır ve ana kucaklı vs. olması nedeniyle. Sanırım çocuk 1.5 yaşındayken alacağımız araba daha farklı ve hafif olacak. O zaman seyahate uygun bakacağız. Baston puset ve hafif olması önemli olacak.
Fusio yu netten inceledim ama graco satan mağaza biraz uzağımda var ondan henüz sadece netten bakabildim ama bi videosunda bi bebekle gezdiriyolardi içinde orda sanki içi küçük gibime geldi ben almaya giderken Komşumun oğlu var 2 buçuk yaşında onuda goturcem böylece genişlik olayını göz kararı karar vermiycem ben almisken baston aliyim sonra ikinci araba almiyim istiyorum hem diğer bastonlar çok rahatsiz duruyo ucuz olanlar pahalı birşey olarakta ikinci araba almakda istemiyorum ondan tek seferde çıkarmak istiyorum

canım ben düğmemi açarak dolaşmaktan bıktım.pantolonlar kapanmıyor malesef.zorla kapatsamda rahat edemiyorum o yüzden yani.birde göğüslerim acayip büyüdü.yavaş yavaş üst te almak lazım.
Hiç sorma.geçen gömlek giydim.düğmeler zor kapandı.
pantolonlar oluyor ama yakında olmayacak gibi.bazılarını giymiyorum.
Daha şimdiden böyleyse diyorum:(,
yaza gelmesi ve hala çalışıyor olacağımı düşünmek...
Hayırlısı bunları düşünmemek lazım aslında ama ben biraz
fazla kafama takıyorum sanırım.

cnm memursan eğer 32.haftadan sonra
çalışır raporu aldıysan ve 37.haftaya kadar çalışma düşüncen varsa,
32.haftadan sonra kullanamıyorsun o rapor hakkını.
özel sektör nasıl bilmiyorum.
kendi doktorunuzdan alabilirsiniz.kendimi iyi hissetmiyorum
dediğiniz zaman 5-5-10 o şekilde veriyorlar.
Birde hamile olmasanda memuriyette yılda en fazla 40 gün rapor olayı var zaten.
o günden sonrası heyete giriyor ama.
benim ilk hamileliğimde doktor, mide bulantımdan dolayı kendi vermişti.
Ayrıca evet h&m yi unutmuşum.ordada güzel şeyler oluyor.
@Patates01 pantolonu ne kadara aldın canım?
kızlar birde hamileliği şimdiden
eski kıyafetleriniz olmadığı için mi alıyorsunuz yoksa rahat etmek için mi?

BULANTILARIMDAN DOLAYI DOKTOR BANA İLK HAFTALARDA 3GÜN Bİ 10 GÜNDE Bİ RAPOR VERMİŞTİ.İŞ YERİ SENİN ZARARINA BUNLAR DİYEREK BİRAZDA TEHDİT EDER GİBİRAPORDAN UZAK TUTMAYA ÇALIŞTILAR ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUM VE HALA ÇOKDA İYİ SAYILMAM AMA RAPOR ALIP EVDE DİNLENMEYE KORKUYORUM

kızlar bide ben hiç kilo almadım bugün 500gram daa vermişim öncekine göre daha iyi yiyorum ve çok az kusuyorum aslında iyi bişey gibi kilo almamak ama bebeğe bi zararı olmaz sizce demi

kızlar dr dan çıktım. %100 kız dedi. 12. haftada erkek denmişti. şimdi kız odu :) hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil... 17 haftalık görünüyorum şuan. inanılmaz büyümüş 2 haftada. bir sonraki randvum 6 nisanda. bu arada 4 lü testimi yaptırdım. kan verdim. 6 nisan da gittiğimde sonucu göstericem. benden havadisler böyle :) hee bu arada demir hapına yeni başlattı, decavit e devam dedi. progestanı günde 2 den 1 e düşürdük. bu şekilde...

Günaydın herkese benim 3 gündür süren sol tarafta daha baskın zonklama şeklinde başım ağrıyor! O kadar ağrıyor ki midem bulanmaya başladı hatta pazar sabah çok kötüydüm. Benim gibi baş ağrısı çekenler bir çözüm bulabildi mi acaba iş yerinde hiç çekilmiyor
canm ben dayanamadım parol aldım öyle rahatladım

Bayağı erken başlamışsın alışverişe arkadaşım :)
Dur bir bakayım o modeline de o zaman. Çok teşekkür ederim. Bize en çok önerilen maclaren ürünleri. Ama bebeğe çok uygun değiller. Bir de Inglesina önerildi. Concord neo da hoşumuza gitti.
Sorma uzun bir aradan sonra geliyor bebiş o yüzden ilk gibi heyecan yaptı hepimize odasını da aldık bu hafta kurulum yapılacak bi kendisi eksik bi de sepet beşiği :KK70: karar vermek zor ama kafanı çok karıştırma ilk içine sineni al derim diğer türlü zor oluyor karar vermek..

Eklentiler

• 482x310__M9C1848_nj6w0.webp
    482x310__M9C1848_nj6w0.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 135
kızlar dr dan çıktım. %100 kız dedi. 12. haftada erkek denmişti. şimdi kız odu :) hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil... 17 haftalık görünüyorum şuan. inanılmaz büyümüş 2 haftada. bir sonraki randvum 6 nisanda. bu arada 4 lü testimi yaptırdım. kan verdim. 6 nisan da gittiğimde sonucu göstericem. benden havadisler böyle :) hee bu arada demir hapına yeni başlattı, decavit e devam dedi. progestanı günde 2 den 1 e düşürdük. bu şekilde...
Hayırlı olsun kızın.. İnşallah testlerinde temiz çıkar.. benimde 12. haftada erkek dedi ama çok emin konuştu bakalım randevuma 2 hafta var daha :)

bende her hafta gidiyorum, bakıyorum yeni ürün geldimi diye yok.. pantolonların boyları çok kısa orda ve benm bboyum ortalamnın üstünde..kendime pantolon bulamıyorum..hamile giyimlerde hem tarzım yok hem aşırı pahalı.. kafayı yicem hala eski pantalonlarımla idare ediyorum ,çalıştığım için zorlanıyorum.. varmı defacto ve lcw dışında uygun bi yer:KK43:(
lwc de boyuna göre bulursun R kısa L sanırsam uzun yani M-R m beden r kısa boy gibi bende geçen hafta aldım bak istersen

kızlar bide ben hiç kilo almadım bugün 500gram daa vermişim öncekine göre daha iyi yiyorum ve çok az kusuyorum aslında iyi bişey gibi kilo almamak ama bebeğe bi zararı olmaz sizce demi
Korkma cnm bebek 6. aya kadar 1 kilo alacak kalan bütün kilolar kendimizeymiş. Bnm dr kızmıştı çok alma diye o zaman öyle söylemişti..

canim hakkına hayirlisı benim Dr da cinsiyet hiç soylemedi tahminde de bulunmuyor değişebilir dedi 16 haftada belki olur dedi bakalım bende merak ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin

benim arkadaşıma dr u 12. haftada erkek 14. de kız 16. da yine erkek demiş. bu dr ların işi hiç belli olmuyor vallahi :))))
ya umarım bende öyle olmaz odasını bile aldım valla hep erkek için olan ürünler.. bi kızım var erkek olmasına çok sevindik.. gerçi baya baya açtı bacaklarını dr bana da gösterdi cinsiyetini herşeyi oluşmuştu ama yinede böyle duyunca acaba mı oluyorum :)

oo kız geliyor a hadi gözün aydın...

hayırlı olsun canım.ben biraz alışveriş bile yaptım bu sefer cinsiyet değişirse ne olur acaba.

kızlar bugün benim içinde büyük gün dr gidicem 3 te inş. bende hayırlı haberlerle dönerim birde cinsiyeti belli olanlar özelden yazarlarsa akşam listeyi günceleyim baya kişinin belli oldu çünkü.

Back
X