Evet canım aynen benim de sol bacagimdan sanki damar çekiliyor. ... Bi de arkadaslarimin bebeklerinden kötü haberler aldım psikolojim bozuldu iyice paranoyaya bagladim
Inşallah kesin birsey öğrenirsin canım bende c.tesi doktora gittim çocuk donmedi bir türlü çok hareketlendi doktor bile sasirdi ata binen Jokey gibiydi ama dönmesi kereta 3 hafta önce kız gibi dedi ama kesin bişey demedi perşembe bir de devlete gidicem belki döner
Erkege benziyo sanki canm ama tabi bekle bakalm:*Gunaydin kizlar cumartesi kontrolumuz vardi cinsiyet tahmii yaparmisinizEki Görüntüle 1456334
Günaydın BENİMDE OYLE BEN DÜN ÇOK YÜRÜDÜM BİRAZ İYİYİM DİE ABARTTIM GALİBA BÜTÜN GECE KASIK VE BEL AĞRIM OLDU ŞİMDİDE KASIKLARIM AĞRIYOR
evet aynen canım dün felaket yürüdüm yoruldum galiba ondan...Dikkati elden bırakmıycaz tabi ama Allaha emanet yavrularımız. kötü şeylere kulak tıka. psikolojini bozma. kendine çok dikkat et. ağrılarını dinle sürekli. anormallik hissedersen hemen doktora git. ama normal ağrılar için kendini üzme. bel bacak kasık ağrıları oluyo. özellikle çok hareketli bir gün geçirmişsem
Günaydın canım benm.. bende hergün ayenn zonklama gibi şiddetli ağrı yaşıyrm. hergün ağlıyorum acısından..her yolu deniyorum, parol fayda etmiyor. buz koyuyorum enseme..doktorum magnezyum verdi. faydası olur dedi. olmazsa nörolojiye gidelim dedi..Günaydın herkese benim 3 gündür süren sol tarafta daha baskın zonklama şeklinde başım ağrıyor! O kadar ağrıyor ki midem bulanmaya başladı hatta pazar sabah çok kötüydüm. Benim gibi baş ağrısı çekenler bir çözüm bulabildi mi acaba iş yerinde hiç çekilmiyor
Evet canim o kadrck gobisim hep var cikti yani bakalim sadece gobisimi buyutucez yoksa kalcada gelickmiçok tatlı olmuşsun :) güle güle giyin kıyafetlerini. göbişin de çıkmış sanki senin biraz.çok güzel. maşallah
bende her hafta gidiyorum, bakıyorum yeni ürün geldimi diye yok.. pantolonların boyları çok kısa orda ve benm bboyum ortalamnın üstünde..kendime pantolon bulamıyorum..hamile giyimlerde hem tarzım yok hem aşırı pahalı.. kafayı yicem hala eski pantalonlarımla idare ediyorum ,çalıştığım için zorlanıyorum.. varmı defacto ve lcw dışında uygun bi yerGunaydiiin guzelll ve fedakar hamislerr :) nasilsinizz biz geldk :) dun esimle gezdik aslinda daha once defactodaki tiftiklendigi icin mallarina guvenip pantoln almiyodm ama kiyafetlerm sıkıyoo dun waikikiden bu pantolonla tsortu aldim hem cok esnek hem mali guzel hemde havuc paca tam yazlk kotlar gelmiss sizlerede tavsiye ediyorm :*
ben ilk hamilelikte hell klardan almıştım.fiyat olarak ortalama sayılır,GeBe giyime görebende her hafta gidiyorum, bakıyorum yeni ürün geldimi diye yok.. pantolonların boyları çok kısa orda ve benm bboyum ortalamnın üstünde..kendime pantolon bulamıyorum..hamile giyimlerde hem tarzım yok hem aşırı pahalı.. kafayı yicem hala eski pantalonlarımla idare ediyorum ,çalıştığım için zorlanıyorum.. varmı defacto ve lcw dışında uygun bi yer(
Bende GeBe den bir tane siyah kumaş pantolon aldım her gün onu giyiyorum işe gelirken hafta sonları d tayt fln idare ediyorum ama almak gerek bişiler! h&m de de varmis galiba bir firsat bulursam oraya bakacagim ben!ben ilk hamilelikte hell klardan almıştım.fiyat olarak ortalama sayılır,GeBe giyime göre
ama GeBe giyimin pantolonları da çok güzel.100 tl üzeri genelde biraz pahalı.
Hayırlısı olsun canım :)Erkege benziyo sanki canm ama tabi bekle bakalm:*
Günaydın al benden de o kadar cnm çalışmak sinir bozucu her sabah söylenerek işe geliyorum.. Zaman geçtikçe daha zorlaşıyor kalkıp gelmek, havalarda kötü belki bahar gelse güneşli olsa hava daha kolay olur kalkıp gelmek.. Bakalım ne kadar sabredeceğim, amacım doğum iznimi beklemek ama çokta dayanamazsam 40 günlük raporu tam doğum izni öncesine denk getirmek niyetindeyim.. o da olmadı göze alıp çıkıcam işten bir iki ay daha sıkmam lazım dişimiGünaydın herkese, hayırlı haftalar olsun.
off böyle hamile hamile çalışmak beni çok sinir ediyor, hiç motivasyonum yokevde misler gibi kahvaltı etsem, sonra biraz yürüyüş yapsam hep kendime baksam keşke (
elevit hakkında yazılanları ilk defa duyuyorum , o zaman doktorlar neden veriyor ki bu hapı anlamadım.
Bende GeBe den bir tane siyah kumaş pantolon aldım her gün onu giyiyorum işe gelirken hafta sonları d tayt fln idare ediyorum ama almak gerek bişiler! h&m de de varmis galiba bir firsat bulursam oraya bakacagim ben!
Kızlar ben gebe den etek aldım çokta uyguna takip etmek lazım ben carouselden tesadüfen denk geldim mağazaya girdim indirim anons edildi 19,90 aldım nette 99 tl fiyatı vardıBende GeBe den bir tane siyah kumaş pantolon aldım her gün onu giyiyorum işe gelirken hafta sonları d tayt fln idare ediyorum ama almak gerek bişiler! h&m de de varmis galiba bir firsat bulursam oraya bakacagim ben!
Günaydın al benden de o kadar cnm çalışmak sinir bozucu her sabah söylenerek işe geliyorum.. Zaman geçtikçe daha zorlaşıyor kalkıp gelmek, havalarda kötü belki bahar gelse güneşli olsa hava daha kolay olur kalkıp gelmek.. Bakalım ne kadar sabredeceğim, amacım doğum iznimi beklemek ama çokta dayanamazsam 40 günlük raporu tam doğum izni öncesine denk getirmek niyetindeyim.. o da olmadı göze alıp çıkıcam işten bir iki ay daha sıkmam lazım dişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?