2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet canım aynen benim de sol bacagimdan sanki damar çekiliyor. ... Bi de arkadaslarimin bebeklerinden kötü haberler aldım psikolojim bozuldu iyice paranoyaya bagladim

Dikkati elden bırakmıycaz tabi ama Allaha emanet yavrularımız. kötü şeylere kulak tıka. psikolojini bozma. kendine çok dikkat et. ağrılarını dinle sürekli. anormallik hissedersen hemen doktora git. ama normal ağrılar için kendini üzme. bel bacak kasık ağrıları oluyo. özellikle çok hareketli bir gün geçirmişsem

inşallah hayırlı haberlerini alırsın cnm benim gittiğinde. şimdi sıradayım. çikolatamıda yedim sabah sabah :))))) bakalım kesin birşey söyleyecek mi dr

Günaydın herkese benim 3 gündür süren sol tarafta daha baskın zonklama şeklinde başım ağrıyor! O kadar ağrıyor ki midem bulanmaya başladı hatta pazar sabah çok kötüydüm. Benim gibi baş ağrısı çekenler bir çözüm bulabildi mi acaba iş yerinde hiç çekilmiyor

Günaydın kızlar bas ağrılarım birkaç gündür tamamen kesildi benim. Ayrıca 2 3 gündür net bir şekilde bebiş hareketlerini hissetmeye başladım ben. tam göbek deligimin alt solunda sanki içerde karınca yürüyormus gibi oluyor.. hiç böyle bir şey hissetmemistim şimdiye kadar mükemmel bir his :) ayrıca yarın doktor kontrolüm var. 3 hafta önce kıza benzeyen yavrumun cinsiyeti umuyorum yarın netlesir..

Günaydın BENİMDE OYLE BEN DÜN ÇOK YÜRÜDÜM BİRAZ İYİYİM DİE ABARTTIM GALİBA BÜTÜN GECE KASIK VE BEL AĞRIM OLDU ŞİMDİDE KASIKLARIM AĞRIYOR

evet aynen canım dün felaket yürüdüm yoruldum galiba ondan...

Günaydın canım benm.. bende hergün ayenn zonklama gibi şiddetli ağrı yaşıyrm. hergün ağlıyorum acısından..her yolu deniyorum, parol fayda etmiyor. buz koyuyorum enseme..doktorum magnezyum verdi. faydası olur dedi. olmazsa nörolojiye gidelim dedi..

Günaydın herkese, hayırlı haftalar olsun.

off böyle hamile hamile çalışmak beni çok sinir ediyor, hiç motivasyonum yok evde misler gibi kahvaltı etsem, sonra biraz yürüyüş yapsam hep kendime baksam keşke (

elevit hakkında yazılanları ilk defa duyuyorum , o zaman doktorlar neden veriyor ki bu hapı anlamadım.

çok tatlı olmuşsun :) güle güle giyin kıyafetlerini. göbişin de çıkmış sanki senin biraz. çok güzel. maşallah
Evet canim o kadrck gobisim hep var cikti yani bakalim sadece gobisimi buyutucez yoksa kalcada gelickmi

bende her hafta gidiyorum, bakıyorum yeni ürün geldimi diye yok.. pantolonların boyları çok kısa orda ve benm bboyum ortalamnın üstünde..kendime pantolon bulamıyorum..hamile giyimlerde hem tarzım yok hem aşırı pahalı.. kafayı yicem hala eski pantalonlarımla idare ediyorum ,çalıştığım için zorlanıyorum.. varmı defacto ve lcw dışında uygun bi yer(

ben ilk hamilelikte hell klardan almıştım.fiyat olarak ortalama sayılır,GeBe giyime göre
ama GeBe giyimin pantolonları da çok güzel.100 tl üzeri genelde biraz pahalı.

ben ilk hamilelikte hell klardan almıştım.fiyat olarak ortalama sayılır,GeBe giyime göre
ama GeBe giyimin pantolonları da çok güzel.100 tl üzeri genelde biraz pahalı.
Bende GeBe den bir tane siyah kumaş pantolon aldım her gün onu giyiyorum işe gelirken hafta sonları d tayt fln idare ediyorum ama almak gerek bişiler! h&m de de varmis galiba bir firsat bulursam oraya bakacagim ben!

Günaydın al benden de o kadar cnm çalışmak sinir bozucu her sabah söylenerek işe geliyorum.. Zaman geçtikçe daha zorlaşıyor kalkıp gelmek, havalarda kötü belki bahar gelse güneşli olsa hava daha kolay olur kalkıp gelmek.. Bakalım ne kadar sabredeceğim, amacım doğum iznimi beklemek ama çokta dayanamazsam 40 günlük raporu tam doğum izni öncesine denk getirmek niyetindeyim.. o da olmadı göze alıp çıkıcam işten bir iki ay daha sıkmam lazım dişimi

Bende GeBe den bir tane siyah kumaş pantolon aldım her gün onu giyiyorum işe gelirken hafta sonları d tayt fln idare ediyorum ama almak gerek bişiler! h&m de de varmis galiba bir firsat bulursam oraya bakacagim ben!

ben de h&m'den umutluyum, hem tarzı güzel hem ucuz, genelde de penye.

Kızlar ben gebe den etek aldım çokta uyguna takip etmek lazım ben carouselden tesadüfen denk geldim mağazaya girdim indirim anons edildi 19,90 aldım nette 99 tl fiyatı vardı pantolonları da lcw den aldım çok uygundu fiyatları 2 tane aldım 3 tanede tayt aldım üst giyimi hamikle giyimden değil normal mağazalardan l beden xl beden alıyorum yaza hazırlık olsun diye gayette güzel duruyor tayt üstüne

40 günlük rapor nedir cnm? 4 ay dışında kalan bir şey mi ilk defa duydum da..
ben de 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum ki doğumdan sonraya kalsın zamanlar ama gerçekten çok zor.zaten ücretsiz izin de kullanmak istiyorum 2 ay, çok az izin var çünkü, umarım alabilirim..

Aranızda bebek arabalarına bakan var mı? Biz makul birşeyler arıyoruz. Graco evo modelini gördüm. Kullanan ya da etrafında kullanan varsa yardımcı olabilirmisiniz? İyi bir çocuk mağazasının satıcısı bize hiç tavsiye etmedi. Garantisi varmış ama kullanıcı hatası diye hiçbirşey yapmıyorlarmış. Çok şikayet alıyorlarmış. Sanırım çabuk bozuluyor. Başka alternatifimiz ne olabilir? Ana kucağı içinde birşeyler almak istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…