2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benm karnım 8.ay çıktı.o zamana kadar karnım dumduzdu. Benn kraftın park yatağını kullanıyorum.satın almadm saolsın ablam kızının yatağını saklamış verdı.ben memnunum.tabı buyudugnde yatağı degısmek şart ama smdı memnunum.yatakodamda kurdum.kızım yanımda yatagnda yatıyor

herkezin kendi görüşü tabi ama bende fikrimi söylemek istedim ben hem büyüyen beşik hemde park yatak almıştım oğlumda ve yatağında hiç yatmadı park yatakta çok rahat ettim 4 5 aya kadar üst kısmında yatırdım sonra alt kısmını yatak olarak kullandım çokta memnun kaldım ne zaman beşiğine koysam uyanırdı ana kucağı ve oyun parkında mışıl mışıl uyurdu şuan beşiğimiz yok kardeşime vermiştim park yatakı kullanıcam diye ama çok kararsız kaldım bende ikea da satılan beşikler şuan çok hoşuma gidiyor ki şuanki yatak odam küçük büyük beşik çok zor neyse çok uzattım alırsanda rahat edersin mutlaka ben kullanmıştım rahatlıkla yani.

Yurtdışındayım canım ama İkea var burda bakarım oraya da..
Sağolasın

Tşkler Canım..
Benim odam da küçük, yanımda uyusun diye düşündüm onu da.. Doğar doğmaz ayırmak ta olmaz.. Küçük bi beşik alırım sanırım idare edecek kadar

8.ci ay mı

Peki zayıf mıydınız..?
Aman neyse ben kafaya takıyorum anlaşılan :)

Kızlar ya ozellikle haftasonları kendimi hep hasta gibi hissediyorum.cok halsiz oluyorum,hic yataktan cikamiyorum.nefes alışverişlerimde cok hızlandı sizler de benim gibi misiniz?
Bir ara benimde nefesle ilgili problemim oldu, yetmiyordu. Hamilelikte normalmiş.

Canim aksine bende cok memnun kaldim park yataktan.. Kizim kafasini falan hic vurmadi.. Zaten fileydi kenarlari.. Ustelik kokusu falanda yoktu.. Sizinki neden oyleydi acaba?

İlk 5-6 ay için şöyle bişey almaya karar verdim, sonra ahşap alıcam..
En miniği bu, odam küçük olmasa daha güzel olurdu :)
Eki Görüntüle 1456052
canim cok guzel bir model .. Ben memnun kalacagini dusunuyorum..

Benim odam da çok küçük ben de park yatak almayı düşünüyorum.Acaba park yatak şöyle 9 ay 1 yaşa kadar idare etmez mi? Kullanan var mı o zamana kadar ?

Benim odam da çok küçük ben de park yatak almayı düşünüyorum.Acaba park yatak şöyle 9 ay 1 yaşa kadar idare etmez mi? Kullanan var mı o zamana kadar ?
Canim ben kizimda 1yasina kadar rahat kullandim sonra boyu sigmamaya dar gelmeye basladi.. Ama park yatagin olcusunu kucuk almayin

8.ci ay mı

Peki zayıf mıydınız..?
Aman neyse ben kafaya takıyorum anlaşılan :)
evet.hatta topikte karnımın resımlerı var bakabılırsın cnm.yok ne şişman ne zayıftım normal.smdı emzırmeden kaynaklı bayağı zayıfladm.iç karnım geniş çıktı bnm.bak bu cok büyük bır avantaj.eger oylyse sevınmelısın.çünkü çatlamıyorsun,kırışmıyorsun ve doğum yapınca hıc kılon olmuyor karnın eskısı gbı düz oluyor.gorenler şaşırıyor karın kalmıyor.sevın bnce

canım mezgit dip balığı ağır metal içeriyor yeme bence. Bende balık konusunda,çok sıkıntılıyım yiyemiyorum. Ceviz bebek için yeterli ve gerekli omega 3 u vermiyor. Hayvansal omega 3 lazım bebişlere . O yüzden balık yağı hapı içiyorum ne koku var ne tat miss