- 17 Aralık 2014
- 168
- 88
- 43
- 34
Inşallah kesin birsey öğrenirsin canım bende c.tesi doktora gittim çocuk donmedi bir türlü çok hareketlendi doktor bile sasirdi ata binen Jokey gibiydi ama dönmesi kereta 3 hafta önce kız gibi dedi ama kesin bişey demedi perşembe bir de devlete gidicem belki döneryarın kontrolüm var. bi erkek dedi bi kız bakalım yarın ne olacak :))) çikolata yiyeyim de gitmeden, bebeğim hareketlensin :)))
Yok canım sağlık ocağında ilaç vermediler benim doktorum da bana elevit verdi Domuz jelatini olduğunu kongresinde kendim burdan bir arkadastan decavit duydum kendim aldım doktor vermedenKizlar ben doktora dedim bana saglik saglik ocagi vitamnle decavit verdi diye benm yazdklrmi kullanicaksn dedi israrla elevit kullaniyorm ama decavitte evde onu mu kullansam??? Ayrica sizede saglk ocagndn vermedilrmii
Gunaydin Tatlim. Aldiklarin cok yakismis gule gule kullanGunaydiiin guzelll ve fedakar hamislerr :) nasilsinizz biz geldk :) dun esimle gezdik aslinda daha once defactodaki tiftiklendigi icin mallarina guvenip pantoln almiyodm ama kiyafetlerm sıkıyoo dun waikikiden bu pantolonla tsortu aldim hem cok esnek hem mali guzel hemde havuc paca tam yazlk kotlar gelmiss sizlerede tavsiye ediyorm :*
günaydın bende cumartesi son ilacımı aldım artık düzelirim almayım ilacı dedim ama bugün çok kötüyüm yine bulantı başladı tekrar mı başlasam ilaca ya o kadar çok içtimki içmek istemiyorum artık yaCanm ilaci dun ictim yarm saatte hayata dondurdu beniii ve bugunde superdmmm :) baaklm kac gun idare ediyo her gn icmicem zaten :)
Tesekkr ederm canim insallah :*Gunaydin Tatlim. Aldiklarin cok yakismis gule gule kullan
Oyle boyle derken geciricz zamani canm durck birden insallah:)günaydın bende cumartesi son ilacımı aldım artık düzelirim almayım ilacı dedim ama bugün çok kötüyüm yine bulantı başladı tekrar mı başlasam ilaca ya o kadar çok içtimki içmek istemiyorum artık ya
Hayırlı olsun eviniz güle güle oturmak nasip etsin Allah nerden aldınız ?
Evet ya insan evladı için en iyisi olsun diyor bam başka evlat sevgisi hiç birşeye benzemiyor.
Kızlar Günaydın :))) benim karnım kasiklarim çok ağrıyo bugün sanki adet olacakmisim gibi hiç iyi hissetmiyorum kendimi keyfim de yok ya uffff
Evet canım aynen benim de sol bacagimdan sanki damar çekiliyor. ... Bi de arkadaslarimin bebeklerinden kötü haberler aldım psikolojim bozuldu iyice paranoyaya bagladimcanım günaydın. bende de oluyor o ağrılar bazen. rahim genişlediği içinmiş. sanki adet sancısı gibi. sağ bacağıma da vuruyor ağrısı. ama dikkat et. şiddetlenirse muhakkak doktora görün.
Günaydın BENİMDE OYLE BEN DÜN ÇOK YÜRÜDÜM BİRAZ İYİYİM DİE ABARTTIM GALİBA BÜTÜN GECE KASIK VE BEL AĞRIM OLDU ŞİMDİDE KASIKLARIM AĞRIYORKızlar Günaydın :))) benim karnım kasiklarim çok ağrıyo bugün sanki adet olacakmisim gibi hiç iyi hissetmiyorum kendimi keyfim de yok ya uffff
günaydın hanımlar bulantılarıma kusma da eklendi, bu haftalarda genelde düzelir ama ben kötüye gidiyorum.. müthiş bi baş ağrısı var bi de, çok kötüyüm 2 gündür.. dayanamazsam izin alıp eve gideceğim.. geçmişe hiç bakamadım.. herkese selamlar..
Gunaydiiin guzelll ve fedakar hamislerr :) nasilsinizz biz geldk :) dun esimle gezdik aslinda daha once defactodaki tiftiklendigi icin mallarina guvenip pantoln almiyodm ama kiyafetlerm sıkıyoo dun waikikiden bu pantolonla tsortu aldim hem cok esnek hem mali guzel hemde havuc paca tam yazlk kotlar gelmiss sizlerede tavsiye ediyorm :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?